157

Анонимен

преди 5 години

САЩ и ЕС съвсем умишлено унищожиха армията ни. Смятайте за кого лобира този индивид.

156

Коки

преди 5 години

Тук най-важното е колко пари ще се откраднат от патреотите и герб, не нещо друго, нито е важна сигурността на територията на България, нито сигурността на населението. Важното е парички да се откраднат. Сега чета как германците са мачкали с малко оръжие и хора в съотношение бая оборудвани дивизии на съюзниците. Тези искат да купят най-скъпите възможни самолети, вместо да купят нещо, което можем да си позволим като държава.

155

Krom

преди 5 години

До до 152 154 - А ти част от кой народ си бе, хастар такъв? Да не си част от турския? Ами да, така е - тези от нас, чиито баби и дядовци не са склонили глава пред турския ятаган и са останали българи, за разлика от твоите със сигурност няма за какво да ги обичаме. Ти, след като турчееш толкова може да си ги обичаш, но какво търсиш тук сред нас дето ги мразим? Ние си обичаме рода и държавата. Ти - прав ти път. Не можеш да ни накараш да "обикнем" твоите нови "родители". В гените ни е.

154

до 154

преди 5 години

Политиката в България се гради на страхът от Турция ,има няма вече 100 години е по този начин.Външни и вътрешни сили го играят този театър и ползата за България и Турция е точно 0 ла ,но друго *** просто не ни влияе.Ако си умен ще разбереш думите ми и ще се стараеш да изтриеш тази мантра дето ни се повтаря.

153

Ма няма проблем

преди 5 години

бе пич, направо да се подарим на Турция, защо да сме гадни типове, държащи на своя род. А помиярче издухано?

152

до 152

преди 5 години

Абе шушляк,ще *** до последния българин с омразата си към Турция. Няма държава с толкова *** народ, на който основната й работа е да МРАЗИ,най вече Турция. Още 200 г. да минат с такива като теб няма да сме мръднали и 2 години напредък.

151

Krom

преди 5 години

До Анонимен 151 - прав си! Като си отвориш Остата?! и започваш да дробиш милЯрди?! глупости. При така зададения въпрос АДЖАБА вярно, за какво са ни? На теб със сигурност не ти трябват. Апропо, въпроса за монопола на горивата - виж тук си прав - Марешки използва като предизборен трамплин. После стана тих като мушица по темата. Може би скоро пак ще "проговори"? Не съзнавате ли хора, че този е абсолютен шут с уклон към дребно хулиганство и голямо гешефтарство? Като гледам, Бойко го е гнус от тоя.

150

Защо са ни

преди 5 години

самолети, като има турски? Защо ни е АЕЦ, като Турция ще има и ще ни продава ток? Защо са ни болници, като имаме турски? Защо ни е държава, като Турция има? Защо сме такива безнадеждно прозти индивиди?

149

Анонимен

преди 5 години

Само Марешки има смелостта да пита аджаба защо са ни тез самолети? само той си отвори остата за монопола на горивата....въпроса е защо само той, а парламента спи, прави си планове за някви самолети за милярди, какво ги интересува тях хората дето им плащаме заплатите.то е ясно де като си избрахме агент Радев ...

148

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

соске нанайси коментара?

147

Държавата

преди 5 години

е със затихващи функции. Трябват ни единствено повече паркове за гробищни места.

146

Krom

преди 5 години

До TF-X - браво помаче, научило си се да четеш. В "майка" Турция ли? Съмнително. Там само клекала би могло да миеш. За да сте "истински" чеда на майка Турция. За мен е непонятно друго. Защо като толкова се кефите на Ердоган, все насам гледате? Все по тукашните форуми висите? А, забравих. Там биха Ви клъцнали с ятаган топките за това. Ае скрий се в Родопското село от което си изпълзял.

145

Алекс2

преди 5 години

Някой пита ли ни дали искаме в ЕС и НАТО ? Толкова ще ни питат и за самолетчетата на Радев и Еврозоната от която вече Италия се отказва. Англия /световните пирати/първа избяга...значи няма никаква сметка !

144

Гогата

преди 5 години

Ще се купят "играчки", ми как ? Кво ще има на парада за Гергьовден ?!

143

Ще стане

преди 5 години

Какви луксозни играчки какви пет лева.Вие нямате пари за вафли тръгнали сте да мечтаете за летящи луксозни играчки.

142

tyr

преди 5 години

Тъи е.Като не сте яли сладолед и банани.Нямате армия.Мазния каза ако ядете сладолед и банани на нова година ще има самолети.Ама вие нищетиии. Затуи самолети йок. Анадънмо.

141

Некъф

преди 5 години

Стига с тия самолети. Да купуват за 500 милиона С400 и да се приключва. Пиле не може да прехвръкне през небето ни със 1000 бройки С 400.

140

TF-X

преди 5 години

българия няма нужда от скъпи играчки за милиарди защото през 2023 година Турция ще произвежда изтребители ново поколение и ще ви подари няколко бройки за да сте доволни и послушни.Знаете че бедния човек се радва на играчки и аванта.

139

Iceblast88

преди 5 години

Да не говорим, че да вземем 12 самолета които нашите умни управници ако ги вземат няма да предвидят и заделят ресурс за да ги поддържат е излишен разход.С 12 самолета нито можем да спрем някои, нито нищо. В пъти по евтино и изгодно би било да вземем едни добри ПВО-та и с тях. По евтино, по лесно за поддържане и загубите ни от рушвети ще са по малко и да приключваме с този цирк. 30 ГОДИНИ не го измислиха вече. Колко милиарда изхарчихме за консултации и експерти вече? Нямат ли наяждане тия?

138

Iceblast88

преди 5 години

Добре бе, 30 години не се разбраха как да ги разделят тия рушвети. Същата работа като АЕЦ Белене. 30 години от данъците ни се плаща за комисии и експерти които умуват и немогат да измислят нещо което всяко хлапе от детската градина може да реши. Да сменим 40 годишни кочини с 30 годишни такива за едни милиарди е простотия- затова Ф18 отпада.Да вземем 2-ра ръка скъпи самолети с трудна и скъпа поддръжка също не е вариант- Еурофайтъра отпада.Остава Грипен защото е нов и евтин.Какво му е сложното