76

бай Митю

преди 5 години

Красота!

75

СОРОСОИД

преди 5 години

АЗ ОТ ДЕМОНСТРАЦИИ НА МОСКВИЧИ НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВАМ! Я ПОКАЖЕТЕ И ДЕМОНСТРАЦИЯ КАК ВИ ГЪРМИ АЕЦА В ЧЕРНОБИЛ, ДЕТО МУ ЧЕСТВАМЕ ТОЧНО СЕГА 32 Г! ЩОТО ТО БЕЛЕНЕ Е НА СЕИЗМИЧНА ПЛОЩАДКА...

74

Анонимен

преди 5 години

АЙДЕ МУЖИЦИТЕ, КЕФЕТЕ СЕ! АМА НЕМА КИНТИ, А? ЧАКАЙТЕ НА НАС ДА ВИ ДАДЕМ ЗА АЕЦА ХАХАХА АКО НЕ СМЕ НИЕ АТОМНАТА ВИ ЕНЕРГЕТИКА ФАЛИРВА ХАХА ГОЛЕМО НАТИСКАНЕ!

73

Анонимен

преди 5 години

А аз искам едно БМПТ-Терминатор да си ходя на работа в центъра. Ще си спирам където искам и върху който искам. Тук паяците нямат смисъл.

72

Анонимен

преди 5 години

До До бобиС една корекция - поляците не са славяни иникога не са били. Поляците са хазари, а кои са хазарите - ГООШО.

71

Анонимен

преди 5 години

Доста впечатляващо. Аз лично не съм гледал по добър клип на военна подводница. И потапянето във водата и изстрелването на толкова много ракети.

70

До боби

преди 5 години

Няма славянска писменост, словаците,словенците, поляците-това са славяни, те пишат на латиница. Има българска писменост и саробългарски език- наречен от руснаците - църковно славянски. Когато Ватикана признава правото да се служи на него го нарича БЪЛГАРСКИ.

69

Боби

преди 5 години

До Анонимен 69Да ако погледнем Реално на нещата славянската писменост по-точно Кирилицата идва от Охридската школа. Само че въпросните Рашки забравят че по това време Охридската Околия е вътрешна част от Българското царствоОтносно КалашникаИдеята за МЕЖДИНЕН ПАТРОН първо е била реализирана в ГЕРМАНИЯНа теория щурмовата карабина можеща да води автоматичен огън е боеспособна като картечница на средни и близки разсоянияВ СССР идеята е по-мощен ППС(500 000бр за ВСВ) = АК-47

68

Анонимен

преди 5 години

И теа танкове ли ги изстрелват от надводницата...?

67

Боби

преди 5 години

До Анонимен 52Дори сега Раша има превъзходство по брой танкове над цялото НАТО - вярно повечето са старци Т-72 и са на дългосрочно съхранение но един Т-72 да се обнови да Т-72Б3 мод 2017 е около 400-500 хиляди $ Да има още какво да се желае от този танк и тази модификация но рашките могат бързо да модернизират хиляди бройки.Само Китай и Русия в момента реално имат конвейри за бронетехника всички останали страни бронетехниката се прави почти бутиково

66

Анонимен

преди 5 години

Ауууу че страшноооо.Многу съ оплаших.

65

Анонимен

преди 5 години

Е те писмеността им идва от Македония ...виее за един калашник, че откраднали от Райха :)) Те всичко им е такова...взетоо от някъде.

64

Анонимен

преди 5 години

Да ама руската *** е по голяма от нашата и по размер и по съдържание !

63

До 63

преди 5 години

Браво, страшна логика!

62

Анонимен

преди 5 години

До До мухахахЗащото в началото на войната е произвеждан МП-43 за това.Що ушанките не произведоха Калашника преди войната?

61

Шоп

преди 5 години

До 47-Първо stg-44 излиза чак през 1944г. Второ Хитлер не се е бил само със Сталин, Трето ако не беше Ленд-лиза през лятото на 1942г. Войната щеше да свърши. В СССР е нямало нито достатъчно материали,нито достатъчно храна, защото европейската част на Русия и Украйна са били завзети. Прочутата консерва с борш се е птавила в САЩ. Справка- Жуков.

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Идете, вижте се в огледалото, погледнете през прозореца да видите нашата *** тука, после оплювайте когото и да е...Щом руснаците последните години са най-голямата прослойка, която иска български паспорти значи прави си сметката какво е пък в руската ***.

59

До 57

преди 5 години

Чудесно е да видя мнение от крайно умен и начетен човек, специалист по технологиите в областта на ядрените подподници.Мой човек, специалисте ти имаш ли средно образование?Ако имаш висше, няма как да не си си купил дипломката, както правят 2/3 от висишистите в България.Сигурен съм, че си виждал подводница само на снимка, но тука раздаваш категорични заключения. Обърни се към Американците, да им отвориш очите. Защото шефат на генералния щаб на САЩ заяви, че единствено РФ може да ликвидира САЩ.

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59кви трактори кви москвичи бе оу! виж и размерите колкото един стадион с трибуните е дълго това което руснаците са направили да плава да се потапя и разни други неща да прави!

57

До мухахах

преди 5 години

Защото Щурмгевер е произвеждан чак в края на войнатаА защо в края на войната? Не е ли било по-добре в началото?Просто питам.