56

Анонимен

преди 5 години

2/3 ти от опитите с тези ракети са пълен провал ! - а двигателя на Москвич има толкова общо с BMW колкото трактор Беларус с трактор Джон Диър.

55

Анонимен

преди 5 години

Абе умни т_икви, изпитвате ли оня гъдел на тъпака, който ръси тъпотии, за да направи впеатление?Някакив мишоци църкат от дупките си по повод на Русия, с някакво болно чувство за значимост и самочувствие като на Супермен?!?Идете, вижте се в огледалото, погледнете през прозореца да видите нашата *** тука, после оплювайте когото и да е...

54

Анонимен

преди 5 години

Ощо взето излагация. Технология от 60-те години на миналия век, но все още недостъпна за Русия.

53

Скапан сайт

преди 5 години

Няколко трола се надприказват за да покажат колко са *** и да изкарат някой сребърник, плюейки по Русия.

52

Анонимен

преди 5 години

Товя че са откраднали двигатела от БМВ , не значи че могат да го направят като БМВ.

51

Анонимен

преди 5 години

Голям успех за фекалният *** Русия. Цели 4 екскремента излитат само че не от подводно а от надводно пологение. Отново *** се опитват да хитруват. Ако забелязвате първия кадър от излитането е от далече за да не се вижда купола на подводницата който е над водата. След като всичко е в пушек и дим камерата започва да предава в едър план. Ако ракетата излита от подводно положение двигателите се запалват на 10 метра над повърхността на водата. Нещо което го нямаше. Фейк, лъжа и измама.

50

Анонимен

преди 5 години

Хората стрелят спътници към Марс. Такива ракети отдавна ги стреляха.

49

Анонимен

преди 5 години

До До мухахахЗащото Щурмгевер е произвеждан чак в края на войната когато всичко е било загубено,а танковете на Райха са на технологично ниво, което и днес се счита за висок стандарт в машиностроенето.Т-34 е платформа създадена в САЩ- Кристи и е един двигател с оръдие и вериги.Спечели е заради численоста си.Свършва снарядите и го блъска в най-близкия Панцер.На следващия ден получава нов.Обаче познай - в днешно време руснаците нямат превъзходство като численост, камо ли в технологично отношение

48

Шоп

преди 5 години

САЩ също имат ракети с голям обсег базирани на подводници, а също и Англия и Франция. Стигне ли се до световна война, няма да има не засегнати. Така че не разбирам русофилите на какво толкова се радвате?

47

До сталинска техника

преди 5 години

И теб те хапят щъркелите. Един москвич не може до 100000 км да изкара ти пишеш за 1000000.

46

Анонимен

преди 5 години

До Сталинска техника!Немецът Герхарт Шот купува москвича си през 1976 г. и го кара и до днес.След края на ВСВ цял завод на Опел е демонтиран и пренесен в СЕСЕСЕРЕ.Първия Моер е копие на Опел Кадет, а следващите модели са с двигател копиран от БМВ.Мотоциклетите Урал са копия на БМВ.Иначе в Куба карат американска техника от 60-те години до ден днешен при липса на резервни части.Мерцедес, БМВ, Тойота, Хонда, Фолксваген и до ден днешен имат модели, които без проблем минават по 1 000 000км.

45

Анонимен

преди 5 години

До Сталинска техника!Москвич 2140 е с краден мотор от БМВ:))Хванали ли са ги крадците?

44

До мухахах

преди 5 години

То и калашникът бил краден от германския райх, ами защо Хитлер не победи Сталин с калашници original?Танковете на Райха се произвеждали от десетина фирми, всяка криела тайните си и резервни части се намирали, ама много трудно. Пазарна икономика. При бай Сталин един двигател, едно оръдие и яко бачкане. Германия, Чехия, Франция и др.сателити са произвели 4-5 хиляди "Тигъра" и "Пантери". Сталинските заводи - 90 000 Т-34. За другите, леки танкове да не говорим.

43

EMO

преди 5 години

Нещо като "Курск" разбираш ли....

42

Анонимен

преди 5 години

A bay Doncho iztrelq lagerno topche s prashka :-)

41

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с ракетата с ядрен двигател - партенкаТова е разработка от времето на Хрушчов, но е спряна защото е доста опасно и скъпо оръжие. Най-ефективни са МБР от подводници.

40

мухахах

преди 5 години

До Сталинска техника!Москвич 2140 е с краден мотор от БМВ:))

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Смешно тая технология е остаряла бе вие в кой век живеете Путин произвежда безпилотни подводници клас Каньон всяка носи по 20 хиперзвукови балистични ракети всяка ракета по 500 кг. Краварите защо се изнасят като бити от Сирия.Путин не произвежда НИЩО !Запроизвеждал е 5 подводници откакто е на власт а най-новата още е в един екземпляр и не може да я пусне на вода.Хиперзвукови ракети НЯМА, а 500кг не стигат само за гориво за 1000км.Краварите трепят Валтеровци като мухи.

38

Сталинска техника!

преди 5 години

Стари, но надеждни: Колите, навъртели 1 000 000 км!Москвич-2140 от 1976 г. 1 000 000 кмНемецът Герхарт Шот купува москвича си през 1976 г. и го кара и до днес.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Ганьо домати от Македония внася, но Булавата излитала на криво. С_мешници !А Русия внася от Турция, с която пък ние имаме положителен търговски баланс от 198милиона за 2017г.Хахахаха!