96

Obo San

преди 5 години

Наи ми е КЕФ да чета квиченето на евроатлантическата *** !!!

95

:):)

преди 5 години

ами да, боли ви, личи по степента на ехидно зададените т.ъ.п.и въпросчета, въглища, сантиметри пид вода и т.н. Дреме им на гребния винт на руснаците една шайка бг ми.житурки какви невероятно смешни в кавички коментари пишат....гледайте и цхкайте с езици, факт, както казва любимеца ви Антон Тодоров....

94

Бай Кольо

преди 5 години

,,Браво", Бай Митю! Прати синчето си там, където падат ракетите на ,, миролюбците!"

93

това нали е ...

преди 5 години

подводница, поне така казват руснаците. Защо тогава се потопи само на 10 см. под кулата? Отговорът е ясен-защото при по-дълбоко потапяне, тези обикновени и с нищо невпечатляващи ракети чисто и просто щяха да я взривят!

92

процедурно питане

преди 5 години

а какви въглища използва за гориво..ха.ха.ха

91

Анонимен

преди 5 години

Тая ракетка стига ли до Марс ? Ако не стига ...Не ме вълнува особено.

90

Анонимен

преди 5 години

До rzeИзглеждат като канализация казваш. Я кажи коя хамериканска подводница има басейн и сауна?

89

Анонимен

преди 5 години

Зъбчатката е много ръждива. Някоя и друга капка масло да бяха капнали.

88

Burzum

преди 5 години

Гей джендъра никаква булава не може да го уплаши....дай му булави на него....

87

Анонимен

преди 5 години

Страшен екипаж.Половината изглеждат все едно незнаят какво се случва ,другите дрънкат нещо по станциите.Абсолютна аматъорщина.Нищо ,чудно че турски овцевози свалят руските кораби.

86

rze

преди 5 години

Тея руски подводници отвътре приличат на канализация.Липсват им само родопските одеала закачени по стените.

85

Анонимен

преди 5 години

Много миролюбива нация са ***.

84

Анонимен

преди 5 години

"В кадрите е включено и потапянето на плавателния съд"Пак глупости. Пусковете са от подводно положение. Вижда се дори на видеото. Иначе за изстрелването - за под 2 минути могат да изстрелят целия боекомплект и да се изпарят. Внушително, при условие, че няма действаща защита срещу тези ракети и при положение, че могат да стрелят на 2000 километра от целта, което и дава няколко минути за реакция, в смисъл да се скрият в убежищата, което няма да се получи поради липса на време.

83

Анонимен

преди 5 години

БУЛАВА ОЗНАЧАВА БОЗДУГАН.ЕДНА БУЛАВА НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ СТИГА. И НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ОТ НАТО ЩЕ СЕ ВПРЕГНЕ ДА НИ ЗАЩИТАВА И ДА СИ ХАБИ РАКЕТИТЕ ОТ ПРО ЗА НЕ`КВИ СИ БЪЛГАРИ И ПР.

82

Анонимен

преди 5 години

ПОМНЯ ПРЕЗ ЗИМАТА КАК ДВЕ АМЕРИКАНСКИ ПОДВОДНИЦИ СЕ ЗАКЛЕЩИХА В ЛЕДОВЕТЕ НА СЕВЕРА И РУСНАЦИТЕ МОЖЕХА ДА ПРАВЯТ С ТЯХ КАКВОТО СИ ИСКАТ

81

384

преди 5 години

Ей, така един ден ще се започне... и всичко ще свърши след около 30-40 минути!!!!!!

80

Християнин

преди 5 години

Хора, не знам какво става, но светът се готви за сериозна война от огън и жупел. Не ни чака студена война, каквито ни ги приказват по ТВ и радио. Всички вадят големите бомби и тях разработват. Ще празнят складовете май. Че да останат само скаларните системи - най-новото поколение.

79

Оня с Коня

преди 5 години

Да съ насяно тролчетата от Козяк - това е Булава, ракета, срещу която няма защита. Мирканските Тризъб-ци са елементарни за отстрел.Второ, това са изстрелвания от наводнени шахти, за което мирканците не са и мечтали, не да го тестват дори.Трето - подводницата носи цели 16 такива ракети. Само една такава подводница е достатъчна да парализира цялата мирканска армия.

78

Боби

преди 5 години

До *** 80След вас УВАЖАЕМИИдете пийнете водичка от Изворче край Фукушима или се изкъпете в морето пред централата. А не можете че защо бре? Защото има радиация? Два реактора все още бълват радиация в тихия океан? Идете да хапнете Суши - традиционно в Япония - А защо да са на мода Суши вегетарианско? Нали сушито по принцип е с морски дарове ...5(ПЕТ) години 10(ДЕСЕТ) месеца и 18(осемнадесет) дни от както е активна ЯДРЕНАТА КАТАСТРОФА ВЪВ ФУКИУШИМА

77

Боби

преди 5 години

До 74Първо се пръква идеята че може да се богослужи не само на Латински и Гръцки - повече езици повече вярващи - Идеята е на Светите Кирил и Методий - Подкрепя я тогавашния Папа. Кирил и Методий с ученици са изпратени в Чехия и Моравия и по това време създават Глаголицата - мисията е неуспешна оцелелите са приети в България където Климент основава Охридската ШколаВ началото на новия век създава Кирилицата като дериват от Латница и Гръцката азбукаТази по-лесна за писане азбука се разпростанява