136

Анонимен

преди 5 години

По-долу едно мучащо чифткопитно не видяло, че ракетите изхвърчат от подводно положение. Ами като е tъп и даже не може да гледа с очите си! Тези огромни маси вода, дето се виждат на филмчето и при четирите старта, от къде са? Но за това е необходима минимална способност за мислене. А нея я НЕМА-А! Тъпоtо си остава такова за цял живот, защото гените му са такива!Има два вида контейнери да този тип ракети - сухи, мембранни и мокри. Не съм сигулен, но май "Булава" стартира от сухи.

135

Ваня

преди 5 години

До Анонимен-54: Изобщо не ти вдява главата - каква е технологията!

134

Ваня

преди 5 години

До Анонимен-56: Да, имаше провал, но по времето 1990-2003г. Когато Русия беше налазена от англосаксите! А сега се вижда, че няма проблеми! И се моли тези да не се използват! ПП: Май разбра, че в посочените години са извършвани изпитания! А сега се показва -- ракета за бойно използване!

133

Ваня

преди 5 години

До Анонимен-51: Ами виж внимателно, как ракетата излиза над водата и тогава включва стартовия двигател! Не виждаш ли, че дори се криви по вертикалата от запаления двигател! И не си мисли, че при подобни опити --- някой ще бъде допуснат на 100 м от подводницата! Все пак има мерки за сигурност! Ама така е като гледаш филмчета!

132

Ваня

преди 5 години

До Шоп-48: Я дай пример какви ракети имат САЩ и останалите! И какви са им характеристиките! Ама не пропускай, че вече 30 г. стоят и при проведените опити 2016г -- не излетяха 60 от 70 ракети! Същото се повтори със Англия и Франция! А сега се вайкат и говорят за -- модернизация!!!

131

Ваня

преди 5 години

До Анонимен-17: Ти не чули, че я потопиха до 45м дълбочина /при докладите/ ?!

130

Ваня

преди 5 години

До Рукавишников-12: Военните изделия се правят евтино, защото ще трябва да се произвеждат много по време на война! А тези, направени за изложба -- няма да свършат работа!

129

Ваня

преди 5 години

До Анонимен-8: Прочети нещо от балистиката!

128

Анонимен

преди 5 години

Сталин пое изостанала Русия с дървеното рало,а я остави с атомни оръжия" Цитирам по памет Чърчил.

127

Kr

преди 5 години

Браво Русия!

126

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 132Всички значими (макар и малко) руски постижения в културата и изкуството са преди Ленин и Сталин.

125

Анонимен

преди 5 години

Доста книги са написали руснаците. Достоевски,Тургенев,Толстой,Гогол,Пушкин,Лермонтов,Чехов и т.н. А и доста са прочели за да произвеждат и изстрелват ракети. Ама за някои хора телефоните и пералните са критерий.

124

Анонимен

преди 5 години

До комсомолецЗнаем ги комсомолците, говоря за лидерите им, първи изневериха! Стръвни службогонци. Онзи случай с Михаел Руст си беше постановка - едни генерали си бъркаха по дупките, само пълен тупак може да предположи нещо друго! Среща го МиГ и му маха с крила за поздрав! Те, "Сесните" летят из СССР като над Калифорния!

123

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 113Не се тръшкай толкова за твоите американски субмарини и ракети. И за тях е съобщавано достатъчно. Руснаците отработват новата за тях "Булава", с която имаха доста неприятности. В момента янките водят с малко в количеството, но руснаците насищат флота си с по-малки, но изключително опасни дизелови подводници, а скоро щевкарат в строя и лодки с въздухонезависими двигатели, тип "Калина". Напредват и с "Хаски", която ще е страховита, съвършена машина за убиване.

122

Анонимен

преди 5 години

Големи филми правят тия руснаци бе...децата ли плашат?

121

СатаНАТО

преди 5 години

Честито на руснацитата!Най-после, след 25 годишно закъснение, пристигнаха там, където бяха САЩ в края на 80-те години на миналия век. Макар че, честно казано, аз не видях старт от подводно положение.

120

Анонимен

преди 5 години

На Путин не му трябват ***, бай Дончо Краварски мачка добре Европа и върши чудесна работа. Току виж го наградили с таен висок руски орден.

119

Анонимен

преди 5 години

ЕВДРОПИТЕЦИТЕ, СТИГА СТЕ СКЪРЦАЛИ СЪС ЗЪБИ, ЩЕ ГИ СЧУПИТЕ, А ИМПЛАНТИТЕ СА СКЪПИ И НЯМА ДА ВИ ГИ ПЛАТЯТ ОТ КОЗЯК.

118

Анонимен

преди 5 години

Е, то било навремето.Я да се опита сега да го направи, ще го изпържат в собствения му самолет.

117

Frontline Monitor

преди 5 години

Актуални новини от фронтовите линии в Близкия изток, ексклузивно на адрес frontlinemonitor.blogspot.bg/