117

Bob

преди 5 години

Zagrabihte prez komunizma truda na horata koito raboteha na nivata.İzgonşhte gi ot rodnite si mestaRazpokısahte semeistvara im razdelihte maikite ot detsata.Da sega selata im sa obezliudeni.No Karmata vi nastigna i nastana.Sega i vashite sela sa obezliudeni nalı.

116

Анонимен

преди 5 години

До Горд БългаринGqursko mekotelo mamati deva dano po skoro da izchezvash nqma da lipsvash na nikogo

115

Анонимен

преди 5 години

До Горд БългаринЕ какво пък толкова ти пречат тези хора, които нито създават проблеми, нито са се излегнали на държавната социална трапеза? Кому е нужно да създаваме напрежение, там където го няма?

114

Николаев

преди 5 години

До 116 напълно съм съгласен с вас но за да се направи опит да се промени нещо трябва да има единомислие от българите което е малко трудно ако и невъзможно иначе българия ще си стои на едно място и младите ще работят на ангария в европа после поколенията ще се асимилират и нацията леко полеко изчезва другото е партизанщината русофили русофоби а турците както и другите ни съседи делят баницата българия

113

Анонимен

преди 5 години

До PRINCE OF DARKNESSНе знам колко турци от Анадола сте виждали,но исторически факт е ,че в Анадола е имало българи и чисто български села.Айде да не правим генетични анализи какви сме ние и какви са те...

112

Обективният

преди 5 години

В България турци няма.тук има само БЪЛГАРИ .а има и българи говорещи турски език.но всеки може да си говори какъвто иска език.ако ще и китайски .но това не означава,че е китаец.Така ,че в Джебел са българи срещу българи.Но явно някой се опитва да разделя нацията.

111

Анонимен

преди 5 години

Подли азиатски влечуги!

110

До Николаев

преди 5 години

Ние сега сме поробени от нашите българи-бизнесмени, политици, депутати, банкери. Защото са продажници !!! България загива !!! За нищо не вземат МЕРКИ, утре ще е късно !!!! ФАКТ !!!

109

PRINCE OF DARKNESS

преди 5 години

В България всъщност турци няма, вие виждали ли сте турци от анадола? Те много се различават по физиология от т.н български турци..... Всъщност в България "турците" са два вида светли - на които дедите са им били български християни и му,ргави - роми - мюсюлмани (копанари)...

108

Анонимен

преди 5 години

Кой написа книгата `Стратегическа дълбочина`?, Кой показваше филм, че тук е турска земя?? и /представете си само/ като дошли турците тука други хора не живеели по тия земи? А лошите българи искали да им я вземат хубавата земя?Всичко това са безкрайни лъжи, но те галят ушите на турците. Много е удобно, въоръжен с всички тия глупости да промиваш мозъци И накрая ще стане като с `Маслинова клонка` - отидоха в чужда земя, за да защитавали турски интереси.Знаеме им на турците номерата и лъжите.

107

Николаев

преди 5 години

Българи събодете се 500 години сте тъпкани мачкани и е..,ни от турци кой ви раздели и оряза санстефанска българия? Великите сили англия франция и германия а сега им работите за мизерни надници РОБСКО ПЛЕМЕ

106

Анонимен

преди 5 години

До Тато из ПравецИ да не вярвате,имаше такива дето ги гонеха.Най-вероятно са били най-малко виновните.Имало е такива,дето са им давали 2 часа да си съберат багажа.Още сме живи тия,дето сме съвременници.И съм чиста българка.Не коментирайте неща,за което само сте чели или някой ви е казал/просто е смешно/.Повечето който обичаха България се върнаха.Не е сигурно,че вашите потомци в чужбина ще го направят.И това също не въпрос на етнос.И да не ви харесва е въпрос на ценности и възпитание.

105

Анонимен

преди 5 години

Бивши агенти на "дс" са се развихрили да обесняват какви са били турците но нещат да кажат как прецакаха Тошко за доларчета !

104

Нико

преди 5 години

Без грам съжаление към тия дето се правят на агнета. Атентатите които правеха взрива на гара буново и убитите деца и още колко бомби гърмяха ? За това мълчат за това че торгут ьозал ги покани в ана ватан майката родина пак мълчат за изселването на тракийските българи ? И убийствата ? Дядо ми и родителите му бягат от тракия гонени от башибозука за това нищо се не пише има ли журналисти или няма ? Сакън турския хатър да не строшим мамата им.

103

Анонимен

преди 5 години

Специално за турците в България.Вижте всички живеем еднакво зле, време е да се съберем и да направим нещо.ДПС ви лъгаха точно толкова пъти, колкото нас ни лъгаха ГЕРБ или СДС.Възродителния процес е лошо нещо, но е минало отдавна. И кланетата на българи не са добре, но и те са само история.А сега какво правим, утре как ще живеем?

102

Анонимен

преди 5 години

Турците имали малко мозък!?Стига бе.Ами ние?То и нас вечно някой друг ни е виновен.Заменете думата турците в изказването си и това е истината/вероятно защото сме еднакви-не като етнос/.

101

Тато из Правец

преди 5 години

Кой ги е гонил тия ? На 9 май почнахме да даваме паспорти и тия полудяха по Майка Турция !!! Хак им е !!!

100

Анонимен

преди 5 години

До 93 А според мен ако ром ми влезе в къщата ( без значение от разновидност, мирис и цвят) мога спокойно да го застрелям. И това не е расизъм а защита.Същото важи и за турчин, българин, арменец или марсианец.Призовавам ромите да започнат да спазват всички правила на обществото, а не да удряч човек с тухла и когато човека излезе ербап и заколи единия, да ми плачат как било расизъм.

99

Shark

преди 5 години

Турците имат малко мозък и се поддават лесно на манипулации. Затова ще има и противопоставяне между тях. Интересно сега кой ще им е виновен, защото на тях вечно някой друг им е виновен и все са онеправдани. Хайде да видим сега кой ви е виновен. Като се поддавате на манипулации и не искате да се обедините с българите така ще е. Накрая едни други ще се избият от глупост и лековерие. Вместо да се обединим и заедно да ги изгоним всичките политици те вярват на манипулации за нов възродителен процес.

98

Анонимен

преди 5 години

ДС Агенти и активни участници във възродителния процес, днес се пишат най-големите защитници на правата на турците, наистина не мога да разбера напите турци, как може да гласувате точно за тези, които помагаха на червените каскети