57

до 61

преди 5 години

Показвам лицемерието ви. Вие отричате Баташкото клане, Арменския геноцид, етническите прочиствания и насилственото помюсюлманчване. В същото време се оплаквате смяната на имената, която не може да се сравнява с предходните събития.

56

до 48

преди 5 години

Който си посвещава живота на злото,злото застига само него и децата му.

55

Анонимен

преди 5 години

До 58Турците в Бг какво общо имат с аскера в Сирия и Източна Тр?Ще държиш сметка и ще наказваш турците ТУК, заради нещо, което прави Ердоган?

54

Анонимен

преди 5 години

До 58Кой ти държи сметка лично на тебе?Събрали се за честване, ти за държане на сметка пишеш и изливаш омразата си към обикновените турци. Това ли осмисля живота ти, прави деня ти щастлив?И като насаждаш омраза към турците, като ги прогониш оттук, ще разрешиш всички проблеми на България? Турците ли са ти проблема?

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Знаеш ли какво значи башибозук? Има много инфо по темата. Вземи прочети и тогава квалифицирай обикновените турци като башибозук.

52

до 56

преди 5 години

Я виж първо какво прави аскерът в Източна Турция и Сирия, пък после ни обвинявай! По твоята логика защо ни държите сметка за Възродителния процес отпреди 30 г. ? Все пак оттогава е минало едно поколение.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Гоненията и репресията срещу турците е започнала много преди смяната на имената им. Недей удобно да вадиш събитията от контекста! Много преди 1985г. е имало натиск върху хората с различни имена- за смесен брак, за назначаване на добро работно място и пр. оказвали натиск за смяна на името с българско, сменили са имената на по.маците от по- рано, принудително са ги разселили извън Родопите и много други подобни актове на терор, които са били премълчавани.

50

Анонимен

преди 5 години

До Само питамЩе наказвате всяко поколение съвременни турци, заради стореното преди векове от някой друг? Не защото днес обикновените турци правят нещо някому, а защото сте откърмени с омраза и я носите в душите си, предавате я на поколенията. Вместо ценности, предавате омраза на децата си. Да мразят, ненавиждат, да унижават.

49

до 58

преди 5 години

А Кюрдистан кога ще обяви независимост?

48

Анонимен

преди 5 години

Българските турци са всъщност българи, които са били насилствено помюсюлманчини и са забравили българските си корени и прадеди.

47

Анонимен

преди 5 години

Турците в Бг всъщност са потурчени българи отказали да заминат за анадола, истинските турци отпрашват яко дим преди повече от 100 години

46

Анонимен

преди 5 години

Бай Тошо закъсня с Възродителния процес с 10 години. Ако го беше направил тогава, нямаше да имаме турчеещи се ***, които не знаят какво искат и какво правят. Слушат Турция и се надяват на химери и обещания, а всъщност са нежелани и там, само лъгани. Днес нямаше да ги има тези протурски партии и да замърсяват живота ни с гнусна култура и език. Вижте ги само на снимката, като стадо, еднакви и жалки!

45

Анонимен

преди 5 години

Тези турци живеищи в България, с какви паспорти пътуват до западна Европа. С турски ли? Никой не споменава това

44

Анонимен

преди 5 години

ДОСТ и ДПС лъжат българските мюсюлмани, за да влязат в парламетна и да крадат яко. Така, както нас, българите, ни лъжат БСП, ГЕРБ и другите, така и мюсюлманите са лъгани от ДПС и ДОСТ. Нарочно сеят етническа омраза, за да се мразим един друг и да няма развитие в България. Българските мюсюлмани са честни, добри и работливи хора. Хора с висок морал, но ги лъжат именно хора като Доган, Карадайъ и другите мошеници.

43

Анонимен

преди 5 години

Като един турчин, имал нещастието да преживее на собствен гръб безпрецедентната в човешката история диващина, наречена "възродителен процес" съм си посветил живота за разтурването на тази *** на каквато и да е цена! Също така цивилизованите хора трябва да направим така, че тези балкански диваци българите никога повече да са в държавното управление.

42

Macron

преди 5 години

А в една държава да има милион или повече събрани българи чул ли си? Отговорили си сега на въпроса?

41

анонимен

преди 5 години

това не са турци а бьлгари с мюсюлманска религия които се е чувствал турчин сее изнесьл 1989 г и тези двете партии да не се правят на интересни и да размирват хората всички искаме по добьр живот религия и политика не ни трябва

40

No comment

преди 5 години

Българите не съм чул да имат претенции за управление в политиката,в страните които са.За разлика от наглите ориенталци.

39

Macron

преди 5 години

След като били турци да си били ходили в Тирция, какво правили тук? Ами ако кажат същото на всички твои съмародници, *** българино, ако кажат това на 3те милиона българи в чужбина. Какво ще стане с теб? Ще умреш от глад, защото икономиката ще се срине. ***, мразещ, примитивен българино, погледни себе си, тогава гони другите хора.

38

Горд офицер от ДС

преди 5 години

Всичко е още под контрол.....Domuzlar Sikismek