17

Анонимен

преди 5 години

Турците направиха така, че да се разклати режима.Още от месец април 1989 г. по-смелите и по-напредничавите турци се обаждаха в западните радиостанции и казваха, че са турци и не са съгласни с насилствената смяна на имената. И тъй като разговорите се подслушваха, след 2 дена идваха от ДС и ви даваха червени паспорти (тогава гражданите нямаха право на червен паспорт за пътуване в чужбина) за вас и семейството ви и ви казваха, че имате 1 седмица време да напуснете НРБ.После вече започна изселване

16

истина е

преди 5 години

Най-много съжалявам ,че демокрацията дойте година по рано ,защото щеше да няма и един турчин в България !!

15

Кашкавала

преди 5 години

Зидаров или Местан не се е покрил,партията му ще мине 1%и ще вземе субсидия може и да влезе в парламента.Това не е проблем щом в парламента има други терористи БСП(БКП) и ДПС... Не е тайна, че двете партии са подържали терористични крила с атентати и убийства преди време...

14

Анонимен

преди 5 години

Исляма е подсекта на юдаизма. Гоpките тypчopи , а и всички други, обвили с парцали празните си менчета, надали ще проумеят това.

13

Анонимен

преди 5 години

На българите им промиваха мозъка, че в България етнически турци няма и той клъвна въдицата.Истината е, че турците в България са си турци, а българо-мохамеданите са си българо-мохамедани. Те даже не се женят помежду си.

12

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Някой да е чувал нещо за Лютви Местан.Къде се...покри този лидер на(не мога да се...сетя за името на партийката).Апропо на хората им омръзна,независимо от...етноса да ги водят като...оффце.Трай коньо за...зелена трева;годините...минаха и тревата стана твърда слама.

11

адвокат

преди 5 години

Има турци, но има и българи Млюслюлмани...има и китайци и Саудитци в Пазарджик... има и руснаци,украинци...А, Българите са по Америка и Европа :)

10

Анонимен

преди 5 години

Някой ще се сети ли, как наистина се е стигнало до убити? Факт е, че до стрелба се е стигнало след като " мирната" тълпа е атакувала милицията, която в случая не е била толкова многобройна. Има все още живи свидетели на тези събития. Ако не бяха стреляли щеше да има повече убити милиционери.

9

Анонимен

преди 5 години

ДпС направи така, че приватизира всички неща свързани с българските турци.Какво общо има ДС (ДпС) с тези събития?Довчера убиваха турци, а днес са първи агентите на ДС по митинги за жертвите на комунистическият режим. Гавра.Плаче ми се.Както е казал Левски "Народе!!!.

8

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е така нареклите се турци в България да си заминат при Ердоган.Не разбирам защо още се "мъчат" тук.А антибългарските ДПС и ДОСТ им мътят мозъците и живеят богато на техния гръб и на гърба на българина.Като си заминат в Турция няма да има никакво деление там и всички ще са щастливи.

7

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да разберат, че трябва да живеят в мир и сговор с българите. Не може да не почиташ хилядите избити българи през вековете, а да се събират хиляди за избитите десетина души по време на Възрод. процес.Ако това не стане нищо добро не чака нито нас нито тях.

6

zeus

преди 5 години

В България турци няма, има българи с мюсюлманско вероизповедание. ДОСТ пак са взели някой лев от Ердогам и СА и наливат масло в огъня.

5

Корнелия

преди 5 години

Хората не са виновни, а питайте защо няма други партии и политици?герб,бсп, вмро, абв... Преди 29г. комунисти и ДС, унижават и тормозят български граждани с идиотизма смяна имена на възрастни?! Къде е Президента Радев да им говори за "тъмнина и прожектори...

4

Jo6

преди 5 години

Братята мюсюлмани са много единни, когато ги подскукуросват срещу "лошите" българи които ги потискат и обиждат, а когато трябваше техните "първенци" да почетат паметта на загиналите в Батак си мълчат. Всякаш не е било ???

3

Анонимен

преди 5 години

Убитите на гара Буново са повече от колкото от този процес. Така , че да не реват

2

Анонимен

преди 5 години

Добре де колко хора са починали в онези дни?Милицията влизала в къщите биела и разстрелваш.Много хора умрели от сърдечен удар.Трупове потънали в кръв се търкаляли навсякъде... Много филми гледат тия хора. И в крайна сметка след цялата тая касапница достойна за холивудски филм колко хора са загинали? Аз знам за 1 или 2 май техните ги убили в ръганицата и бутаницата.Бати смешниците.

1

Анонимен

преди 5 години

Абе аз пак да попитам...... Джебел кога отбелязват 500 години геноцид над българското население? Забравих че те там са българи само когато трябва да гласуват за парламент и когато трябва да ходят по Европата