137

Обективният

преди 5 години

Границата отдавна е отворена към целия свят.вече всеки може да емигрира където си поиска.Тогава я отвориха защото имаше ЖЕЛЯЗНА завеса

136

...

преди 5 години

Забрата на двойното гражданство !

135

...

преди 5 години

Време е пак ка направим същото . Отваря се границата и който не се чувства Българин - прав му път . На следващото преброяване който се пише турчин вместо Български мисюлманин да му се издава едномесечна виза и след изтичане на срока на визата - да хващат пътя . Тук насила никой не държим .

134

Обективният

преди 5 години

И никой не ги е гонил насилствено от България в Турция.Просто отвориха границата и който се чувстваше българин си остана .а който се чувстваше турчин замина.Сега преиначават действителността .че са ги гонили насила.Абсолютно ДОБРОВОЛНО заминаха.че се и радваха .че отиват в капиталистическа Турция където имало всичко по магазините. Тогава тук хляба и млякото беше с купони .ако някой е ЗАБРАВИЛ.

133

...

преди 5 години

До 121 Ега ви изтрепат кюрдите и да си направят държава на ваша територия бе , шалвар . А *** е на м.айка ти любовника ;)

132

Баща ти

преди 5 години

До 129 От такива "родолюбци" каго теб БЪЛГАРИЯ няма нужда . Заминавай за Английски Индо-Пакистан да слугуваш за някоя друга £ и не се занимавай с проблемите на очевидно чужда за теб държава .

131

хюго бос до 129

преди 5 години

Ти първо научи български, че не ти се разбира много, после давай съвети за чужд език. И не, ние не искаме да живеем в миналото, но тези чужденци на снимката- да, и ни натрпват "присъствието" си. Не може някой да ти се натрапи в къщата, да те тероризира и избива семейството ти и когато се опиташ да се защитиш и опазиш дома ти, натрапникът да почне да реве, че е жертва. Схващаш ли аналогията?

130

хюго бос до 134

преди 5 години

Не той, поне аз така помня те се заканваха- ей такива безродни турци, нито бългри, нито турци, се закнаваха как щели с танковете да се върнат. Е, върнаха се, по- парцаливи отпреди, с продрани потури и шалвари. Що ги пуснахме обаче да се върнат? Да ми приказват покитиците колко били трудолюбиви мирни. Същите такива се закнаваха с танковете. Откъде накъде някакви натрапници, башибозук, ще ми натрапва проблемите си?! Който иска турция, да си заминава.

129

...

преди 5 години

Нали на 24 юли с танкове щтяха в София да влизат ...ама тургут юзил се наака май ? Смешници . Такава армия имахме тогава че щяхме да ви наврем в *** г.ъ.з. Сега справедливост търсят . За кое ? За взривения влак или за бомбите във Варна , Пловдив , Сливен ... ? Майките с деца ли ви смениха имената че взривихте вагона им на гара Буново ? Мерзавци подчовешки . Още един възродителен процес ще ви е малко ...

128

До 113

преди 5 години

И за Гърция така пише, ама гърците не си дават така държавата. Имат политици патриоти, а не продажници. След Освобождението всички турци са били избити или изпъдени. А ние сме оставили башибозука- огромна грешка

127

Хюго Бос До 123

преди 5 години

Затова башибозукът вън, място тук нямат. Забрадки и шслвари - в анадола. Гнус

126

До 128

преди 5 години

И паспортите им направиха бързо и им позволиха сами да си продават имотите, а не като на нас другите- държавата ни ги продаваше. Жалко че не се изнесоха вдички и останаха в анадола.

125

Хюго Бос

преди 5 години

Не стига че са натрапници, ами и още на главите ни искат да се качат. Който чувства родината си Турция, марш натам и никакво връщане. 5 в. геноцид над дедите ни, за едни имена ореваха света. Ислямска гнус...Как съжалявам че не успяха комунистите да изгонят тази ***. Натрапници.

124

Кон боб яде ли?

преди 5 години

С кви глупости се занимавате ,,Коментиращите,,Вземете по научете малко чужд език и дим да ви няма,че да по живеете времето което вие останало.

123

Пепо

преди 5 години

Какви са тези статии? Дадоха ли им зелен коридор, на недоволните -дадоха! Какво се получи след 2-3 год ,много ревяха и се върнаха, а тези, които останаха, са като безверници -имат се за турци, но местните ги имат за емигранти, и ме ги допускат до тях! Мислеха си наивниците, че в Турция ще ги посрещнат с хляб и дол, но уви, някои са толкова зле, че нямам думи!

122

Анонимен

преди 5 години

Много подвеждащо заглавие.Щом е мюсулманин,значи е турчин ли?За насилствено помохамеданчени българи не сте ли чували бе?Що залъгвате хората с подобни глупости.В България няма османски турци.Те саббили изгонени.Тук са останали българските мохамедани.И в турските документи го пише.

121

Lan

преди 5 години

Доган беше уникален политик. Ясно съзнаваше, че българите ( в това число и българските граждани с турско самосъзнание) нямат бъдеще, ако не се обединят и не поставят на второ място разделението. Тези новите обаче, явно имат точно това за цел. Омраза. Тя е пагубна за всички...

120

Анонимен

преди 5 години

Какво е това етнически турци? Такива в България няма. Има помаци, които са помохамеданчени насила българи. Който не е искал са му рязали главата.

119

Аз

преди 5 години

Махайте се турска *** от България...

118

Anonimen

преди 5 години

Горд българино .сигурен ли си чесиБългарин .сигоно си семе на някой башибозук защото 500 години ечукал вав балгария