64

ined

преди 6 години

Стотици тръгнаха, а колко успяха да се загубят?

63

Анонимен

преди 6 години

Добре, че другите не са професионалисти в областите си както Боян в неговата си област, иначе досега всички щяха да са устремно и с хъс на дъното на пропастта.

62

Руми

преди 6 години

Боян е професионалист в областите с които се занимава. С много устрем и хъс. Има и хиляди други професионалисти в други области. На такива хора поклон! Но дивиденти не винаги получават, но пък материални и студени хора до тях цял живот живеят от това, без истинска жал в душата. Дано да греша за студената любов, която лъха от всяка изява на такива хора.

61

ДО Хейтърите

преди 6 години

Хейтъри - ***!

60

аз-ът

преди 6 години

Либералкитте къртят. Уж са много либерални, но за тях либерално е всички да ги следват: да приемат джендърите, да не ядат месо, да членуват вДа България, да харесват Боян и да мразят Путин. И никак не са либерални, ако някой мисли другояче. Например, ако някой смята че Боян не е никакъв герой, а планинар който си следва хобито и за чиято смърт не е виновен никой освен той самия. И щом си кажем мнение различно от тяхното - те са умнокрасивите, а ние хейтърите.

59

аз-ът

преди 6 години

Боян завинаги ще остане над хейтърите!---ако имаш напредвид че ще гние на 8000 метра - да, така е, нан нас е. Живеем в объркан свят. Либерастията, глобализацията и зомбирането на хората, чрез медиите дават своите плодове. Дали ще редиш плюшени мечета, свещи и карамфили на бтротоара пред френското посолство след всеки аттентат или "ще ходиш по сттъпките на Боян и ще пишеш впечатления "няма разлика. Фейсбук овцете имат нужда от своята малка либерална драмичка. Напомня им че са живи, не за друго

58

Смешно племе

преди 6 години

Хората казват, че сравнявали Боян Петров с Левски и Ботев. Първо, това не е вярно.Второ, невъзможно. Все едно да сравняваме Стоичков с цар Симеон. Обективно погледнато, подвизите на Левски и Ботев имат същата стойност, както и подвизите на Стоичков и Петров. Защото нашият народ е загубена кауза и няма смисъл да се мре за него. Нещо повече, когато Левски и Ботев тръгнали да умират за България, били изоставени точно от българите. А сега сто години по-късно се бием в гърдите какви сме велики. Жалки

57

До 51

преди 6 години

Щото това всеки го знае и защото това никога няма да се промени, и защото е в реда на нещата. Какъвто народа, такива и заплатите. Като искаме повече пари, отиваме и протестираме. Но истината е, че всички сме мишки и пу.тки, и *** за зеле не става от нас. Затова Бойко ще иляди на премиерския пост, а ако го заменим, ще го заменим с друг измислен герой. Просто сме свикнали да ни мачкат и плюят, и когато някой направи нещо по-различно, му се нахвърляме.

56

Планинар

преди 6 години

Боян завинаги ще остане над хейтърите!А за тях какво да кажа? Черно Фередже го бяха възпяли добре:" Ceляни, ceляни, един да пyкнe - ще се родят още двама - дeeбa вашата мама"!

55

до 56

преди 6 години

До КлошарДа така е имам наблюдение от преди и сега, Григор Димитров определено вдигна интереса към тениса , При децата бих казал че много се вдигна желаещите да тренират са 3-пъти повече, При мъжете също но има малка пропаст от няколко години трениращи и десетилетия трениращи не - малка неравностойност при любителите.

54

до 55

преди 6 години

И аз карам ски малко 1 седмица на година, на Банско е хубаво но не са единствените писти , така че за втория лифт въобще не ми пука .А и сезона не е сега , поне за любители като мене не е сега сезона, Разбира се за тебе може да е сезона сега в Нова Зеландия , Така че приятно каране там, аз няма да те подкрепя сега в карането на ски и по финансови причини и по организационни.Виж за тенис е супер сезона.А и като българин в хорото имаш пълна подкрепа от мен макар че предпочитам латино танци.

53

Шиша

преди 6 години

Бояне бояне... омрзна ни бояне...летен хит по дискотеките ще станеш бояне... *** народ бояне азис за теб хит прави бояне... появи се бояне...

52

Анонимен

преди 6 години

Покрай Стоичков разбраха какви простаци за българите ,покрай Григор какви въздухари са ,покрай Боян се разбра че всички българи са за долната земя !

51

след нас и потоп

преди 6 години

а бе, хора! ше стъпчете буболечките бе! катерете по пътя! природоунищожители!не така бе, джанъм! утре ше броя след вас що сте стъпкали - едно по едно!

50

Клошар

преди 6 години

Покрай Григор почнахме в подлезите и под мостовете да си правим ракети от стари кашони и тенис топки от смачкани вестници и да разучаваме основните удари в тениса, вече две години нашата групичка от подлеза разучаваме основни удари покрай Григор. Дано и дригите хора покрай Боян започнат да катерят планините.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50 - глей са, тарикат, ние караме ски и искаме втори лифт на Банско! тва е! а вие си катерете, нема лошо, само не ни се бъркайте!

48

от 50

преди 6 години

Народни български танци ,българско колективно няма идоли условието е изпълнено и много раздвижващо .Това май е най страхотно от всички, нашите деди са знаели какво правят съобразявайки се с народо психологията, така че на хорото в кръвта ни е на всички българи.

47

Анонимен

преди 6 години

Мерси, ама не ни трябват еко-снобари за да се качваме по планината. Българина винаги е обичал планината и туризма, не е нужно една групичка бивши еколози основатели на СДС да ни организират "градивни и раздвижващи" мероприятия с плакати и тениски и да бият тъпана по медиите. Нека си се градят и се раздвижват сами, ако ще и паметник да му направят.

46

Кифладжията

преди 6 години

До Мила КочиноДА МИ ЯДЕШ БЪЛГАРСКИЯ Х-У-Й,

45

nexussss

преди 6 години

Аман от тоя Боян Петров... А спрете се вече, че станахте досадни. Защо не пишете, че в 21 век държава от ЕС преживява с по ниски от африканските доходи. Или ви е забранено да се споменава изобщо?