104

Анонимен

преди 5 години

До коментар 112Хората говорят за Боян и му се възхищават, защото е изкачил върхове, открил е нови видове растения и животни, вдъхновил е много хора със силния си дух...И не на последно място допринесал е за обогатяването на Националния природно-научен музей. Ходихте ли да го разгледате?

103

Georgiev

преди 5 години

На мен пък ми много странно, когато някой се обръща към починал във фейсбук и нет-а като цяло. В отвъдното има нет и фейсбук ли?

102

Анонимен

преди 5 години

"Хиляди хора разказват за Боян Петров и му се възхищават, затова е герой."Да ви имам логиката. И знанието за понятието "герой". Мили Боже!Невежеството е сила...Фалшиво време, фалшиви герои!

101

Ели

преди 5 години

За мен Боян Петров винаги ще е жив. :) Искаше ми се още мнооого време да се топля в лъчите на неговата вяра, упоритост и оптимизъм, но ето....Благодарна съм му!

100

Анонимен

преди 5 години

Дано, ама няма да стане традиция. Всичките тези бяха излезли само за да се покажат, заради event-a. Раздали им бяха плакати и тениски. Всичко беше неестествено и високопарно. Само след месец ще са го забравили.

99

Анонимен

преди 5 години

Дано стане традиция да излизат по-често хората сред природата, но само да не да следват примера с изкачването на върховете, нито в пряк нито в преносен смисъл - особено в преносен, по-добре да постигат целите си смирено с Божията помощ вместо да свършват в някоя пропаст.

98

Анонимен

преди 5 години

Дано тази инициатива стане традиция.Дано въвлече повече хора, които да последват примера на Боян и да преследват мечтите си, и да изкачват в пряк и преносен смисъл много нови върхове!

97

до 103

преди 5 години

с Пиринско ли???

96

Анонимен

преди 5 години

Ауууу..ти да видиш

95

Анонимен

преди 5 години

Пирин е в беда!Спасете го сега!

94

Анонимен

преди 5 години

"Мисля, че малко прекали хейтърче ...Да сравняваш Боян с Хитлер.Що не си гледаш мижавото съществуване и да хетиш себе си без да занимаваш околния свят с твоите проблеми?"Защо не вземеш пример от коментар 101. Вместо да обиждаш всеки мислещ различно от теб и да правиш грешни изводи за сравнения, вземи измисли и напиши един положителен коментар за твоя герой и любимец.

93

Анонимен

преди 5 години

Боян Петров винаги ще помним усмивката ти, вдъхновението ти, постиженията ти, ентусиазма ти! Ти винаги ще бъдеш на върха!

92

Анонимен

преди 5 години

Ами опитай и ти като нормалните хора да мислиш за приятни неща вместо да съскаш злобно и да обиждаш всеки който не е съгласен с героизирането на тази личност. Вземи пример от твоя кумир, много хора освен че се провалат и са самовлюбени, имат и добри страни - например излез като него на въздух сред природата, сред хора, общувай с екоактивисти или с каквото желаеш, срещай се хора вместо да злобееш в интернет.

91

Анонимен

преди 5 години

Не те убеждавам нищо.Това е място за споделяне по темата.За мен само един психично болен може да стои и пише гадости по тема и човек, който му е неприятен. Нормалните хора се опитват да мислят за приятни неща за тях и да са градивни. Ти нещо градивно правиш ли тук?

90

Анонимен

преди 5 години

Никой не сравнява Боян с Хитлер, но щом искаш имат общи неща - и двамата са били самовлюбени и двамата са се провалили.

89

Анонимен

преди 5 години

А ти що не си гледаш себе си и своите проблеми ами се занимаваш с околния свят и си тръгнал да убеждаваш другите, че един провалил се самовлюбен човек бил герой.

88

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че малко прекали хейтърче ...Да сравняваш Боян с Хитлер.Що не си гледаш мижавото съществуване и да хетиш себе си без да занимаваш околния свят с твоите проблеми?

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Хиляди хора разказват за Боян Петров и му се възхищават, затова е герой."Не хиляди, ами милиони също са говорели за Адолф Хитлер и са му се възхищавали.

86

Анонимен

преди 5 години

За всички, които са оценили филма 3x8000, който снощи излъчваха по БНТ.В YouTube е качен и още един интересен филм на Боян Петров- Битката за върховете. В него споделя за изкачването на Анапурна, Макалу и Манга Парбат. Приятно гледане!

85

До 93

преди 5 години

Да умреш дано в злобата си *** екскремент, плод на изпуснат сперматозоид.