24

Анонимен

преди 5 години

Алпинизмът е самозадоволяване на егото. Качваш се на върха и един вид това е еякулация на егото. Вижте ме колко съм велик, колко съм голям, аз изкачвам върхове, покорявам планини. Не, не си велик, не си повече от другите хора, които бачкат по 12 часа на ден, за да изхранят децата си. Иначе разбирам Боян, след 2 химиотерапии и диабет, този човек е загубил страх от смъртта и само изкачването на върхове му е давало смисъл на живота. Бог да го прости Боян.

23

Анонимен

преди 5 години

И защо да си връзваме акумулатор????????? Вържи си го ти и се обяви за герой. Ще ти направят плакати, тениски, шапки с твоя лик и ще станеш известен. ПРО.С.Т.АК!

22

Поручик Ржевски

преди 5 години

Иммено затова, че са били много хората в Княжево се налага Китай да вземе мерки.За да не четем пак статии за някой друг от тези хора.Китай е мъдър и мисли за вас.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Купи си тениска с надпис "Бояне, ти си с нас", носи Боян в сърцето си, защо си тръгнал да се занимаваш с бедните пенсионери, това е банално, извиси се като Боян!"Сладур - защо да си купя някаква *** фланелка, вместо да помогна на "бедните пенсионери", които ти толкова диво презираш? На процент от фланелките ли си?

20

Анонимен

преди 5 години

И колко хора е имало??? И какво от това?/// Ние другите какво да направим, че не го величаем???

19

Анонимен

преди 5 години

Чакам да видя как в продължение на няколко седмици ще ни информират по десет пъти на ден колко от тях са умрели, колко души са ги търсили, какви останки са намерили и каква сума са събрали от дарения.Точно като за "по стъпките на Боян".

18

Поручик Ржевски

преди 5 години

Мога да ви споделя, че Китай е много мъдра държава.Веднага след случая "Петров" забрани изкачвания на 8 хилядници без шерп.Някак си усетиха, че се напълни с хора, които абс безотговорно и в лошо време и без телефони и техника (но винаги с фото техника) тръгват да се правят на камикадзета.И има маса народ които им се възхищава и на следващия ден искат да последват примера.Боян е голям алпинист и постигна много, но последната случка е много не-остра.

17

Анонимен

преди 5 години

Не повече от 50 човека, организирано е, раздали са им скъпи плакати, тениски.

16

до Пацито

преди 5 години

Май май ..2 - 3 трола сте тези - дето му биете метани

15

Анонимен

преди 5 години

Прави впечатление, че коментари в които читатели задават въпроса защо постоянно се тиражира този човек с неговата трагично завършила авантюра, но други трагедии около нас във вътрешен или външен план моментално се изтриват.

14

Анонимен

преди 5 години

Тоталната ДЕВАЛВАЦИЯ на понятието герой у нас - стигна нови върхове с авантюриста Боян Петров.Всеки неуспял и комплексиран се отъждествява с него!Много са !

13

Анонимен

преди 5 години

До ГудеТи си хейтър, ограничена душичка, злобар, ограничен човек щом не можеш да проумееш подвига на героя Боян. Какво ни интересуват разни нещастници пенсионери които умирали защото нямат средства, човек трябва да следва мечтите си, да се стреми към върха! Виж колко са готини плакатите с Боян, колко е готин Боян. Купи си тениска с надпис "Бояне, ти си с нас", носи Боян в сърцето си, защо си тръгнал да се занимаваш с бедните пенсионери, това е банално, извиси се като Боян!

12

Анонимен

преди 5 години

Вижте женицата на първата снимка, изражението на лицето и. Говори много. Това показва, че има голям напредък. Едно време такива убоги женици с такова изражение са носели снопчете слама на кладите на инквизицията, сега няма клади, сега такива правоверни женици носят плакати (много професионално направени) с портретите на героите на нашето време. Две страни на една и съща монета.

11

Аз

преди 5 години

Боже колко *** коментари има на тоя свят Боже...

10

Анонимен

преди 5 години

Вижте колко професионални са снимките на Боян с които напоследък ни заливат, с какви "яки" прически е Боян. Колко "яко" изгелжда Боян. И ютюб е наводнено с клипове за Боян. Бъдете като Боян, станете герои, следвайте мечтите си и напред към върха!

9

Анонимен

преди 5 години

Този човек е олицетворение на българина - самонадеян, от всичко разбира, може всичко, знае всичко, вижте ме колко съм велик. И накрая в пропастта. Същата ситуация с България и българина - на дъното и продължава да пропада. Но не се притеснявайте, бъдете герои като Боян, важното е да се стремите към върха, да следвате своите мечти, а който не мисли така е хейтър, жалка душичка, злобар, ограничен, ***.

8

Анонимен

преди 5 години

Вече всеки ден ще е така с такива статии!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Медиите не случайно или от простотия ни пробутват тази личност която не беше известна на нокой досега. За това се плаща, както и стотиците хиляди платени за експедициите на една малка групичка бивши еколози и основатели на СДС от които няма никаква полза. Искат на наложат техния стил на живот и разбиране, в същото време видни брадати общестеници съскат срещу всеки който изкаже различно мнение.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4 :D голям смях. Но не трябва да се подигравате така.

5

Бау

преди 5 години

Добра идея. Има хора, които се вдъхновиха от Боян има и хора, които паднаха още по-ниско.