84

Анонимен

преди 6 години

До коментар 85"Покорявам" означава подчинявам на своята власт. "Изкачвам" означава движа се нагоре. Според българския тълковен речник.Виждате ли разлика?

83

Анонимен

преди 6 години

Уххх, тъкмо се връщам след прехода от кръчмата. Яко чалгица и блага ракийка, поляхме го. Наше момче е. Беше.

82

Анонимен

преди 6 години

Не съм от София и не можах да участвам в похода посветен на Боян Петров за съжаление. Но съм си обещала, че следващия път като ходя до София, живот и здраве, ще мина по пътеката на Боян!Поклон!

81

Анонимен

преди 6 години

До коментар 86Хиляди хора разказват за Боян Петров и му се възхищават, затова е герой. Ако не той, кой е герой според вас- вие дето седите и ръсите негативизъм из форумите ли? Това ли е геройство според вас????

80

Анонимен

преди 6 години

До коментар 85Всъщност вие какво правите в този форум, като не се интересувате и не можете да оцените приноса на Боян? ???Защо не сте във форум, за нещо, което ви харесва и ви вълнува????

79

Анонимен

преди 6 години

Отишъл е да си прави кефа и след това да разказва за себе си, а някои се опитват да го изкарат герой. Геройството е съвсем друго нещо.

78

Митко

преди 6 години

Така че лошо е като си болен да се излагаш на очевидни опасности с голяма вероятност да умреш и след това друг да плати сметката. Добро е да работиш и да плащаш данъци, като много инсулинозависими диабетици и да произвеждаш нещо, което другите ще използват и да не занимаваш другите със себе си. А стига с тоо Боян де! Бог да го прости...

77

Анонимен

преди 6 години

Друго си е да покориш върха на финансова пирамида. С това покоряваш всички върхове.

76

Митко

преди 6 години

Изгелжда на много хора им е сбъркана ценностата система-почва се от "кое е добро и кое лошо". Никой не казва, че тоя човек, е с тежка форма на диабет-инсулинозависим /сериозно заболяване/ и всички като него си налягат парцалите и се справят с живота както могат, но не занимават цялата държава, приятелите си и непознатите, които дават маса пари, за да го издирват напразно. Част от тия пари ги плащаме ние-данъкоплатците. И какъв е смисълът от налудничавите му действия? Никакъв.

75

Анонимен

преди 6 години

До коментар 79Боян Петров в няколко от своите интервюта обяснява, че той не покорява върхове, а ги изкачва. Поклон пред този велик българин!

74

Чудя се

преди 6 години

Задавам си един страничен въпрос. Когато издирваха Боян, за това се пишеше и говореше непрекъснато в цяла България. Чудя се как не се намери една врачка от стотиците, които са обсебили вестници и телевизии, за да посочи мястото, където се намира Боян? Иначе всички се бият в гърдите, че много познават, че откриват изчезнали хора и куп подобни глупости. Как може хората да им вярват, да им звънят на импулсни телефони и да плащат стотици левове на самозванци? Защо не помогнаха, когато имаше нужда?

73

Анонимен

преди 6 години

Виновна е пропагандата. От години се говори за покоряване на върхове, но някои хора го разбират като покоряване на планиски върхове. И измират безсмислено.

72

Анонимен

преди 6 години

Защо ни го навират постоянно този който до вчера никой не го знаеше. Избрал си е сам пътя, правил е всичко за себе си, намерил е каквото е търсил, това си е неговият живот както и да е завършил, да почива в мир, всеки си има съдба независимо дали изкачва върха или се проваля. Какво искат близките му или който плаща цялата тази кампания и се опитват да го изкарат някакъв герой.

71

Шиша Пангма

преди 6 години

Dnes.BG - нали сте обективна медия, или бъркам? това са думи на Боян Петров, написани от него в профила му в социална мрежа... Нека да назоваваме нещата с истинските им имена. Подценяването на 8 хилядник и сравняването му с джудже е меко казано високомерие.. А Вие обективната медия вместо да отразявате нещата подобаващо ги триете, интересно Защо?Цитат .... "От прозореца ми в Тингри се открива страхотна гледка към гигантите Еверест и Чо Ойю, но първата ми цел е джуджето Шиша Пангма."

70

ПЕНКО

преди 6 години

МАЛКО СА ХОРАТА БЕЗ "ОРЛОВ НОС " ,КОИТО ИМАТ АМБИЦИИ ЗА " ПО-ПО-НАЙ" !!! С РАДОСЛАВА БЯХМЕ ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ ЗА КРАТКО/ БЕЗ М.-Ж./ . ТЯ Е ФЛЕГМАТИК ...ЧИСТ, БАВЕН ,ТОЧЕН ,ВНИМАТЕЛЕН ЧАВЕК-НЕ Е СПОРТНА НАТУРА И МЕЧТИТЕ НА БОЯН СА И ДАЛЕЧНИ !!! РАДИ ...СИНЪТ ВИ Е НА "БАРИЕРАТА "ЗА ВЪЗМЪЖАВАНЕ ...ЩЕ СЕ СПРАВИ !!!

69

Анонимен

преди 6 години

ОК-ей към щенията му, ама психарията си е заболяване. Един е поет, един е Бетховен, един е Фидел Кастро, един е Путин, моля ви,(все пак). Пожелах, отидох, толкова.

68

Анонимен

преди 6 години

Айде моля ви се не вървете по стъпките му, няма толкова спасители да ви спасяват, няма толкова медии за всеки да бълват после статии. Бъдете здрави.

67

Българин

преди 6 години

няма значение каква в каузата, важното е, че ни обединява, да сме обединени, ако ще и заедно да се загубим и да свършим замръзнали в някоя цепнтатина. Важното е да не пропадаме поединично.

66

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с този. Тръгнали "по стъпките му". Неделя е, почивен ден. Хората излезли от столицата към планината на чист въздух. След две седмици ще е забравен. Ще го помнят само майка му и дъщеря му. "Жената до него" си остава жената до нас.

65

***

преди 6 години

Всяка кауза, която ни обединява, дори и в хейтърството, е добра. Само обединени може да се борим за по-добра държавност. Докато оцеляваме по единично нищо добро не ни чака.