97

прас прес

преди 6 години

Тази, осъдена без съд и присъда от ГЕРБ, ОТ ТРОЛОВЕТЕ НА ГЕРБА, от олигархомедиите, единствена обикновена българка, избрана от хората против системата за избиране на олигархокуклените политици, докога ще и ядете ушите. В квартала винаги е имало циркови шатри. За какво не я обвинихте, пропуснахте че е виновна за раждането на Гинка, детектор на лъжата на свидетелите и обвиняемите по делото пред телевизията и пред международни експерти, да не се наложи след това да я избираме за президент и премиер

96

Анонимен

преди 6 години

Хайдее, църква направиха, те пък и с претенции за терена около нея. Не им понася конкуренцията ли? Парламента и Ал. Невски са един до друг, пък не си пречат.

95

Анонимен

преди 6 години

Във всяка една общност, църквата (джамията и т.н. религиозни храмове) се правят на най-централното място. Какво като е църквата в парк?

94

Красско

преди 6 години

Двора на църквата е заграден с ограда.Цирка е в съседния двор който е на Министерство на отбранатаи общината и Иванчева нямат нищо общо с разрешението за изграждане на цирка.Преди де пишете проверете два пъти ...

93

t2

преди 6 години

Ами къде да се опъне шатрата на друго място? И какво като е до църква ? Сега и цялата тази поляна на църквата двор ли стана? Ами аз може да кажа - построиха църква в средата на парк, където можеше да се направят много по-посещаеми и полезни за болшинството от хората неща.

92

Мяу

преди 6 години

До БауДокато продължават да я обвиняват, ще продължават и да я защитават. Кое е учудващото. Случая доби невероятна публичност (не случайно) да представят някакви истински доказателства и може защитниците й да намалеят. До тогава обаче, тоя цирк ще продължава да изглежда като активно, партийно мероптиятие по очерняне на политически противник, който се опитва да спъне своеволията на управляващото "мнозинство".

91

Анонимен

преди 6 години

Следващата новина ще е дала е разрешение за изграждането на обществена тоалетна вместо порадната лафка.

90

Lora

преди 6 години

И в Люлин цирка винаги опъва палатка до църквата. Просто там има място и е централно. Не виждам нищо лошо да е направила в този случай кметицата

89

Анонимен

преди 6 години

Парите за подкупа за били за Фандъкова, а целият цирк със задържането на Иванчева беше за да се отклони вниманието от истинския получатаел.Това го каза Марковски, има СРС-та, на които се чува как Дюлгеров увещава да вземе парите, а Иванчева отказва с думите "Ами дайте си ги вие лично на Фандъкова, защо аз трябва да ги нося"

88

Анонимен

преди 6 години

Децата се разват на цирка.Незнам какъв е проблема в това че цирка е до църквата.

87

Бау

преди 6 години

хахах и продължават да я защитават, евала :D Конспирацията е задължителна все пак :D

86

Анонимен

преди 6 години

Защо не разгледат кой разрешии тази църква да се построи там. От нея няма никаква нужда Поповете педофили са заплаха за децата на гражданите в Младост.

85

Ононимен

преди 6 години

Е к'во толкова?!? Цирк до цирка.

84

Анонимен

преди 6 години

Ами то вече десет години живеем в постоянен цирк и държавата се управлява от полуграмотен самовлюбен Клоун.

83

Анонимен

преди 6 години

Герберастката машина за оплюване и дискредитиране работи с пълна пара.Значи децата няма право да отидат на цирк заради гнусните попове.

82

Анонимен

преди 6 години

Да го разпънат до Спортната палата, нали там се правят цирковете!

81

Цирк ГЕРБ

преди 6 години

От 2009 гледаме цирк ГЕРБ, някои се загрижили да няма истински цирк в Младост!!!

80

Анонимен

преди 6 години

Мястото на тази църква не е там.

79

Анонимен

преди 6 години

Що да няма цирк в Младост. То, София стана един голям цирк - не може да се диша от прототипи от именития сериал.

78

Анонимен

преди 6 години

Извинявай 30 но хората в Младост са малко по будни и затова им прави впечатление дали до църквата слагат цирк или ***. Това че в Люлин не им прави впечатление не е аргумент. Иначе личи поръчково послание че за всичко е виновна Иванчева, само че тя го е разпоредила това отдавна. Тогава къде спаха медии и общинари. Гнусните гей паради на Фандъкова какво са ако не нагла *** демонстрация срещу християнските цености?