137

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВече новината е премахната от сайтовете. Цензура форевър!

136

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа....

135

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 140На тебе ти е промит мозъка.

134

Анонимен

преди 6 години

Църквите нямат място до детските площадки.Не е необходимо да промиват мозъците на дечицата още от малки.

133

Анонимен

преди 6 години

Парите, с които се опитаха да натопят Иванчева, всъщност са били поискани от Фандъкова. В последните минути планът се е променил и лаките на Тиквата от КНОПИ, МНОПИ и другите безполезни организации, харчещи народни пари се е неложило да действат на пожар.Новината е от сутринта и я има по всички други сайтове.Както и интервюто с адвокат Марковски, в което казва, че има СРС-та, на които Дюлгеров увещава Иванчева да занесе лично парите на Фандъкова, но тя отказва.

132

Анонимен

преди 6 години

Живея в Младост,имам и познати и приятели,които живеят в Младост( било то в свой апартамент или на квартира). Мога да кажа,че църковният Храм НЕ пречи на никого. Даже кваталът е хубав с него. Нямяа нищо по-приятно от това да виждам православна църква, а срещу нея- детска площадка и малък парк,където децата си играят,а майките им си говорят по женски. Само .. са тези,които не желаят да има църква в квартала Младост! Такива нямат думата!

131

Анонимен

преди 6 години

Браво на Иванчева - бръкна директно в корумпирания герберастки кошер.Затова се опитват да я унищожат.

130

Анонимен

преди 6 години

Аз лично не съм религиозна, но ако реша да отида на църква, много по-близо ми е да отида в Свети Седмочисленици, която е отсреща през градинката.Не виждам защо бих ходила чак в Младост. Иначе детето си бих завела на Цирк в Младост, защото в Центъра няма.

129

Анонимен

преди 6 години

По-големи селяни от тези в Младост, са само колегите им от Люлин.Нормалните софиянци нямат работа там.

128

(-_-)

преди 6 години

И аз знам за един цирк, точно до Александър Невски.. До него пък има културно-научен център, в който се помещавали някакви феодални старчета..Цирка е пълен!

127

Анонимен

преди 6 години

Набожните софиянци живеят основно в Центъра на столицата.Не вярвам в Младост да има набожни. Това са панелни гета, строени по времето на Тодор Живков за работниците. Те са предимно атеисти.

126

Жетел на Младост

преди 6 години

Мале, колко глупости и откровени лъжи в рамките на една статийка!1. Циркът е там от около три седмици, не от миналата, т.е. - отпреди да арестуват кметицата, временно изпълняващият го е заварил, не посрещнал.2. За втори път се разполага на точно това място - предният път беше по време, когато Иванчева дори не се беше още кандидатирала за кмет.3. Теренът НЕ Е в двора на църквата, а граничи с него.4. Циркът е временно съоръжение, докато евентуалният енорийски център не е.

125

Анонимен

преди 6 години

Тази църква по никакъв начин не се вписва в панелното гето Младост.Мястото на църквите е в Старата част на София - Света Неделя, Свети Седмочисленици, Свети Георги - това са църкви. Останалото са някакви пародии.

124

Анонимен

преди 6 години

гоУема работааз пък знам за кръчма в двора на църква

123

Предлагам

преди 6 години

Иванчева да бъде разстреляна от онзи *** Гешев, някоя Неделя в 12.00 на обяд, като цялото Младост да се изкара и гледа. Да е за назидание на всичи които се опълчват на проекта от 5.5 милиона евро, движения от зетя на Цветан Цветанов за минимол. Гешев да се произведе генерал и да му се дава право да разстрелва на място, всички които не вярват във Великото дело на Гробарите. Ким Чен Ун ще ни завиди! Един вожд, една партия, един народ! Възхода ни е осигурен, нагоре при Дедо Боже.

122

проф. Ан

преди 6 години

Хахаха ЦИРК!

121

Анонимен

преди 6 години

Иванчева може да е издигната от комунист, може по манталитет да си е сто процентова *** като всички събрани в тази *** наречена "Младост", но поне се опъна на болшевишките ни партийки. Врагът на моя враг е мой приятел!

120

Анонимен

преди 6 години

Това ли е алтернативата на ГЕРБ, Иванчева?

119

Анонимен

преди 6 години

Ти първо се отречи от коминтерна, после ходи на църква в този коптор

118

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 123Нещо не си много в ред,селяндурин!