117

Анонимен

преди 6 години

***, ама съм си на моя територия, болшевшика крадлива ***

116

Анонимен

преди 6 години

Кефите ме комундерите как сте станали православни, че и цървки строите :)

115

Анонимен

преди 6 години

Доста селташко е да изтипосаш църква насред панелното гето на Бай ви Тошко каскета

114

Анонимен

преди 6 години

Новоселяците от ж.к. "Младост" явно не знаят, че на църква се ходеше в Манастирчето, там където беше каналът

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 117"То пък една църква...."Ти пък си един ***...

112

Анонимен

преди 6 години

Това е от тези, болшевишките църкви

111

Анонимен

преди 6 години

То пък една църква....

110

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 114Не говори глупости! Свещениците в този храм( а и във всеки православен храм в столицата) НЕ са педофили! Църковният храм НЕ пречи на никого! Преди живях в Младост 3,близо до Кауфланд и Църквата Роджество Христово,и искам да ти кажа,че Този Християнски Храм НЕ пречи на никого! Ти си НИКОЙ,че да казваш дали на това място да има православна църква или не!

109

Мен

преди 6 години

Един временен цирк, до постоянния. Не е трябвало да го допускат, защото така ще има конкуренция между двата цирка. Лоша работа...

108

Анонимен

преди 6 години

Мястото на църквата въобще не е там. Поповете педофили нямат място там да манипулират и прикоткват децата в тъмните подземия.Всички знаем какво правя вътре с тях. А държавата ги защитава.Но замислете се всъщност кои са държавата.

107

Анонимен

преди 6 години

Какво безсрамие! Какво безочие! Тези циркаджии ако имаха срам,нямаше да опъват шатрите си на територия,която е за Църквата (Православния Храм). Хората пропадат и стават зли,нагли и недостийни,защото те вече не желаят доброто. Българинът пропадна,защото той няма уважение към Християнските Православни светини,няма никакво уважение към природата и хората. Политиците не са виновни,че немалка част от българите са прости,злобни,невежи.

106

Берлин

преди 6 години

Тия от цирка са бутнали каквото им е поискала кметицата. Те сигурно, ако са й предложили още някой лев, е щяла да им разреши и в църквата да влязат. Ако я вкарат в дpанголника, ще си отворя една ледена бира, да полея случая.

105

Анонимен

преди 6 години

БПЦирк не понася конкуренция, иска монопол върху представленията.

104

Анонимен

преди 6 години

Сега пък - не било там мястото на църквата. Тогава джамия или синагога ли да има?А, спрете се малко. Какво му е на християнския храм?

103

Анонимен

преди 6 години

За да работят сто човека по някой дребен районен кмет, значи че от високо идва удара. Иначе и петима няма да си мръднат пръста.

102

Анонимен

преди 6 години

Мафията си има държава и с помощта на държавата отстрани един неудобен на мафията районен кмет. Единственият неудобен в София. Доказателствата станали известни се оказаха преувеличени, извратени и абсурдни. Другите разследвани за ежедневни подкупи от 1200 евро даяджии, с роднини прокурор от спец прокуратурата и главсек на министерство са на свобода с .....5000 лева гаранция. За тях медиите мълчат за да папкат държавни пари. След което пак ни заблуждават-папкат-заблуждават-папкат...

101

mgs

преди 6 години

Дайте да бутнеме и парка от другата страна на пътя и да направим гробище, по средата на Младост, че да отива на църката.

100

Анонимен

преди 6 години

Работата върви към струеж на нов и голям затвор. Бате Боко ще избяга, може да вземе главния мъдурист, Цецо Ц::ървула, но Данчиту май няма. Няма да вземе кметовете на Пловдив, Бургас, Русе, Търново, Варна и т.н.всички останали кметове - крадльовци на ГЕРБ, щото самолета е малък и нема да има място. За Цацаров не знам, много е дебел но и много прикри от грабежа. А и онзи "великан" от прокуратурата Гешев ще артиса, него ще ги бият с пръчки на площада. А мераклията от КОНПИ, ще бъде в южна килия.

99

лъжетееее

преди 6 години

Защо протеклият по Бирата медиите го направиха да се бори с корупцията с хвалби, и сега ни карат да обвиняваме един невинен човек - Иванчева. Защо не пишете за Чез или за плочките за милиони за европредателството...

98

Анонимен

преди 6 години

Като пречи на църквата, да вземат да я закрият. Отживелица и без това.