157

Анонимен

преди 5 години

Тоя цирк за втори път идва на това място, първият беше през 2015, когато кметът беше друг. Тъй че тия статии са колкото да се пише нещо.

156

Анонимен

преди 5 години

Парите за подкупа за били за Фандъкова, а целият цирк със задържането на Иванчева беше за да се отклони вниманието от истинския получатаел.Това го каза Марковски, има СРС-та, на които се чува как Дюлгеров увещава да вземе парите, а Иванчева отказва с думите "Ами дайте си ги вие лично на Фандъкова, защо аз трябва да ги нося".

155

Анонимен

преди 5 години

*** фризьорка,какво ли е изкрънкала от циркаджийте-едно кученце може би?

154

Баба попадия

преди 5 години

Циркаджиите не са дали достатъчно рушвет на попа. Ако му бяха платили под олтара отчето щеше да се радва на паричките и да си вика .. Божа работа. ;)

153

Анонимен

преди 5 години

В двора на църквата цирк,но нали двора на църквата е църковна собственост,а цирка какъв го карат общинска-движима или недвижима собственост,ако са шатри ясно-движима с договор за в двора,ако е недвижима пак с договор като с Върбаковите в Патриаршията дет им разрешили настаняване за 1/4 век с посредничество щото без таквоз едвали даже за таквиз великопосредници над посредниците за последните без тежка посредническа дума не вървят нещата,щото по принцип към Патриаршията трябва двор с църква в него

152

излиза че,

преди 5 години

Иванчева "виновна'' за всичко лошо в кв. Младост.А е кмет само от година и половина.Иванчева "виновна" защото се е родила.

151

Анонимен

преди 5 години

Шефът на специализараната прокуратура Пламен Георгиев е същият, който унищожи телефонните записи между Борисов и Танов за Мишо Бирата.Мотивът му беше, че на записите разговарял Танов и НЕУСТАНОВЕНО ЛИЦЕ.Коментарът е излишен.За награда Суджука го направи шеф на КНОПИ или както там се казва излишният орган, който пак всички ние хрантутим.Там заплата под 7 000 лв няма.

150

Анонимен

преди 5 години

Хората гласували за Яне Янев, НФСБ, Атака, ВМРО, Реформаторски блок, Марешки, и тн в огромното си мнозинство са гласували срещу коалирането с гербавите. Сега на същите тези хора ще им метнат патиричката Славейко, за да са прецакани пак. и пак и пак. Атаката против Иванчева е защита на топлото кметско местенце в големия град на следващите избори.

149

Анонимен

преди 5 години

Време е да не се делим на десни, ляви, центристи а на демократи, хора уважаващи правата на човека и гербаджии и патерици на гарбаджиите.

148

Анонимен

преди 5 години

трябва да има конкуренция. Циркът в общината не е достатъчен. Следващия път хората от Младост изберете местна чистачка или да прочетат приказката за *** цар.

147

Анонимен

преди 5 години

Публично дело и детектор на лъжата за всички участници в скеча. Разсекретяване на СРС тата защото вече са четени от подсъдимите.

146

Анонимен

преди 5 години

Не сме на 111 о а благодарение на демократичното ни съсипване от управляващите сме още по-напродадени информационно над 130 о място.

145

Анонимен

преди 5 години

152,остави Позитано,а виж л..та в които сте затънали до гуша,че вече много се размириса.

144

Анонимен

преди 5 години

fake newsЦялото тролско воойнство на Позитано тук се е събрало

143

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ да се сърдят на самите себи си - с алчното си, арогантно и репресивно поведение, с цензурата техни кадри правят така народът да ги ненавижда и да имат само избиратели - по Иво Христов. Нормален човек трудно би гласувал повече за тях.

142

Анонимен

преди 5 години

Еййй,тая Иванчева я изкараха по-черна от дявол.Да не се окаже накрая,че дяволите са други.

141

Анонимен

преди 5 години

Иванчева май ще хлъзне Борисов и ГЕРБ към политическото небитие......Но също е ясно, че след " бившите комунисти, доносниците на ДС, олигарсите, грантаджиите на Соросо, роднините им" от ГЕРБ ще дойдат същите " бивши комунисти, доносници на ДС, олигарси, грантаджии на Сорос, роднините им" от БСП, Патреотете, РБ и т.н.!ГЕРБ- аджиите ще се влеят в БСП, АБВ, Патреотете, РБ или ще си направятпартийки като Барека и Янето, за да взимат държавни субсидии!ЕС и САЩ ще ги подкрепят, като сега ГЕРБ!

140

бай-Кольо

преди 5 години

Иеййй...много ***...мноо нещо. Ами чупете си клавиатурите щом искате,това си е ваш проблем. ;)

139

двоен мутростандарт

преди 5 години

Хунтата заплаши със затвор и Нинова - заради приватизацията преди 20 години. За другите приватизатори няма заплахи.

138

Анонимен

преди 5 години

Само Иванчева и Нинова засега са отказвали да станат патерица на гроб. Първата е в затвора заради "подкуп", а втората засега е жива след две "случайни пътнотранспортни произшествия", като случайно и двата пъти е блъскана от таксита на една и съща фирма. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ОЛИГАРХОМЕЙНАТА СРЕДА В БЪЛГАРИЯ ГИ ЗАЛИВА С ПОМИЯ. Патериците на гарб пък са си окей, не са в затвора, и медиите ги хвалят колко са велики. Даже и в Крим да изприпкат няма проблем.