145

Анонимен

преди 6 години

Японците отидоха в Китай. Ако беше хубаво в Япония, щяха ли да отидат в Китай. Британците отидоха в Индия. Ако беше хубаво във Великобритания, щяха ли да отидат в Индия, Пакистан, Америка?

144

Анонимен

преди 6 години

Като ви чета олигофр.ските герберски коментари не се учудвам защо подкрепата за герб намалява.Дерзайте.Тъкмо вършите добра работа.

143

Щерю

преди 6 години

Да живей, живей, отпуската...

142

д-р Радева

преди 6 години

Комунисти протестират против корупцията ?!? Жива да не бях !

141

exoo

преди 6 години

Я гледай! Кака Корни кога успяла да се пребори с тежкото си душевно разстройство, стреса и безсънието!? pogled.info/avtorski/Rumen-Petkov/za-obidi-i-koshmarni-sanishta-ninova-i-dobrev-sadyat-pogled-info-otsenyavat-nevolite-si-za-220-000-lv.94177

140

до баба кУрнелия

преди 6 години

До Баба Корнелия А кво ше кажеш за левия с тъпана,а? Как го бие само, да ти се разтреперят чорапогащите. Като бригадир от татово време удря, що матрял ще поръси.

139

Работник

преди 6 години

Ехаааа, и аз искам така да работя - на припек да се излежавам докато друг изпълнява моите задължения! А точно това правеше половин век некадърната червена папл.ч ! И днес пак иска!!!! Наглост , червена бабичке Нинова!

138

Безработен

преди 6 години

Ако 15 000 безделници-комунисти искат да управляват България,то можем със сигурност да кажем,че ще закарат родината отново до фалит! Не може шепа некадърници ,развяващи червени знамена със сърпа и *** да искат нещо! Ако искаха нещо добро за България ,вместо да се размотават по улиците,да бяха взели кирка и лопата, да поправят пътищата на някои села(от които са самите те).!

137

Баба Корнелия

преди 6 години

Ама момченцето с каската е голям сладур,ще го изпапакам!

136

До 120

преди 6 години

"Няма ли повече снимки от събитието, за да изчислим средната възраст на трудещите се?" То възрастта е ясна. Докарали са ги с автобуси от цяла България и ги измъчват да се пържат на слънцето. Не им е жал. А най-смешното каза 1 другар по телевизията, който е вървял до другарката Нинова: "Отбелязахме 1 май, но и имахме политически искания. ...Беше пълно с млади и възторжени хора..." Как да не се пукнеш от смях!???

135

д-р Радева

преди 6 години

До Е? Той е може би от ком.синчета,който не знаят дори ,че е имало купона система ,и да не изброявам др.неща които помним всички Е имал е кола "пепитен цвят" и вила ....на ком.си свекърва къщата....

134

Е?!?!

преди 6 години

До А, не бяха ли твоите комунисти тези които направиха перестройката,ограбиха държавата и банките,създадоха мафията и сега повечето имат имоти на Запад а ти се радвай на 50г Лада и на вилата която ходиш на 5г един път за да я нагледаш.Забрави ли опашките за храна . С връзки мижеше да имаш тв или радио касетофон. Ако си облечен с дънки те попиляваха от бой в милицията да признаеш от къде ги имаш...За кола се чакаше поне 10г. Хората ги товариха с ГАЗ 53 с дървени пейки като картофи. ....айде не

133

До 66

преди 6 години

"Скъпи другари-съпартийци, имам следното предложение: Тъй като почти всички частни фирми и холдинги са наши, т.е. на БКП/БСП, предлагам, по случай 1 май да направите жест към работещите и да им увеличите двойно заплатите....Вярно е, че като бяхте на власт направихте минималната заплата 2000 лв., пенсиите и тези за хора с увреждания - 1000 лв., но хората искат още... Съгласен съм. Нека да отделят и от милионите от хотелите в България за персонала. Нали хотелите пак са си наши - на БКП/БСП?

132

Венко

преди 6 години

И за какво е целия цирк, за да се върнат комунистите на власт и да доунищожат България ли? Да се махат заедно със Славчо, че ми писна от тия измислени герои!

131

Ехо

преди 6 години

Как се наричат тези, които се подиграват на хората излезли да отбележат 1 май. Според мен не са почтенни.

130

Анонимен

преди 6 години

БСП опорочиха и този ден с политическата си агитация. Например в Русия са излезли няколко милиона на манифестация, но без никаква политическа агитация.

129

А

преди 6 години

ЖИВЯЛ СЪМ 40 ГОДИНИ ПРИ СОЦИАЛИЗЪМА,ОТГЛЕДАХ И ИЗУЧИХ ДЕЦАТА СИ,ПОСТРОИХ СИ ЖИЛИЩЕ,ВИЛА,КОЛА,НО ВСИЧКО ПОСТИГНАХ С ТРУД ИНЕ САМО АЗ,ВСИЧКИ В СЕЛОТО СИ ПОМАГАХМЕ,А СЕГА ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ,СМЕШНИ СТЕ С ТЕЗИ ***,СЕГА НЕ МИ СТИГАТ ПАРИТЕ ,САМО ПАРНОТО И ТОКА ДА СИ ПЛАТЯ.ХЛАДИЛНИЦИТЕ НИ БЯХА ПЪЛНИ,ВСЕКИ СИ ПРОИЗВЕЖДАШЕ ВСИЧКО,ОСВЕН ДЪРЖАВНАТА РАООТАНЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ПОСТОЯННО НА БЯЛОТО ВИКАТЕ ЧЕРНО,ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ,ЗАТВОРЕТЕ СТРАНИЦАТА, И ДА ВЪРВИМ НАПРЕД..ИНАЧЕ ЗАГИВАМЕ,ГОСПОДА .

128

Гацо Бацо

преди 6 години

Корнелия ,като мега звезда си между тия старчоци!!!!Ако имаше и червено килимче....

127

Алекс2

преди 6 години

Преброяване на дивите зайци хо хо хо имаше такъв филм !

126

Анонимен

преди 6 години

Аз не ги Съжалявам старците. Толкова години ги употребяват и пак не им светва лампата. Тя за това образователната система е унищожена от 44та ...За да стават такива. Ей ги безпомощни и необразовани. Каквото сам си направи човек...това жъне.