185

Въй

преди 6 години

Точно Корнито да говори за свобода и т.н. е като да си стреля в краката... комунистка чете морал мол ти съ

184

Я гледай....

преди 6 години

До До 159 166 Бандити от класа а и големи мераклии още да грабят. Да ги зачернем за винаги.

183

Брях

преди 6 години

Едни празнуват 1 май(няма лошо).Други правят възтановки и отбелязват Априлското въстание 1876г.(пак няма лошо).Едно ме дразни пак се веят чужди байряци и се пропагандират чужди интереси!

182

До 171

преди 6 години

До тези най-накрая...Гоvnьо, имам 45 години трудов стаж и съм свободен! Моето съм си го отработил! С съвестно, качествено! Не дължа никому нищо! Не заплашвай, мекотело, мекоръко, мързеливо, злобно създанийце!

181

Дано

преди 6 години

Президентският кабинет да прочете коментарите след лъжите на БСП и разбере, че България е РАЗБИТА тъкмо от БКП в годините след безумната "чистка' по образец на КПСС, КГБ 1946-1960. Обезкръвена България : без интелигенция, средна класа, без имоти( в имоти, жилища са настанени "борци против капитализма"директори с 4-то отделение образование.) Терор, подслушване, доноси. ВСИЧКО ЗАВИСИ от "другарите от БКП-дали ще следваш, ще учиш ли в езикова гимназия: за ИЗЛИЗАНЕ в ЧУЖБИНА и дума не може стане-ДС

180

До Корнелия

преди 6 години

Крадецът вика дръжте крадеца!!! Това са БСП.Заради тях,заплатите и пенсиите са най-ниски в Европа!!!Как не ги е срам???? Колко време управляваха без да вдигат пенсии и заплати!!!! Толкова НАГЛИ , толкова АЛЧНИ, ГНУСНИ ЛЪЖЦИ и ЛИЦЕМЕРИ!!!! Как не ви е срам Корнелия???Вие забогатяхте всички,от труда на българския народ!!!! Как не ви е срам??? Как заспивате,като знаете колко бедни работещи има във България???? Вие направихте българите бедни и нещастни!!! Трябва да се срамувате!!!

179

Анонимен

преди 6 години

Когато 1 май стане Нормален работен ден ще има и нормални заплати

178

Анонимен

преди 6 години

Когато 3 стане 15 тогава ще дойде и комунизма

177

Янко

преди 6 години

Някоя ошушкана мандра няма ли след митинга на социалистите?

176

Красимир Кацаров

преди 6 години

Приватизаторката Импексова, докато се опитва да се лепне за рейтинга на льотчика, накрая ще го компрометира тотално... ;) :)

175

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

174

Анонимен

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ БЯЛА,СИЛНА И МОГЪЩА СЛАВЯНСКА РУСИЯ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЕ РУСКО-БЪЛГАРСКА ДРУЖБА!

173

Анонимен

преди 6 години

ЧЕСТИТ 1 МАЙ,ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ БЪЛГАРИ,РУСНАЦИ И РУСКИНИ!

172

Анонимен

преди 6 години

МНОГО СТЕ ЗЛОБНИ ГЕРБАВИТЕ.ЗАТОВА СТЕ БОЛНИ И ЖИВЕЕТЕ МАЛКО.ЗЛОБАТА И ОМРАЗАТА СЪКРАЩАВАТ ЖИВОТА.

171

Въпрос към Курнелия?

преди 6 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

170

Бсп са гадове

преди 6 години

Ей тези лицемери и тарикати нищо старо от соца не са забравили - хитро са сложили отпред двайсетина млади комунделчета за имидж. А грохналите зомбита отзад.

169

Хан Крум

преди 6 години

САМО 15000 участици от ЦЯЛАТА страна - значи добре се движим. Само толкова симпатизанти са останали на столетницата независимо от кебапчетата и наливната бира с които са примамили екскурзиантите и то само нейни набори. Добре се движим. Скоро на червеногъзите милионери няма да им остане електорат и за едно кметство във градче със затихващи функции. Корнелата добре води БСП към закономерният и край. Да живей Корнелата, Рафаел и всички червеногъзи мултимилионери - да доразсипят този тумор БСП.

168

Анонимен

преди 6 години

Другарите забравиха зимата на Виденов...забравиха - "Да дойдат танковете..."Време е пак - да ги излъжем!Преди крадяхме от България....днес ще крадем и от Европа!Да живей...живей труда...на работническоселската ни сraн!Ние легнали под дебелата сянка - ще обираме парсата!

167

Анонимен

преди 6 години

До 171 знам че след войната са национализира земя, имоти, машини, фабрики, де що има ,сладове. И сипел живот.С песен " елате хиляди младежи"- а народа " прос" ще строй ЗАВОД. П.ПЕНЕВ

166

тези най-накрая...

преди 6 години

както и техните изчадия трябва да помиришат от близо как ухае истинския труд! АРБАЙТ МАХТ ФРАЙ!!!