165

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли как е построена България след войната ? - нашите дядовци и бащи са работили безплатно за едното ядене щото са били ентусиазирани че ще живеят добре при социализма.Строили са заводи ,язовири и какво ли не Безплатно и сега живеят "добре'' нема що.А комунистите викат НИЕ построихме ? - построили сте грънци вие.

164

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

163

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

162

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

161

До 159

преди 6 години

"България кой я е обирал ?Не сте го написали !" Ха-ха. Ама само Вие ли не знаете? Разбира се, че комунистите! Пристигнаха от землянките и започнаха да грабят - мандри, частна собственост, избиха и изселиха елита на нацията, "буржоазията" която работеше, отнеха нивите на хората... Много зулуми направиха, но това не го пише в учебниците. Още не е написано. След крахът на комунизма - поредния грабеж. Раздадоха си милионите в куфарчета, приватизираха и фалираха предприятията. Бандити от класа!!!

160

общински

преди 6 години

Заместникът на Иванчева е подал оставка и е казал-Карат ме да подпиша презастрояването,което тя спря.Депозирал е молбата до фанидъкова

159

Анонимен

преди 6 години

На 7-о фото - модерни социалистки, под западно влияние, но с широки сърца.

158

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът, това е мрак и смърт. Комунистите са терористи и убийци. Нацизъм и комунизъм - две форми на социализма. Защо толкова се мразят комунисти и нацисти? Защото са преки конкуренти.

157

Анонимен

преди 6 години

Клювния защо не се грижи за завряния зет, все пак е на възраст, разследван, а и му е задължена. Ако не беше той щеше да си гледа зеленчуците в Крушовица.

156

СЪЩИТЕ

преди 6 години

думи говореше БКП и преди 9.09.1944-"да махнем правителството, справедливост и т.н...", които употребява К.Нинова.Но е НАГЛО да ПРИОБЩАВА президентът РАДЕВ към думите си! Или той е съгласен с БКП/БСП? ДАЛ ли е съгласието си на К.НИНОВА да говори от НЕГОВО име за сваляне на Правителството на Борисов? Та и митинги с негово и от негово име- на Президента, който е НАДПАРТИЕН???? ВЕЧЕ не е. Явно е на БСП. ЩОМ К.НИнова говори от негово име.

155

Анонимен

преди 6 години

Никога повече комунизъм в България. Който иска е СВОБОДЕН да отиде в С. Корея или в русия, там е истински комунизъм с безсмъртен вожд - полубог начело.

154

До 112

преди 6 години

България кой я е обирал ?Не сте го написали !

153

1997

преди 6 години

Помним колко достойни бяха заплатите при Жан Виденов.

152

Яко гнусно е

преди 6 години

Точно подмасовата крадитизаторка *** да се бори срещу беднотията!Повръщам!

151

Хи хи

преди 6 години

Пенсионерите си спомнят га бяха млади и още им се искаше Лошо няма;)

150

До 112

преди 6 години

"Защо не разберете, че запада е добре, защото са смукали богатствата но милионите си роби...." Ха-ха-ха, поредният промит мозък. А ГДР и ГФР как се развиваха и кой кого е смукал? При ГДР - комунизъм, беднотия и падение. При ГФР - капитализъм и възход. Има още много примери, но няма да пиша повече, защото те са за умни хора.

149

КОРУПЦИЯ

преди 6 години

Защо освободиха ЗАМ МИНИСТЪР ОТ КАБИНЕТА Станишев -Корнелия Нинова-КОРУПЦИЯ?

148

Анонимен

преди 6 години

Същите тези червени баби защо не протестираха за по високи заплати и свобода по времето на Тодора Живков. А!? И да не се целува в устата с Брежнев.

147

Анонимен

преди 6 години

Истинските комунисти излязоха отдавна от БСП и се вляха в ГЕРБ, Реформаторския блок, ДСБ, СДС. В БСП останаха социалисти и социалдемократи.

146

Що

преди 6 години

За БСП да не би да расте?Като гледам 1/3 от митингуващите няма да доживеят изборите