127

До ТЕЛЕФОНИСТКА

преди 6 години

Това по отношение на коментара ви за производството: Значи, не казах, че сте казала, че аутсорсинга надвишава производството, а казах, че реално аутсорсинг в Германия няма. Тоест там работа за владеещи единствено езици с диплома за икономист/политически науки (т.е. тапия без реална практическа реализация) не се осигурява. Осигурява се възможност с инжинерство, медицина, химия и прочее и се произвежда. Обслужването (вкл. по телефон) се извършва другаде и никога няма да Ви се плаща като на немец.

126

Анонимен

преди 6 години

124, явно си е въпрос на човек. Не се сещам за някой мой познат да е започнал от колцентър и след това да е работил нещо на по-лоши условия. Карат по 2-3 години, докато насъберат умения и спестят пари и се изкачват на следващото стъпало.А ако знаеш нещо шведски, холандски, иврит - едни 2400 чисто стартова са ти готови.

125

Анонимен

преди 6 години

Добре че са американците да дават пари на Българските студенти негодници , лош материал , А какво щяхте да правите със 70% младежи завършили икономика и администрация , Култорология като Желяз .. Извадете пари и им плащайте да си учат говорят чужди езици.. Нали това ги учехте , учи мама езици да избягаш от България , учи мама езици да работиш в офис.

124

Анонимен

преди 6 години

фейк

123

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 122.. Никаква стълба няма да има , аз от такива мечти за стълби 10-15г. не можах да се оправя чак към 45г. стъпих на крака , пропилях 10г.

122

Анонимен

преди 6 години

Не всяка длъжност е на телефон, не знам защо го пропускат това. Или, дори да пише че е на телефон, далеч не всички означават говорене през цялото време.Предлагаха ми такава работа, телефон реално се ползваше само в краен случай, около веднъж-два пъти в седмицата. Стартова - 1800 чисто. Но изглеждаше голяма скука и им отказах.

121

Анонимен

преди 6 години

Понякога се потрисам колко са далеч от действителността някои хора.В тези колцентрове работата рядко е интересна - факт.Но аз не се сещам за сфера, в която без никакъв опит, само с добро знаене на 1-2 чужди езика (а за някой екзотичен език като скандинавските, иврит и т.н., заплатата ти е двойна) можеш да почнеш минимум от 1200-1400 чисто. Стоиш 1-2 години, стъпваш си на краката в София и продължаваш нагоре по стълбата. Робско било, смях. Масово хората се радват на 700 кинта и търкат билетчета

120

Анонимен

преди 6 години

Работа за негодници каквито 70-80% от българите , Лош материал..Ако са добър материал няма да учат икономика 70% от студенти.. Това е работа точно за такива , идеална е..

119

Българин

преди 6 години

Скъпо платени телефонисти.

118

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо - нека изкарват. Тази работа с телефоните си е ужасна както и да го погледнеш, аз лично не бих я издържала.

117

Hiki

преди 6 години

Защо аутсорсват, защото е по-евтинино, защо е по-евтинио , защото стандарта е по-нисък.В Англия за такава работа взимат 4000 Паунда но едностаен апартамент струва 1500 Паунда. Така че е много по-добре да работиш за 2500лв. в Бг отколкото 4000 Паунда в Лондон. И никой не те е хванал за гушата да работиш каквото и да били, избора е изцяло твой.

116

ѝ

преди 6 години

Преди 10 години скачахме от радост на 400 лева заплата ако се уредим, а сега сме били станали роби за 2500лв и то с минимален опит. Странен народ по точно мало***мен

115

ТЕЛЕФОНИСТКА

преди 6 години

До Ха така.... ама в гърция вече ги няма тия чинии :(

114

наясно

преди 6 години

До възмутен-Ако тук плащат колкото навън- на кой би му изтрябвал аутсорсинг ?-А в Китай и Индия им е най-евтино, но китайци и индийци говорят само и то недобър английски, с другите европейски езици са зле.

113

Х

преди 6 години

Ами никой не ви кара да работите в такива компаний, като не искате винаги можете да отидете да миете чиний в Гърция за 700 Евро.

112

Анонимен

преди 6 години

Кух отрасъл,чиито пик е почти настъпил в момента и до максимум две години ще последва рязък спад.

111

Многоработен

преди 6 години

На обяд кометарите спират явно само в работно време се коментира :)

110

Провадия бургужия

преди 6 години

До Алоджияааа брат много ефтину я даваш сигурно бандерол няма Ружето .При нас по 50к вървят тия дето ханглийски от гугала праят.

109

ТЕЛЕФОНИСТКА

преди 6 години

До До телефонисткаГосподине, а аз мисля, че страдам от личен опит в Европа, най-вече в Германия ... Покажете ми, моля, къде споменах, че Германия не е на ниво спрямо каквото и да било производство. Ще съм благодарна. Лек ден ! :)

108

Алоджия

преди 6 години

Аз путилифона до 300 бона на месец съм стигал,а малката Ружа дето ще я продаваме на пазара на булки за 40к (щото иска мъж) от един арабин за два разговора 90 хиляди долара изкара.Тия шопи за 1000 евро новина правят аматьори хай.