187

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

дирим некой да ми аутсорсне един бидон с останки от кисело зеле, че у стълбището се не живее откак напече.

186

телефонистка

преди 6 години

До Анонимен 185И как по-точно лъжем хората? Да не би да продавамe услуга, която не съществува ?? Че той клиента ни звъни на нас , не ние на него ...

185

телефонистка

преди 6 години

До ТелефонистИ за какво се обясняваш ?? Ха , остави ги да се бъхтят като кучета по 10 часа на ден и да взимат 1/4 от заплатата ти ... завистници са всички !

184

Анонимен

преди 6 години

До телефонистка: И какво друго правите, освен да заблуждавате хората по телефоните - некомпетентно, със заучени фрази, полуанонимно и безнаказано?!! Таргетите ви са колко повече потребители-клиенти сте измамили днес ! Ало-измамници !

183

Анонимен

преди 6 години

Аутсорсингът е съвременното пиратство и робство - трябва да се забрани ! Не сме забравили Желязо и колегите му !

182

Анонимен

преди 6 години

Освен другото, парите идващи от западни компании в outsourcing и IT са директни преки инвестиции и нищо материално не се изнася. Да не споменаваме допълнителните разходи за офиси, оборудване, ток, вода, услуги всеки месец. Всеки нещастен русофил трябва да е на 7то небе - не крадат скъпоценните ресурси на България (което знаем е мечтаната цел на ЦРУ, МОСАД, световния капитализъм и извънземните).

181

Анонимен

преди 6 години

Още толкова са заетите в ИТ където средната заплата е над 3000 лв. Тоест, outsourcing + IT генерират около 10% от БВП. Почти колкото туризма - 15%И това е без застрояване на плажовете, прецакване на планините. Освен другото, има мегдан и за почти двойно повече работни места. Нека някой да ми реве за онова чудо Кремиковци, но явно може и без мизерни заводи замърсяващи околната среда да се създава БВП и достойни заплати.

180

hi-tech

преди 6 години

погледнато от 21-ви век, нито танковете щяха да стават за нещо, нито фабриките...

179

Телефонист

преди 6 години

Да драсна и аз няколко реда за наречената от някои хора професия телефонист, която в момента практикувам. Добро и редовно заплащане. Реални осигуровки, 25 дни годишен платен отпуск, социален пакет, ваучери за храна, медицинска застраховка, карта за спорт, приятен офис, готини и млади колеги, безплатни напитки и храна, служебен безплатен фитнес, непрекъснати курсове и семинари за усъвършенстване, ежемесечно фирмени партита. Дам, нека ми е зле. Защо не станах и аз един общак.

178

Анонимен

преди 6 години

48 или 50хил., 2000 или 2400? Трети вариант ще има ли?

177

Анонимен

преди 6 години

Ей така неволно младите хора стават слуги на западните фирми за жълти стотинки............................ама нарязахте танковете и продадохте фабриките за без пари......................ужас!!!

176

Анонимен

преди 6 години

България няма силна армия, силна полиция, индустрия...................само услуги и телефонисти..........................обслужващ персонал на Запада..................роби в собствената си държава.Радвайте се..................селяни прости!!!

175

Анонимен

преди 6 години

Стига с тия телефони и ИТ................така не се прави силна държава, ама ядете буклици от западните вериги и после на 50-55 г, умирате от рак!!!

174

Анонимен

преди 6 години

Медерни думи за прости телефонисти с език --- много пари!!!Така не се прави силна държава!Добър вечер, селяни прости!!!

173

До 172

преди 6 години

3000 лв общ доход за семейство не е малко.Достатъчни са добър стандарт на живот.

172

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 172И кои заводи сме нарязали на скраб ?!

171

Анонимен

преди 6 години

2 х. Бруто са 1500 лв чисто - 750 ?. За сам човек стигат, за семейство - не. Равняват се на 150 лв. Заплата през 1985 г.Голяма гордост, няма що. Нарязахми заводите за скраб , за да станем сервитьори, камериерки, телефонисти, берачи на ягоди и гледачи на старци.

170

До 169

преди 6 години

И кой ти каза, че няма машинопистки? Служителките дето записват какво се говори в съдебно заседание какви са? Може и да не се наричат машинопистки, но на практика са такива.

169

__/\__

преди 6 години

До Анонимен 165Има аутсорсинг и в Германия,Франция,Холандия,Швейцария - при това в много по-големи мащаби отколкото тук .И с по-големи заплати ,но специално за кол центрове не толкова много.Специализация на компаниите ,оптимизация и пазарна икономика.

168

Анонимен

преди 6 години

Технологиите обезсмислят много човешки професии.След няколко години тези занаяти ще са в историята,Например вече няма машинописки.