147

Анонимен

преди 6 години

НАШАТА ДЪРЖАВА НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.... МАЛКО ПОНАРЯЗАХА ЗА СКРАП ЗАВОДИТЕ ПРЕЗ 'ДЕМОКАРАЦИЯТА'.....

146

Анонимен

преди 6 години

143,изследване на други култури, промяна на работната сфера с цел опознаване на нови методи на работа, допълнително образование... Реално не съм спрял да уча, вече 20 години откак завърших университета.

145

Анонимен

преди 6 години

За да удържа Колонията изчислено е , че САЩ плаща на 50хил. предатели , Нерегулярна Армия на САЩ.. За да не им плаща от джоба си , от бюджета са измислили аутсорсинг , избират дегенарати , предатели , икономисти и плащат за предателство. Защо икономисти - защото са най-големите *** , ***.. Икономиката е религия за измама , само *** учи икономика..

144

az

преди 6 години

Ало, колцентъра?

143

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Инженерите и лекарите навсякъде са в дефицит , защото на запад израсна поколение *** , Джендъра учи икономика да стане началник да властва и да си осигури секс услуги чрез властта.. А телефонистите са шпиони на ЦРУ , които използват за майдани и преврати..

142

Анонимен

преди 6 години

До 140А какво друго му трябва на човек?

141

Анонимен

преди 6 години

Няма никаква причина САЩ да дават 2000лв. на телефонисти , понеже 70% от младежите са завършили икономика и администрация , те са в излишък не са в дефицит.. Единствена причина , че ги ползват за Майдани и преврати в полза на САЩ , като Майдана срещу Орешарски и спряха Южен Поток в полза на САЩ и Германия..

140

Анонимен

преди 6 години

инженерите взимат по 5000лвТе, ако масово взимаха по 5 бона, нямаше със свещ да ги търсят.

139

Анонимен

преди 6 години

А до къде трябва да са ти амбициитеСто човека да попиташ - все различни отговори ще получиш. Но това, което ти си изброил, аз го постигнах малко след като завърших университета. Няма цял живот да лежа на тая кълка, я.

138

Анонимен

преди 6 години

Деградацията идва от жените , телефонистки , стълби , кариери .. за деца не мисли и няма ..

137

До ТЕЛЕФОНИСТКА

преди 6 години

Г-жо, с глупостите, които пишете се изказвате като някаква ограничена провинциалистка, която с малко повече интриги и дебел зaдник се е докопала до някоя тийм лийд позиция в немска фирма ("Уау!", кат' ка'еш "немска фирма"...) и с тия 2 к вече задминаваш телефонистчетата немчета ("Уау!" и пак еуфория от село тип ала "чадото задмина немците!" за пред комшиите и една гордост)... Телефонист = задачи от базова необходимост и лесно заменим кадър.Намалете самочувствието си, че повече капки има в морето

136

Анонимен

преди 6 години

До 134А до къде трябва да са ти амбициите ?! Трябва ти работа да си плащаш сметките, място да живееш, работата да не ти е много кофти и да имаш малко свободно време за хоби и срещи с приятели.

135

Анонимен

преди 6 години

Утешението на затъналия - за да ти дават повече пари, трябва да си глупав.

134

Анонимен

преди 6 години

Най-ценния ресурс на западния Либерализъм са Глупаците .. Затова им дават повечко пари от нормалните хора , да се развъждат.

133

Анонимен

преди 6 години

Каква стълба, освен да избуташ някой кредит евентуално или да докопаш безплатен курс по език (говорим)Ако дотам са ти амбициите - да.

132

ТЕЛЕФОНИСТКА

преди 6 години

До До ТЕЛЕФОНИСТКАБоже Господи... да, да ... сигурно сте прав , но позволете ми да знам нещо повече от личен опит ... Немците във немската фирма, за която работя взимат по-малки заплати от мен, от руснаците и от други такива телефонистчета еврейчета... Няма смисъл да ми обяснявате как стоят нещата...Колкото платено е производството на коли толкова добре платен е и аутсорсинга

131

Анонимен

преди 6 години

Капитализма е също като билетчета на Пеевски дето търкате всеки ден .. На това разчита , на мечтите за неограничените възможности , кариери и стълби, на лакомията и шизофренията..

130

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен А бе Бабалюга проклета , инженерите взимат по 5000лв. .. Шо не учи за инженер бабалюга , ами записа икономика в УНСС .. защото е лесно .. Никъде пари за лесно не дават.. Какво се радваш на 2500лв. като сина е последна година в ТУ София бакалавър и взима 3700лв.

129

XM

преди 6 години

До Анонимен 124Стълба има навсякъде ако съумееш ...

128

anonimen

преди 6 години

Каква стълба, освен да избуташ някой кредит евентуално или да докопаш безплатен курс по език (говорим), не случайно там не е небходимо специално образование. В момента в който IBM или MS пуснат система която с малко настойки да parsva обаждания или емайли към системите на прозводителите, дейноста ще загасне. Това е положението