391

Б

преди 6 години

КАТО СИ ПОМИСЛЯ,ЧЕ АЗ ТРЯБВА ДА РАБОТЯ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ДА МОЖЕ ТОЗИ ПЛЕВЕЛ ДА ВЗЕМА ПЕНСИЯ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ,ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ПРЕЗ ДЕН,СЕКРЕТАРКА,КОЛА,КВАРТИРА,И ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ САМО ПЛЮЕШЕ И СЕ ВАЙКАШЕ,НАТО,МАТО,ЕС,ХАРЧИ ПАРИ И НЯМАМЕ НИКАКВА АРМИЯ,ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДАДЕН НА СЪД ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА И ДА МУ СЕ СПРАТ ВСИЧКИ ПАРИ,КОИТО ВЗЕМА ОТ КРЪВТА НА НАРОДА.

390

Наблюдател

преди 6 години

До антисоросоидНа огромна част от българите ни се гади. Неизвестно защо продължават да дават трибуна за смешните и глупави изяви на това човече. Време е да има цензура за негови изяви. Като първа стъпка предлагам да бъде посъветван да пише своите мемоари, за да видим кой ще ги купува, за да му чете простотиите.

389

Малко уто1нение

преди 6 години

До уууууу... Умен е взел доктората си с тема -Влияние на духовата нузика върху духовния живот на духовенството.

388

А

преди 6 години

ПЛЕВЕЛА НЕ СТАВА И ЗА ДРЪЖКА ЗА САМОЛЕТ,АМА ТОЛКОВА Е ДАЛЕЧЕ ОТ РАДЕВ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ ЗА НЕГО,А ДА МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ,ЗА БКП,КАК Е СТАНАЛ ГОЛЯМ С ПАРТИЙНА ПОДКРЕПА,ОТ КЪДЕ СЕ Е ПРЪКНАЛ,ДАКАТО НИЕ БЯХМЕ ГЛАДНИ,КАК Е СТАНАЛ В ДНЕШНО ВРЕМЕ БОГАТ И ТО МНОГО БОГАТ,ЗАЩО НЕ Е ПРОВЕРЯВАН,ЗАЩО МУ Е ТОЛКОВА ШИРОКО ОКОЛО ВРАТА,ЛАЕ ЗАЩОТО Е ЧОВЕК НА НЯКОГО,КАКТО ПРИ ЦЦВ.ИНАЧЕ ОТКЪДЕ ТАЗИ СМЕЛОСТ,ЗАЩО АЗ ТРЯБВА ДА МУ ПЛАЩАМ ГОЛЯМАТА ПЕНСИЯ,АПАРТАМЕНТИ,КОЛА,СЕКРЕТАРКА,НА ТОЗИ ОХЮФ.

387

Shark

преди 6 години

Значи, ГЕРБ трябва да са ***-л-оумни. Не мога да разбера защо продължават да лансират това недоразумение Плевнелиев да брани интересите им. Или живеят в паралелен свят и не разбират, че този е вече без всякакъв авторитет. Хората му се подиграват, жена му веднъж не застана до него, накрая го ритна, Щеше да ни вкара в една камара международни конфликти, добро че онези хора знаят що за *** е и не му се връзваха. До него ли опряхте бе герберчета, много е зле работата значи.

386

Анонимен

преди 6 години

Не е етично президент да коментира по този начин президент !Явно Плевнелиев все още не е разбрал,че е президент !

385

факт.

преди 6 години

ген РАДЕВ събра повече гласове от цялата ГЕРБ, нормално е да ви е страх !

384

уууууу...

преди 6 години

като прочета заглавието и ми става не смешно а тъжно - докъде се е стигнало хора които говорят много и нищо не казват да правят забележка на човек за който всички професори които са му предавали се гордеят с него защото е много умен и знаещ завършил с отличие навсякъде където е учил не говори празни приказки като някои нали знаете кои - ПОЗДРАВЯВАМ ВИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!

383

Анонимен

преди 6 години

Така е Росене ,но затова за съжаление сте виновни и всички в политическия елит .Вие сами предоставихте такава възможност !

382

Гражданин

преди 6 години

Абсолютно вярно-този президент може да става за много други фигуративни длъжности,но не и за президент!

381

Мими

преди 6 години

Не знам дали той не разбра че е президент, ама ние не разбрахме че ти си президент !!!

380

Анонимен

преди 6 години

Един от сигурните начини,да намразим и да се отвратим още повече от ГЕРБ,е да продължават да показват и да дават думат на тоя ***,дето се хили като луд,кога си види онази работа!

379

Радев смешен

преди 6 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

378

антисоросоид

преди 6 години

Като вида отвратителната физиономия на това природно недоразумение ми се гади....

377

Ганчо

преди 6 години

Стига с този г-н Плевнелиев. Той е бита карта и за да си спомним за него не ни е необходимо да го давате непрекъснато. Той е бита карта.

376

123

преди 6 години

До Анонимен 390Българският президент отговори достойно на руския патриарх. Показа му как се говори на високо равнище. А това, че за теб е нормален банкянския и цвцв говор, т.е. просташкия, си е изцяло твой проблем.

375

Патриарх Кирил

преди 6 години

Румен Радев дойде като президент, но май ще си отиде като гимнастик...

374

Това президент ли е?

преди 6 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

373

Анонимен

преди 6 години

А Р.П. дали се чувстваше президент, когато го избраха? Не зная за президент на друга държава, който да е шамаросван зад врата от премиер. Дори и в Русия.

372

Fallschirmspringer

преди 6 години

Несполучливата имитация на президент ,което Б.Б. попласкваше по врата , а съпругата ми го наричаше "келнерчето", реши да се активира.Изглежда поредната му "любов" ,не е достатъчна и реши да се появи с социални послания в общественото пространство.Но възможно е и да проявява желание да бъде забелязан от някоя фондация на Сорос или КлинтОн, където да бъде назначен на длъжност с високи хонорари и да продължи две неща , които е корифей ,а именно нищо правене и плюене по Русия.Жалка работа