11

аз-ът

преди 6 години

Странно е, че човек толкова мачкан от всички като Плевнелиев, толкова тежко прие че падна от власт. По принцип миж.ирърките са свикнали да бъдат ритани.Плевнелиев обаче, вече година по късно още вие на умряло. Но явно злобата човешка е страшно нещо, зависта също.

10

Анонимен

преди 6 години

Троянския кон ще върне Плевнелиев в Президенството на бял кон !

9

истина е

преди 6 години

В цялата световна политическа история ,,няма по *** човек от *** !!!!

8

Влечуго

преди 6 години

много завист много дебелоочие! Ти като беше президент само мячеше и нищо не правеше.Как не ти е неудобно дори да се показваш. ***!

7

Анонимен

преди 6 години

Плевнята дето лъга ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ че е женен, а то си бяха неформално разделени с жена му, и не обявявахе, че да не му падне реномето на мъж със семейство да мълчи. Предпочитам митио пищова пред плевнята.

6

аз-ът

преди 6 години

Плевнелиев - мъжка секретарка на Бойко, човек презрян от собствената си съпруга дотолкова, че НИТО ВЕДНЪЖ не пожела да застане до него публично, едва изтърпяла да падне от власт да му бие шута, единствения президент, който дори и не се записа за втори мандат да пробва, знаейки какви са му шансовете, наречен от собст. си народ с прякора "Че.хл.ю", превърнал се в посмешище на стари години с поведението си на холивудска знаменитост с новата си приятелка...Прав си, къде по хубав си от Радев.

5

Православен

преди 6 години

Вият на умряло националните предатели. Радев днес ги направи смешни, особено ЦВ ЦВ!

4

Анонимен

преди 6 години

Генерала е номер 1. Поредно доказателство... :))

3

Симо Хаюха

преди 6 години

Точно в десетката!!!

2

браво Плевнелиев

преди 6 години

По-добре не може да се каже!

1

Анонимен

преди 6 години

Бившата кукла на конци на ГЕРБ отново се включи. Щом и тя тръгна да надава тон,нека да сметнем колко ги е засегнал Радев...