431

Юда

преди 5 години

Роско трябва да бъде съден, имуществото му иззето, а през остатъка от живота си да бъде разкарван между цирк Балкански и клетката на маймуните в Зоопарка.

430

Тос момче

преди 6 години

Незнам защо продължават да обръщат толкова внимание на ***, при положение, че го видяхме какво недоразумение беше 5 години!?

429

Левски

преди 6 години

Кой не е разбрал, че е президент?! Президентът е върховен главнокомандващ на въоръжените сили на страната, но ти едва ли си разбрал какво означава това. Гледай си синоптичката

428

Руснака

преди 6 години

... бе тъ па нар, те това е Бившия. Все се изказва неподготвен, уж подготвен и подкован, ама като жаба, само дето не си знае гьола, като мен.

427

Анонимен

преди 6 години

За да противодействат на руската агресия, в Сирия от ЦРУ разчитат на умерени главорези и сърцеядци. А в България на хора като Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев.Това говори красноречиво за морала на тези двамацата - колкото на онези животни от СДС/ сирийски демократични сили, да не си помислите нещо друго!/, които колеха деца ей така, за удоволствие и снимаха и пускаха клиповете в интернет да се похвалят.

426

еднобитова лопатена

преди 6 години

от Пле.вNаLиев до Rог.атNаLиев се минава през Lан.aрNаLиевПлевнялизацията на бившопрезиденското общество изисква тънки пръсти, присвити очи и запознанства с мъже под немските мостове където РП с Лопата е отблъсквал океанските приливи в Рейн и Елба

425

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

"Добре, че болшинството българи застават зад президента Плевнелиев и подкрепят Евроатлантическите идеи"Да, да, хилядите минуси на коментара ти го потвърждават.

424

Евроатлантик

преди 6 години

Добре, че болшинството българи застават зад президента Плевнелиев и подкрепят Евроатлантическите идеи, защото с тази комбинация - Корнелия Нинова и Ръмен Радев е съвсем възможно да бъде направен опит за изваждането на България от НАТО и ЕС, при това режисиран директно от Ушанкa N1 в Кремъл!

423

Класен ръководител

преди 6 години

Ушанчовци, обърнахте брояча на статистиките от минусчета и лайкчета да защитавате Гумен Гадев. Явно сте или само един ушанчик, или двама, защото 99% от коментарите са против руския чорап, но пък минусчетата по брой не съответстват на коментарите! Или казвате това не е важно, съветските другари ви плащат на парче за всеки минус с проксито и това вас не ви засяга?? Копейка или две?

422

презентия с тапия

преди 6 години

той е израснал в мъжко Общество където батковците и чичовците са го научили да не охка и пуска сълзи по време на срамното зашлякване където батковците използвали разхлабваща овча лои а чичовците суджуци след което му издали тапия за изполовоактен

421

УМЕН

преди 6 години

Според Синоптичкоиздръжника критерий за разбиране на президентската институция са бясната спонсорирана от Козяк русофобия и денонощното плюене по Русия. Плевел Акбар!

420

Руский лосион

преди 6 години

Грипен Крадев е женчо, когото го командват 3 грозни и зли жени - Деса ***, Куррнелия и оная тлъста тахтаба вицката! Плевнелиев е джендер, ама поне е с яка мадама - Десито, макар, че е малко съмнително той да й опъва кожите, като го гледам какъв е женствен! Може някой от нас да му помогне, ако се налага. (;

419

Градация

преди 6 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, конска муха, Кеворк Кеворкян, ПЛЕВНЕЛИЕВ! ТИТАН, КОЛОС, ГИГАНТ!

418

Orthodox

преди 6 години

И двамата са пълни гъдулари! Следващия път изберете Цецка Цачева и направо България може да бъде провъзгласена за президентска република!

417

Синя птичката

преди 6 години

Банова да му дава повече зор вечерно време, че да няма сили за непрестанните си глупости през деня.

416

да

преди 6 години

Румен Радев - изборът на българите срещу Росен Плевнелиев - *** на фондации и враг на родината ни

415

Бъз

преди 6 години

Толкова *** *** като Радев, на толкова висок пост, не сме имали досега

414

Анонимен

преди 6 години

Гумен Крадев Галошев фон Грипен едва срича от бележките на жена си Деса.Руска ***.

413

Анонимен

преди 6 години

Плевналиев е направил страхотен коментар. За пореден път.Десислав Радев Гипенов никога няма да достигне и половината от авторитета на Плевналиев.Затова Росен е канен по целия свят, а Румен дори и в родната му Москва не го искат.

412

Анонимен

преди 6 години

Преди 89 г. скромния комсомолски секретар Плевн. отишъл в Москва, на гости при брат си - изпратен да учи там от злите комунисти при "северно азиатските варвари" -по думите на ирландската пастирка. Било зимата, в Москва, минус 40 градуса. Излезли на разходка, обаче, като истински евроатлантик, Плевн. отказала да си сложи ***. От тогава е получил необратими мозъчни увреждания, в следствие на измръзване на мозъчната ***.