351

Анонимен

преди 6 години

Радев най-срамният държавен глава който е имала България. Дори руският агент Тодор Живков беше повече българин отколкото селският пpocтак Радев.

350

Анонимен

преди 6 години

Не е колегиално да коментира действията на колегата си, особенно след като му е стискал ръката. Хубав лош народа го избра с мнозинство.

349

Анонимен

преди 6 години

Не ни интересува мнението на плювналиев,най-слабия президент на страната,срам и позор за всички,които го избраха.

348

Анонимен

преди 6 години

Радев е преди всичко долен предател руски агент и след това популист.

347

Анонимен

преди 6 години

Позор за всички българи е да имат президент един долен предател- русофил.Не, че хитреца от Банкя е по-добър, но поне не се ДУ Пи толкова явно на Джуджагин.А Радев се изложи толкова много, когато коленичи и целува ръка на ***.т руски поп.

346

Сър Вул

преди 6 години

Той бе изключителен Прецедент в най-новата ни история и едно голямо..... Посмешище,от което всеки истински българин-родолюбец би трябвало да се срамува!Прости му Боже! Едва ли съзнава какво е причинил на народ и Родина!

345

Анонимен

преди 6 години

Изумително е каква липса на достойнство и здрав разум показва бившия президент,каква елементарна злоба и завист тресат нежното му същество,достойно единствено за съжаление и известно съчувствие,но не и за уважение и респект.Респекта и уважението ги заслужи ген.Радев със смелата си и безкомпромисна позиция към самозабравилата се шайка.

344

Анонимен

преди 6 години

До Митак350 Плавнелиев никога не е получавал шамар от своите съюзници,докато руския покорен слуга Рудев ,получи звучен такъв ,от долнопробен кагебеец,играещ ролята на руски патриарх Кирил,пред цялата нация.А Йотова коленичи доземи,за да целуне расото му,докато отказа да целуне ръката на българския патриарх,при поемане на поста вице.Позор!

343

Анонимен

преди 6 години

Браво на плевнелиев, не е като лизaча на руски *** Радев!Хората, които се грижеха з БГ бяха И.Костов и слд него Пленелиев.Бойко е същият червен *** като Радев.

342

Голям прос

преди 6 години

Плювналиев е американска ***. Мен никой не ме е питал дали искам в ЕС и НАТО. Не виждам реални ползи от това сътрудничество. Само загуби от санкции, загуби от "членски внос", загуби от военни мисии, от които нямаме и лев възвращаемост на разходите. Разни навлеци от САЩ използват безплатно военни бази. Загуби от концесии спуснати отвъд океана. Ядем трето качество европейска храна, като не можем да си позволим първото, защото управниците ни държат изкуствено с ниски доходи да не се обаждаме.

341

плевентукътъ

преди 6 години

а така веднага да се надупи пред американскиа посланик или още по добре краката на 2 без 10 и да му се изреди цялото котило на причкапа както аз правих едно време. че и с жена се мандахерца мръшникът му. къде са му ефрогейташките ценности.

340

ГерМозНед

преди 6 години

SвиNете в Беляне с нетръпение очават една нова порция гербалуидни тикви от семейство Гербално-Мозъчно-Недостъчнитеродени сме след избиранете на Радев за президент. Неможем да схванем другаря Росен бил ли е любовник или истински е обичал другара Цвръцльо

339

Митак

преди 6 години

*** Плевнелиев, кученцето на каишка на престъпника Бойко Борисов се опитва да *** :)))))))))))))))

338

Анонимен

преди 6 години

Браво,г-н президент,направихте ги смешни.Не че винаги не са били такива,де.Айде на Цветанов му е простено,завършил е помощно училище,ама на роската няма ли кой да му каже колко се излага.Няма ли приятели,роднини да го плеснат по врата,както правеше неговия гуру,та белким се освести.

337

Jon

преди 6 години

Всички комунисти барабар с *** *** марш в Русия.

336

Анонимен

преди 6 години

450 коментара на възмущение срещу нещастния бивш президент,чиито гьонсуратлък няма граници.Дори нещастието,което му се случи не го смири.Съмнявам се в здравия му разум.Мисля,че има спешна нужда от психиатър.

335

Грипена

преди 6 години

Е руски кавалПозор за пагона и слуга на най-големия враг на България , руската империяПърво ше ви извади от НАТО , после от ЕС и пак ще рИвете 45 години докато САЩ ви освободят от поредното руско робство.

334

Анонимен

преди 6 години

Тоя плю.в.ню докога ще му дават възможност да се ли.г.а.ви по телевизии и сайтове? тоя жалък *** сума ти години не е наясно със себе си камо ли да ми реши някакъв проблем!

333

Бесепар

преди 6 години

Изключително нагъл и гнусен зелен чорап. България не е имала такъв подлизурко за президент. Те му пратиха руски поп да се подиграва с него , а той ше ни връща във Варшавски договор и планира да прави официално плонжиране пред Путин. 5 рубли не дава за България.

332

Анонимен

преди 6 години

Много слаби действия на Радев! Вчера беше направен опит за провокация на сбирката при него. Щом станал скандала, веднага сменили провокативния документ, ни лук яли, ни лук мирисали, Цветанов не разбрал и започнаха масали за образованието. Ми Борисов още преди година обяви образованието за приоритет, а Радев сега заприказвал с думите на Борисов! Трябваше му една година ли за да схване... Хили се, ехидничи, гледа многозначително, обижда... На мен, като обикновен гражданин, ми изглежда жалък!