60

Колега

преди 6 години

Колега, и преди и сега на власт са руските ***.

59

смяната ми свършва

преди 6 години

До Димитар СтефановПутин е велик водач ,но такива като тебе не могат да го разберат !Жалко ,че смяната ми свършва и не мога да ти напиша всички положителни черти на Путин ! Но се надявам колегата като застъпи смяната да ти обясни всичко !Досвиданя до завтра !

58

Този долу

преди 6 години

61 руски ташунковциЕ типичен третополов платен *** и пропагандатор, разпространяващ фалшиви новини:"...не посмяха да атакуват кораба както беше обещал Лилипута !"Абе траверсо, на кого и кога е било обещавано да се атакува американското корито???Ето така се създава "демокрацията" - наемаш евтин "демократ" да разпространява фалшиви новини и обявяваш "казаното" от него за "неоспорим факт" .

57

Анонимен до От

преди 6 години

Колега вече 29 год. е демокрация и хората продължават да напускат България.Нещо да кажеш? Колега и аз живея в чужбина и искренно се надявам да се върна в България но фашизма и корупцията ме възпират.Колега живял съм и през комунизма наистина нямаше свобода, нямаше портокали и банани, имаше диктатура да, но имаше и спокойствие за хората.Нямаше ромски проблем, нямаше убийства, кражби, наркомания, и ало апаши.Ние си бяхме държава с която се съобразяваха.Сега сме бананова република това искахме.

56

НОВО АПТЕКА МАРЕШКИ!

преди 6 години

ПАРЕНЕ ПРИ СЯДАНЕ? (*'намръщен господин сяда с болка')НЕ МОЖЕТЕ ДА СПИТЕ ПО ГРЪБ? ('*младеж гледа тъжно изпотен')НЕ СЕ МЪЧЕТЕ ПОВЕЧЕ! ВЗЕМЕТЕ НОВИЯ АЛЕРГОЗАН ПРОТИВ БЕЖАНЦИ В АПТЕКИ МАРЕШКИ, САМО ЗА 13,49лв ТУБИЧКАТА!!! ВЗЕМЕТЕ АHAЛНИЯ КОНФОРТ В СВОИ РЪЦЕ!!(Алергозан против бежанско протриване на ануca, за българсло лица под и над 30 години. Преди употреба прочетете опътването)

55

Анонимен

преди 6 години

До руснаците се насрахаТова да не е като през мирно време да прелиташ над кораби на НАТО !

54

Димитар Стефанов

преди 6 години

Всички, които пишат, задайте си тези простички въпроси...1. Защитавате ли диктатори и убийци, избрани без демократични избори като Садам Хюсеин, Кадафи, Асад, Милошевич и геноцидът, който извърши.... 2. Без ЕС и НАТО, като гарант за сигурност, кой изобщо ще иска да инвестира в България?3.Ударите са само в бази за химическо оръжие, като преди това са предупредили Путин да им каже, за да се евакуират. Жертви няма!!!4. Путин ли изобщо е Русия? И Путин не се ли превръща в Ердоган?

53

selajedin eyubi

преди 6 години

BALGARI DA PRIEMEM ISTANBULSKATA KONVENCIANO SLED IZRAEL Y TURCIA

52

руснаците се насраха

преди 6 години

от страх ! А аз очаквах Лилипута поне този път да си изпълни обещанията !

51

И сега?

преди 6 години

Рижото усеща, че бизнеса пропада и се напъва да прави реклама на ракетките си. Да ама никой неще да ги купува - няма смисъл да купуваш нещо, което е "бита карта", още от началото!Сериозните играчи са се ориентирали отдавна към руското оръжие - сигурно,надеждно и вдъхващо ужас сред терористични образования като сащ,израел идил и прочие - едно и също лице с много имена!

50

D

преди 6 години

И в психиатрията ли пуснаха WiFi

49

НОВО В LIDL

преди 6 години

СМАЗОЧЕН МАРГАРИН ЗА МОМЕНТИТЕ, КОИТО СИ ЗАСЛУЖАВАТ!САМО СЕГА ЗА 3.49 - МНОГО ЕВТИНКО!LIDL - БЕЖАНЦИИТЕ ЗНАЯААТ ЗАЩООООО!!!! (евтини смазочни материали против анaлнo протриване от бежанци, САМО В ЗАПАДНИТЕ ВЕРИГИ)

48

Анонимен

преди 6 години

Победа на НАТО!!!

47

От

преди 6 години

Краят на Путин ще е като на генералите му които се споминаха неочаквано и безшумно по Коледа. Ако все още е жив.

46

руски ташунковци

преди 6 години

Американски военен кораб дойде на няколко километра до руската база и изстреля ракетите си към сирийските химически лаборатории , а руските пияндета не посмяха да атакуват кораба както беше обещал Лилипута !

45

Анонимен

преди 6 години

Вчера четох статия за Ален Делон,който казва в интервюто си,че няма да съжелява,че си отива от този свят,защото е огорчен и отвратен от днешния свят!

44

Тряс

преди 6 години

Да бе, щото многополовите редят картите в Близкия изток, затова всеки месец Натаняху и саудитските шамии киснат като улави в чакалнята на Путин в Кремъл...

43

selajedin eyubi

преди 6 години

До браво за коментараNE ZNAM SAMO S KOGO SME PO DOBRE PREDI ILI SEGAPREDI NE BESHE ZLE NO I PROBLEMI IMASHESEGA SEGA LI TA NIE NE SASHTESTVUVAME

42

LIDL

преди 6 години

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА НОВИЯ БЕЖАНСКИ СЕЗОН!ГРЪЦКИ ЗЕХТИН, САМО ЗА 4,99БЪЛГАРСКИ МАРГАРИН ЗА 3,49МАРЕШКИ АЛЕРГОЗАН, САМО ЗА 49,98!!ЗА МОМЕНТИТЕ КОИТО СИ ЗАСЛУЖАВАТ! БЕЖАНЦИ-ЛЮБОВНИЦИТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО!

41

Щерю

преди 6 години

САЩ направиха удара в нищото за да видят всички, че си отиват с гордо вдигната глава...