80

АРАБСКИ ШПРИЦ

преди 6 години

Ей българи. Помните ли как преяждахте навремето?????????Не преяждайте много че ви чака богата арабска вечеря - фахитас с арабски бял сос изготвен старателно от 40 уникални съставки шприцовани ЗА ВАС!САМО СЕГА! ЗА ДА ХАПНЕШ АРАБСКО ДОНАСИТА... ПАЗИ АПЕТИТА!

79

От

преди 6 години

А 200 спецназ рашки от частната армия на джуджи ?? ЗКПЧ етата мълчат гузно.

78

джендър либоф

преди 6 години

Безспорно трябва да обичат Запада, защото им праща тротилова хуманитарна помощ и никакъв кървав асадски режим не може ги убеди, че профилактичните годишни бомбандировки са нещо лошо.

77

От

преди 6 години

ЗКПЧ ета хаха.

76

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Чувам напоследък рушофилски вопли от рода на "Не се захващайте с доктора, той има приятел и покровител - Володя... - той ще се погрижи за приятеля си"... - не знам дали това е точно така, но виждам, че Володя яде доста шамари, заради доктора...

75

БУКАКЕ ДИОМНЕР

преди 6 години

ОПИТАЙТЕ НОВОТО ИЗКУШЕНИЕ НА ВЕРИГА МИМАС!БУКАКЕ ДИОМНЕР Е ВЕЧЕ С 40 РАЗЛИЧНИ СЪСТАВКИ! РЕЦЕПТАТА Е ФИРМЕНА ТАЙНА!

74

доктор Ох боли

преди 6 години

До блогърАз ти препоръчвам да посетиш психиатър,заедно с тези,които са те излъгали,че земята е плоска.Потопи се в кратера на някой вулкан,още веднъж да провериш предположението си.

73

Анонимен

преди 6 години

Аре не преувеличавай! Оригиналният вкус се постига със само 27 вида семе... За кви 40 вида говориш?

72

блогър

преди 6 години

Поръчах си камера Nikon P900, за да разоблича теорията, че земята е плоска.Това което видях ми обърна представите за всичко ! Хоризонтът не е на 8 км, както ви казват! Виждам обекти на 35 км при ясно време!Няма и следа от изкривяване, вижда се докъдето ти стига погледа.Земята е плоскаа, лъжат ни, събудете се. Това е революция !!

71

МИМАС

преди 6 години

ПИСНАЛО ВИ Е ОТ СКУЧНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ?ОПИТАЙТЕ НОВИЯ ДИОМНЕР НА ВЕРИГА МИМАС! БУКАКЕ ДИОМНЕР Е БОЖЕСТВЕНО ИЗКУШЕНИЕ - НЕВЕРОЯТЕН ДЕБЕЛ ДОМНЕР С БЯЛ СОС. ТАЙНАТА НА СОСА Е В 40-СЕТТЕ МУ СЪСТАВКИ, КОИТО СА ФИРМЕНА ТАЙНА.МИМАС - ЖИВОТА С АРАБИ Е ВКУСЕН!

70

Дьомнер с 40 вида сп

преди 6 години

ДАНО ДА ОБИЧАТЕ ДИОМНЕРИТЕНа времето имаше скандал с дьомнер, в който имало открита cпepма от 40 араби. Не знам кой си спомня за това, обаче ОЧЕВИДНО ИМА ХОРА НА КОИТО ТОЗИ ВКУС ИМ ЛИПСВА.....НЕ ЗНАМ

69

ДьОМНЕР

преди 6 години

Надявам се западните *** които пишете тук да обичате дьомнера с бял сос, защото такова бъдеще си направихте. ДьОМНЕРИ НА КИЛОГРАМ, САМО СЕГА ЗА 4,22ЛВ НА ЧЕПКАДОьМНЕР С БЯЛ СОС

68

selajedin eyubi

преди 6 години

До руски смотъняциLAKO VAORAZENI STEZKO NATOVSKOORAZIE

67

D

преди 6 години

А 200 рашки от частната армия на джуджи?? Сега е неговия ред.

66

не се гаси

преди 6 години

туй що не гасне ! Русия колкото и да се мъчи да защитава Асад , колкото и да му помага да унищожава бунтовниците , винаги ще се появяват нови и нови бунтовници защото народът е против режима на Асад !

65

руски смотъняци

преди 6 години

цели 8 години не могат да унищожат някакви си леко въоръжени бунтовници !

64

D

преди 6 години

Не познавам генерал или партизанин който да нямабизнес и да не е добре. Наредили сасе доста добре.

63

Анонимен

преди 6 години

Актовете се ритат, магаретата страдат. Сирийският народ не му остава време да мрази. Той умира.

62

D

преди 6 години

Добре че ти свърши смяната хаха

61

selajedin eyubi

преди 6 години

До Димитар СтефановPUTIN Y ERDOGAN SI VDIGNAHA STRANITE OT PEPELTA Y SI ZASHTITAVAT NACIONALNITE ITERESINE CHUZDI INTERESI KATO NASHIA *** SLUGATA NA USRAEL