40

представям си

преди 6 години

какво е било по време на атаката ! Ако сте гледали научно популярни филми за животните - как един сурикат стои някъде и дебне за появата на орел ,още щом се появи орелът ,суриката дава сигнал на другите и всички се крият в дупките под земята ! Същото е било и с руските войници , докато усетят ще американците идват и веднага се скриха в бърлогата на " руската мечка "! Дори американците да не са унищожили нищо , само това ме кефи че изплашиха " руската мечка " !

39

Анонимен

преди 6 години

Абе вие какво искате?Това е джентълменско,че бай Дончо е предупредил за изстрелите, за да няма цивилни жертви.Четох,че те самите не са сигурни и са разделени на две,едните са за нападение над Сирия,а другите казват,че не искат да въвеждат страната си във война,за да угодят на евреите.Те самите не знаят какво искат.

38

От

преди 6 години

Половината България е зад граница по волята на Батюшка.

37

От

преди 6 години

България беше 4 та икономика в Европа докато руский мужик не влезе и ocвини всичко. За още по голямо унижение Българския юнак трябвало да му се кланя во веки веков като на бог. Не е ли това малко нагло а ????

36

браво за коментара

преди 6 години

До АнонименРуснаците ако завладеят света ,целият свят ще живее в мизерия като руснаците !Те са бах ти некадърния народ , притежават територия която е 1/3 от земното кълбо , имат най-много природни ресурси , а мизеруват ! Некадърници ,един телефон не могат да произведат ,който да е търсен и купуван ! Един хладилник не могат да произведат като хората ,който да е търсен и купуван ! Да те питам - ти в къщата си имаш ли някаква руска стока - телевизор , хладилник и прочие ?!....ТОВА Е ИСТИНАТА

35

Анонимен

преди 6 години

До кого да мразят?!Ти или не си наясно какво става в Сирия или си ограничен. Американците създадоха арабската революция, в Сирия, Ирак, и други арабски държави.Твоите американци бяха 5 години в тези страни и ислямска държава се разрастна до чудовищни размери.Сега когато след като влезе Русия и ИД е унищожена на 97% тези твои американци продължават да спъват унищожението на ИД и прекратяването на войната.Можех да ти обясня защо започна войната но си твърде елементарен.

34

selajedin eyubi

преди 6 години

SIRIISKIA POLITICHESKI ANALIZATOR E OT UMERENITE GLAVOREZI NALI

33

охох

преди 6 години

До Анонимен 32Явно истината е болезнена за някой малцинства.....!

32

От

преди 6 години

Къде се живее най добре? Където миризливия руски батуш не е стъпвал

31

Анонимен

преди 6 години

До ОтРуснаците ако завладеят света ,целият свят ще живее в мизерия като руснаците !Те са бах ти некадърния народ , притежават територия която е 1/3 от земното кълбо , имат най-много природни ресурси , а мизеруват ! Некадърници ,един телефон не могат да произведат ,който да е търсен и купуван ! Един хладилник не могат да произведат като хората ,който да е търсен и купуван ! Да те питам - ти в къщата си имаш ли някаква руска стока - телевизор , хладилник и прочие ?!

30

Тряс

преди 6 години

Докато третополовите дрънкаха на празни тенекии, и войната в Сирия, и хибридната, и технологичната войни свършиха! Победителите са ясни - Русия и Китай! Който не е разбрал това, още живее в миналия век... Финансовите балони повече не могат да управляват света и скоро ще се спукат с гръм и трясък!

29

Много кока и бело

преди 6 години

Съборили са 3 бараки за шоуто само. Няма една жертва. Успокойте се - няма да има войнаТова е хубаво!

28

От

преди 6 години

Рашки вие наистина сте ***. Нещaстници. Малко ли държави сте затрили ? Малко ли ви е 1/6 ? Малко ли хора ограбихте и убихте?? Италия има по силна икономика дори. Пълни сте с лъжа и омраза къмвсичко хубаво!

27

горкия

преди 6 години

До кого да мразят ?!Явно падаш от марс и пишеш лъжи и глупости но на третополовите е простено.

26

Дивия изток

преди 6 години

Валентин Вацев излезе прав във вечерта преди атаките, казвайки "ще отстрелят едно куцо магаре и няколко бараки около Дамаск..." Тръмп туитна една глупост, Пентагонът се намеси, за да не изглеждат само смешни приказките му и руснаците погледнаха от страни какво ще се случи... Нищо не се случи

25

ей пиндоси

преди 6 години

До Анонимен 22Колко мъка и заблуда има на света.....

24

кого да мразят ?!

преди 6 години

Ами руснаците трябва да мразят ! Заради руснаците войната в Сирия се протаква вече 8 години , а страданията на сирийците са адски тежки ! Но руснаците това въобще не ги интересува ,те си гледат интереса !

23

така е

преди 6 години

Трите страни агресорки,са затънали в вътрешно политически кризи и борби,народите на тези страни вече не вярват на своите управляващи.

22

ТHE Патриот

преди 6 години

Четох коментарите на BBC в тубата под видеото за атаките над Сирия и британците там призовават масово Мей да бъде съдена за военнопрестъпления!

21

От

преди 6 години

Рашки, вие сте ***