20

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !че каква разлика има между ислямист диктатор и неислямист диктатор ?! Асад си е чист диктатор дори и да не е ислямист !

19

От

преди 6 години

Има много законни лидери избрани по техните закони с тяхната милиция и техните съдии и отзад Един Батюшка да мачка конкуренцията. Като в България.

18

Анонимен

преди 6 години

От въздушните удари в Сирия има 4 пъти по-малко жертви отколкото в катастрофата на АМ Тракия няколко часа преди това. Позор за тези, които приемат законите ни и приемат престъпността по пътищата ни, защото имат изгода, и одобряват варварството на САЩ пак, защото имат изгода. Е равносметката е, че 100 ракети на НАТО на стойност 200000000 долара са 4 пъти по-ниско ефективни от един шофьор на Рено Меган и още един от Ивкони.

17

...

преди 6 години

Когото си искат да мразят. Не ме интересуват.

16

ТHE Патриот

преди 6 години

човечеството се събужда и затова глобалистите искат да ускорят хода на кризите защото изпускат положението и маските падат те са в ПАНИКА!!!Хора губят информационната война жестоко хората са отвратени дори и самите западняци вече се погнусяват от агресията и ненормалността на собствените им правителства !Трябва да бъдем ЗАЕДНО И СИЛНИ И ДА НЕ СЕ ОСТАВЯМЕ ДА НИ РАЗДЕЛЯТ И МАНИПУЛИРАТ!ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !ВСИЧКИ СМЕ БРАТЯ!

15

Бънди

преди 6 години

Режим идва със сила, а не с избори. По тази логика в Германия, Унгария, а и у нас има режим. Хората харесват някого и го избират. Истинската демокрация е тогава, когато се слуша волята на мнозинството.

14

ujas

преди 6 години

тези ракети да бяха ги пуснали в океана същата работа и ранили 3 риби за 300 милиона долара

13

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Аз искам да попитам американските, британските и френските и.диоти, ако свалят Башар Асад от власт, дават ли си сметка, че на власт в Сирия ще дойдат ислямистите ?Това ли искат те ?Да видят какво направиха с Ирак и Либия ....Евроатлантически *** !

12

Гамал Абдел Наср

преди 6 години

Използвайки каналите си в Иран, ЦРУ организира атака от местни на американското посолство. След това президентът Картър нямаше избор и нареди да се освободят заложниците със сила. Акцията претърпя пълно фиаско с много жертви и коства "главата" на Картър. Провалиха го естествено "неговите" хора - ястребите и deep state.Сега с президента Тръм играта се повтаря. Няма полезен ход. За сега не закачиха Русия, но следващия път ще стане и отговорът ше е страшен. И Тръмп си заминава.

11

Анонимен

преди 6 години

Сирииците, а и останалите араби, защо не и целия останал свят, трябва да мразят съединените сатанински щати! Отговорът е еднозначен и безалтернативен!

10

ТHE Патриот

преди 6 години

абе вие не разбрахте ли че запада си извъртва нещата както му е удобно за интересите му и на черното бяло ще кажат само и само ако им е политически угодно това са новите нацисти,чисто и просто трябва да ги пратим при старите!

9

историята го доказва

преди 6 години

До БъндиВсеки режим идва на власт по демократичен път чрез избори ,но не си отива по демократичен път чрез избори ,понеже от идването им на власт вече изборите са само формалност ! Народът се усеща ,ама вече е късно !

8

Панталеев

преди 6 години

Да живее Русия,ще ги спукаме хамериканците

7

Всичко

преди 6 години

що не дава на Америка да цоца, е режим и е лошо за света, който отново е Америка.

6

selajedin eyubi

преди 6 години

До ТОВА Е ИСТИНАТАDA NE NAMEKVASH CHE V USA IMA ETICHNI SAOBRAZENIAVZEMI ATLAS I POGLEDNI SVETAA POSLE KAZI V KOIA DARZAVA KAUBOITE NIAMAT NACIONALNI INTERESIA

5

Гамал Абдел Наср

преди 6 години

Добре е да се направи аналогия с операция "Blue light" на ЦРУ през 1980г. в Иран. Тогава в страната току що е избухнала Ислямската революция на Хомейни. В САЩ президент е Джими Картър. Ястребите и deep state загубиха ценен съюзник в региона - шаха на Иран, но президентът Картър предложи да се работи с аятуласите в Иран въпреки желанието на ястребите да се върви към твърда конфронтация. Затова в предстоящите президентски избори провалиха Картър.

4

Бънди

преди 6 години

Защо наричате законно избрана власт режим? Официалната власт е Асад. Русия и Иран са нейни съюзници. Как тези в Сирия са бунтовници, а тези в Каталуния - сепаратисти? Цъкайте минуси, но това са факти.

3

ТHE Патриот

преди 6 години

наглосаксонската *** ВЪН от Сирия и Европа!

2

Анонимен

преди 6 години

Коментатора сириец щеше да се зарадва много, ако примерно половин Сирия беше ударена с ядрено оръжие.... Явно е мaлoyмeн ***. Не може ли да чуем мнение на нормален сириец, живеещ там, а не на разни ***?

1

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 6 години

Интересите на Русия и Иран в Сирия са толкова големи, че за тях етичните съображения не играят никаква роля, пише изданието.