100

до историка

преди 6 години

аде лека нощ, не ме интересуват брътвежите ти, не се пъни да отговаряш

99

до малко история

преди 6 години

абе чук, каква 73 та ми даваш за пример, всяко нещо с времето и Москвича и форда таунус със същите 75 коня под капака и БМВ 2002 с невероятните 90коня за масов автомобил....скрий се с твоето АMG , сигурно и 73 германците са правели AMG версии на мерцедеса...

98

МАЛКО ИСТОРИЯ

преди 6 години

Ако изобретя МАШИНА НА ВРЕМЕТО,ще се върна в лошшия комунизъм и ще си купя КООПЕРАЦИЯ за производство на яйца. После ще ги внасям в новото време като БИО ЯЙЦА и ще убия всичкоПОКУПНА ЦЕНА: 0.36лв/ за 6 бр.ПРОДАЖНА ЦЕНА: 5.99лв / за 6 бр.БИТКОЙНА ПАСТИ ДА ЯДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

97

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков и социализма когато бяхме с Русия айфоните за народа бяха с черно бели дисплеи, а само на членовете на политбюро и активните борци даваха айфони с цветни дисплеи.

96

Анонимен

преди 6 години

Не всеки може да си позволи да си купи киндлери и тоблерони.

95

до КОРЕКОМ

преди 6 години

Който е доволен от КАПИТАЛИЗМА, вероятно може да се нахрани с омлет от 3 шоколадови яйца и бирени пръчки на обща стойност 5.99лв (САМО СЕГА)Аз лично предпочитам истинските продукти и не съм доволен от това как се пласират на пазара - като "БИО" продукти... ТОВА Е МЕГА СКАНДАЛ !!!!!!!!! НЯКОЙ ЩЕ ПЛАЩА, НЯМА ДА СЪМ АЗ!!!!!!!!!!!!!!!

94

Анонимен

преди 6 години

Абе ***, ти за шоколади от корекома ли ми даваш пример? Това ли е за теб смисъла на мижетурското ти съжествуване? Не си по напред от една *** и ти си го знаеш.

93

от 135

преди 6 години

Послепис И все, пак бяхме по-добре. Защото сега можем да преяждаме с шоколадови яйца, но пари за истински яйца няма - защото истинските са БИО яйца и струват 6.99 за 3 броя. Другите са пластмасови

92

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков при социализма когато бяхме с Русия нямахме Киндери и Тоблерони а днес при демокрацията и американското партньорство във всяка бензиностанция има избор от стоки за които навремето само можехме да мечтаем докато да ги зяпаме през витрината на Кореком и да мляскаме след детето на партийния секретар което яде Киндери и Тоблерони, а ние преглъщаме сух марципан "Кума лиса".

91

МАЛКО ИСТОРИЯ

преди 6 години

ГАТАНКАМОСКВИЧ ТРЪГВА ОТ СОФИЯ ЗА БОТЕВГРАД , ВЕЛИКДЕН 1973 ГОДИНАМЕРЦЕДЕС S63 AMG ТРЪГВА ОТ СОФИЯ ЗА БОТЕВГРАД , ВЕЛИКДЕН 2018 ГОДИНАКОЙ ЩЕ СТИГНЕ ПЪРВИ?

90

Демократ

преди 6 години

При соца като бяхме със СССР само москвичи и лади а днес при демокрацията и ЕС българина върти западна кола и на празниците прави тапи по магистралите за чужбина.

89

Анонимен

преди 6 години

До МАЛКО ИСТОРИЯПозитиви на капитализма - леко ограничена свобода на словото, малко свобода за правене на париНе мога само да разбера защо при капитализма хората не правят пари след като имат свобода за правене на пари. И на запад при развития капитализъм, и при нас в Третия свят (който е 95% от капитализма) само 1-2% успяват да направят пари, другите стават в 6 часа всяка сутрин да бачкат яко за надника, ама и надника не стига и се налага да взимат бързи кредити.

88

нямахме тоалетна хар

преди 6 години

нямахме тоалетна хартия и банани!ЛИКУВАЙ НАРОДЕ! ВЕЧЕ ИМАМЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ И БАНАНИ! АДА НА КОМУНИЗМА СВЪРШИ И ЖИВОТА НИ Е РАЙ! ИХУУУУУУУУУУУУУУ ЩЕ ХОДЯ ДА НАПРАВЯ СУПА С БАНАНИ И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.ЦЯЛ ЖИВОТ СИ МЕЧТАЯ! СБЪДНАТА МЕЧТА!

87

големия проблем

преди 6 години

Не е проблем социализма. Не е проблем комунизма. Големият проблем е капитализма!

86

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков и социализма нямахме тоалетна хартия и банани а днес при ЕС и демокрацията имаме тоалетна хартия и банани!

85

МАЛКО ИСТОРИЯ

преди 6 години

ДА НАПРАВИМ СРАВНЕНИЕНегативи на комунизма - леко ограничена свобода на словотоПозитиви на капитализма - леко ограничена свобода на словото, малко свобода за правене на париНегативи на капитализма - наркомания и алкохолизъм, изнасилване на пенсионери и деца, убийства, кражби, дилъри, лошо здравеопазване, монополизация, болести, бедност, лъжи, безработица, слаба армия, експлоатация, манипулации, пирамиди, дюнери, дупки, селяния, простотия, омраза,сираци, фалшива храна.

84

проктолог

преди 6 години

Удара на Тръмп по Сирия е всъщност едно изнасилване на Сирия от САЩ!

83

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

На всичко отгоре Шушана - Жужана била бременна...

82

МАЛКО ИСТОРИЯ

преди 6 години

Комунизъм: ПОСИТИВИ:ПРЕЯЖДАНЕ, ЧИСТИ УЛИЦИ, ГРАМОТНИ ХОРА, ЦИВИЛИЗАЦИЯ, ЗАВОДИ, СИГУРНОСТНЕГАТИВИ:ЛЕКО ОГРАНИЧЕНА СВОБОДА НА СЛОВОТОКАПИТАЛИЗЪМ:ПОЗИТИВИ:ЛЕКА СВОБОДА ЗА ПРАВЕНЕ НА ПАРИНЕГАТИВИ:ДИОМНЕРИ, ДУПКИ, СЕЛЯНИЯ, ПРОСТОТИЯ, УБИЙСТВА, МРЪСОТИЯ, БОЛЕСТИ, ЛЪЖИ, ИЗМАМИ, НАРКОТИЦИ, АЛКОХОЛИЗЪМ, ОМРАЗА, СИРАЦИ, БЕДНОСТ, НАСИЛИЕЕ... кво да ви кажа повече

81

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Семейните отношения в звездната двойка Шушана - Жужана и Ердоган ефенди са под заплаха... - женихът е изневерил публично на своята любима, като публично е заявил, че подкрепя бомбардировките и ги намира за справедливи... - дори телефонният разговор с любимата не е повлиял на мнението му по случая...