110

патриот

преди 6 години

на лъжливото жуже краката са къси!!!Външното министерство на Великобритания е извора на истината. Българския народ не вярва на руските лъжи!!!!

109

извинения на Кремъл

преди 6 години

" Извиняваме се на Кремъл за всичко , за случая Скрипал ,за това че обвиняваме Русия в незаконна анексия на Крим и изпращане на военни без опознавателни знаци в Украйна ! "" Русия е права във всички отношения "! Само дето диваците ще изпукат от глад поради собствената си некадърност и допълнително поради санкциите които " неправомерно " налагаме на Русия !

108

до анонимен

преди 6 години

кремъл да върне заграбения Крим ! .. и да освободи поробените народи ---------Ами, ако утре Тр реши да си върне Източна Румелия???Абе, укро---пи---тек, исторически Крим винаги е бил Руски, още от времето на Екатерина Велика.И кои са поробените народи, които е поробила Русия???ПСАми, Израел??? И Израел ли трябвада върне териториите на Палестина???Съмнявам се, че твоите ментори от САЩ ще се съгласят, нали, бе укро---пи---тек!!!!

107

хохльо

преди 6 години

"кремъл да върне заграбения Крим ! .. и да освободи поробените народи !"По вероятно е България да стане част от Турция, от колкото Крим с 95% руско население да стане част от друга държава.Понимаеш хохол миризлив?

106

Боби

преди 6 години

До АнонименОЩЕ ЕДИН ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ ТРОЛЕВАнонимни След разпада на СССР всяка страна първото което прави е да Разформирова КГБ и тям подобни ГРУ, МРУ, ЗРУ за да няма влияние на Москва. А в РФ/Москва КГБ се разформирова защото там е пълно с най-добрите сътрудници привлечени от целия съюз но КОМУ СА ЛОЯЛНИ ТЕ?ОТ ПОНЕ 25 ГОДИНИ КГБ КАТО ТАКОВА КАКВОТО Е БИЛО В СССР ГО НЯМАДа бивши кадри на КГБ служат в различни служби но службите са ПРЕПРОВЕРИЛИ тези кадри не един и втори път

105

Анонимен

преди 6 години

кремъл да върне заграбения Крим ! .. и да освободи поробените народи !

104

"-"

преди 6 години

Кремъл: Лондон да се извини заради обвиненията за "Скрипал"!--------Абе, то от самото начало беше ясно, че е поредната британска "постанавка "!!!Напоследък ббританските служби - Ми-5 и Ми-6 - взеха да се дънят доста често, явно "качеството" на кадрите им е паднало доста ниско!

103

Анонимен

преди 6 години

И Отравянето на руснаците Скрипал, както и Допинг аферата с руските спортисти водят към лабораторията на КГБ. Цялата Свят го знае, но Русия няма да си признае никога. Именно затова прозвището Империя на злото толкова и прилага !

102

до 122

преди 6 години

След като бъдат осъдени Килъри Клинтън и Тереза Мей - първата за престъпления с/у човечеството, втората - за масова маипулация и дезинформация.

101

Анонимен

преди 6 години

Скоро се очаква се заповед на Интерпол за задържането на Путин по аферата Скрипал !

100

Калеко Алеко

преди 6 години

Кремъл все повече заприличва на миналото на един наш политик, известен на широката общественост като Болен Субсидеров, който след всеки свой золум викаше на потърпевшите: "... Извини се Бе ..." ... !!!

99

Коко

преди 6 години

От това по подла даржава няма както и от тоя *** ЕС никога не сам бил комунис но явно живеехме по добре и по спокойно имаше и тогава много простотии но тия се оляха крайно време е българите да се сабудиме и да разкараме от даржавата си тая брюкселска *** имах вяра в ЕС но виждам че от ден на.ден става по лошо да видим сега тая западна *** каква нова интрига ще заплетат

98

ей пиндоси

преди 6 години

До MeАма ти като пишеш лъжи вярваш ли си а?

97

възмездие

преди 6 години

Лондон излъга света и сътвори нечувана криза,трябва да се наложат санкции на Лондон.

96

Me

преди 6 години

От ясно по-ясно е, че рушките си го утрепаха да се подиграят на света и да кажат на свойте поданници - вижте, всички са срещу нас и искат да ни унищожат!Това искат те, да се изолират от запада за да не влияе на населението.

95

Ме

преди 6 години

И англичаните избиха цялото му семейство нали? И сина му в Петербург и жена му. ... айде не на нас тея. Русия, така си действа открай време и продължава.Това, че химиците не могат да определят къде е произведено нищо не означава.

94

Анонимен

преди 6 години

Пак се нас.раха британците. Пак излъгаха. Овцете от ЕС взеха, че вяха солидарни с лъжците.

93

Анонимен

преди 6 години

Те още от началото знаеха, че няма доказателства и Русия няма нищо обще. Това беше тест за лоялност на васалите и в същото време отклоняване на вниманието. И беше много успешно и подло направено - типично по англосаксонски, на никой не му пука дали Русия е виновна или не.

92

Анонимен

преди 6 години

В душегубката ЕС България стана първа по-смъртсност на населението в света и най-бързо намаляваща нация.

91

RASSIA е невинна

преди 6 години

Лондон да се извини на РУСИЯ точно така обвиняват РУСИЯ без да има доказателства а сега видях те ли че РУСИЯ е невинна?П О С Е Р К О В Ц И русофобски