130

antil

преди 6 години

До Анонименyou are crazy

129

Анонимен

преди 6 години

Защо западът толкова беснее против Русия. Защото политически обвързания им олигархобизнес, държащ олигархомедиите, изпомпва без пари ресурсите на Източна Европа и много му се услажда тая работа. Русия обаче не им дава лапаница и на тях лигите им текат ли текат.

128

Чебурашка

преди 6 години

А какво искат руснаците, да се намери етикет на, който да пише "Сделано в России"? За всеки нормален човек е ясно, че Русия стои зад отровителството. Но отровата е избрана така, че хем да показва на "предателите", че Русия и Путин са извършителите, хем да не бъде доказано по категоричен начин.

127

Анонимен

преди 6 години

кОГА В ШАРОШКИТЕ МЕДИИ ЩЕ СЕ НАПИШЕ НОВИНАТА, ОТПРЕДИ ДВАДЕСЕТ ДНИ, КАК нАДЕЖДА сАВЧЕНКО, ГЕРОЙ НА уКРАЙНА, ЛЕЖАЛА В РУСКИ ЗАТВОР, РАЗОБЛИЧАВА ПРЕВРАТАДЖИЙСКАТА ХУНТА В кИЕВ КАТО УБИВАЛА СОБСТВЕНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ, ЗА ДА ИЗВЪРШИ ДЪРЖАВНИЯ СИ ПРЕВРАТ??? в Работническо дело с полу новина щяха да напишат все пак истината, а тук демократично се мълчи.

126

Анонимен

преди 6 години

Английските политици счупиха *** и нагломера! Омразата им към Путин замъгли и без това увредените им мозъци!

125

Анонимен

преди 6 години

Всичко е ясно,че Великобритания без доказателства обвиниха Русия. Това е една голяма безотговорност. Защо Западът търси вината в Русия? Създават напрежение в Европа. Стига сте завиждали на Русия!

124

ognyanz

преди 6 години

Преди още материалите да бяха изпратени в лаборатория Тереза Мей вече разправяше в британския парламент, че Русия е отговорна за отравянето. Сега няма как да се върне назад. Когато има намесена толкова много политика истината може и никога да не се разкрие. Все едно британските тайни служби да си признаят, че са организирали катастрофата на лейди Даяна.

123

И Цвъко

преди 6 години

И Цвъко да се извини, и форумните *** и те да се извинят, след това да се съберат на едно и групово да се махнат от страната.

122

Анонимен

преди 6 години

кАТО СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО РУСНАЦИТЕ И ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СА В СЪЮЗ С тРЪМП, ДА ВЗЕМАТ ДА СВЪРШАТ НЯКОИ ХУБАВИ НЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ, В СЪЮЗ СЪС ТРЪМП - ДА СЪЗДАДАТ КЮРДСКА ДЪРЖАВА В ТУРЦИЯ, ИРАК И СИРИЯ, ДА ОСВОБОДЯТ КОСОВО ОТ НАРКОТРАФИКАНТИТЕ, ДА ИЗГОНЯТ ЗАЕВ ОТ СКОПИЕ, ДА НАПРАВЯТ РУСКО-АМЕРИКАНСКИ СЪЮЗ И ДА НАПРАВЯТ БАЛКАНСКИ СЪЮЗ ОТ СЛОВЕНИЯ, ХЪРВАТИЯ, СЪРБИЯ, МОНТЕНЕГРО, БЪЛГАРИЯ, ГЪРЦИЯ И РУМЪНИЯ, А БОСНА, АЛБАНИЯ И ТУРЦИЯ ДА ИМ НАЛОЖИМ САНКЦИИ.

121

Анонимен

преди 6 години

Русский, тъй очен прастой *** товарища Со ро са. Тъй не руский, а человек каторъй хочет да тролит у ползу СО РО СУ.

120

Анонимен

преди 6 години

Убитите в Катин доста добре са си постлали като са избили доста повече руснаци двадесет години по-рано. Тия 30000 са си твоя измислица или цитираш нечия измислица, а защо само в Батак, братската ти Турция е избила 40000 САМО през Априлското въстание. А за петвековното робство по мнение на учени е избила толкова българи, че днес вместо да сме 70 милиона сме седем милиона. Разбра ли сега туркофиле и русомразе?

119

русский

преди 6 години

До патриот вы какой то бред несете.скажите спасибо лондону,что вмешавшись в русско-турецкие переговоры после войны 1877-1878г.г. Болгарии пришлось уменьшиться

118

Анонимен

преди 6 години

кОЯ Е тЕРЕЗА мЕЙ - ЕДИН ДОСКОРОШЕН МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА аНГЛИЯ, ТОЧНО ТОЛКОВА КОМПЕТЕНТЕН КОЛКОТО БЪЧВАРОВА. Все едно Бъчварова да стане министър председател на България, същото е Мей на Англия. Наредила е като е използвала връзките си във спецслужбите да скалъпят някакъв пасквил срещу Русия за да се задържи на власт и да отклони недоволството от собственото и провалено управление. Толкова плоско, ала и от службите не я долюбват и са отбили номера.

117

патриот

преди 6 години

До до патриот... Кога руснаците са си признавали? За убитите в Катин и цяла източна Европа ли??? В България се убиват БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА И БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА 30 000 БЪЛГАРИ(БАТАК СА УБИТИ 5000)!!!!За свалените пътнически самолети, за войските в Украйна, за убитите деца в Сирия, .........няма край. Кога са признали???Русия е държава терорист като заради един руски агент са заплашили живота на 50 човека които също са пострадали....това си е тероризъм!!!!Вън руските терористи от Европа и България!

116

Анонимен

преди 6 години

До Калеко АлекоЕй дето идолът ти е Рачков, който си е ганьовец и без да се прави на такъв

115

Анонимен

преди 6 години

Искам западните служби да си разсекретят разработката за оклеветяване на България за папата и Георги Марков. Папата с нищо не е засягал нито България, нито комунистическия режим у нас, а Георги Марков преди да бъде убит публично критикува цензурата в ББС и в другите английски медии, по думите му надминаваща комунистическата цензура в България.

114

до патриот

преди 6 години

на лъжливото жуже краката са къси!!!Външното министерство на Великобритания е извора на истината. Българския народ не вярва на руските лъжи!!!!--------Доказателствата къде са, бе??????Ами, нали без нужда от доказателства могат да те вкарат в затвора по всяко време!На доказателствата се крепи всяко обвинение, без тях съдът не може да издаде осъдителна присъда, бе Кре---те---НННН!!!!!!!!!!!

113

Английските мишоци

преди 6 години

ги трепахме в 1916-или Удобно забравихте,а бг.джендърмени?

112

Анонимен

преди 6 години

Това, че КГБ е преживял някакъв катарзис го разбрахме по Новичок'а...направили са го по-Новичок !

111

Съобщение от ЛондЪн

преди 6 години

ВЕРОЯТНО Русия е виновна. НЯМАМЕ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,НО ВИ УВЕРЯВАМЕ,ЧЕ ПУТИН Е ИЗДАЛ ЗАПОВЕДТА.Той е приготвил отровата с миксер в собствената си кухня.После си е надянал шапка невидимка и се е метнал в ЛондЪн. Причакал е СкриПАЛЦИ на пейката,подло ги е нападнал в гръб о ги е отровил. После е изчезнал.......Очаквайте поредната нова версия,но първо да ни починат палците на краката,за да изсмучим седващата,която ще предложим на балъците .Ваш ЛондЪн...