150

Анонимен

преди 6 години

Смърт за предателите.Руснаците добре са го изпипали.

149

Анонимен

преди 6 години

171 Никой не те пита теб окупатора

148

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Много се съмнявам, че Скрипал и щерка му са отровени, при положение, че тя е влизала в профила си в социална мрежа когато уж е била в "кома". А и нямаше нито една снимка от болничната стая или болницата където трябва да са били на лечение. Но не се съмнявам в една - Сорос здраво е обгазил своите п0длоги с газ "Дурачок"!

147

русский

преди 6 години

До российские террористы в 1877-1878 тоже террористы были?

146

руски терористи

преди 6 години

Росия първо проба Новичок в Сирия и Украйна върху деца...Это вещество действа.

145

ЦОЛЕ

преди 6 години

СТАРИЧОК Е РАБОТАТА КАТО В ИРАК

144

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата диаспора руснаци извън Руската федерация е в САЩ?! 3 милиона живеят там, това всичкото олигарси ли са, десиденти ли са, какво е това?1.2 млн. в Германия, 1 млн. в Израел, 500 хил. в Канада, около 350 хил. във Франция.Много агенти, много нещо...

143

Анонимен

преди 6 години

Целта не е да се убият бащата и дъщерята Скрипал, а да се всява страх.На Русия всъщтност и харесва че Запада обвинява точно нея.

142

Чебурашка

преди 6 години

До логично еЛогично е Путин да го направи точно сега за са покаже, че може да прави каквото си иска и да затвори устите на евентуални свидетели, като им демонстрира, че те и членовете на семействата им са на прицел. И за да може русофили като теб да използват точно твоите аргументи в руска защита.

141

до 146

преди 6 години

Нормално е англичаните да са такива.В средните векове имали крал който въвел данък пропорционален на квадратурата на прозорците.И така поне 20 поколения та и до днес англичаните изглеждат бледолики и не особено умни.До скоро нямаха и смесители за топла и студена вода понеже последните са немско изобретение!

140

логично е

преди 6 години

Сергей Скрипал попада в Англия защото е бил разменен с английски шпиони през 2010 година заловени в Русия.Ако руснаците искаха да го убият би било логично да е веднага след това,а не след 8 години.На мястото на покушението има останали следи от използваното вещество,както и пострадал английски полицай.Не мисля,че зад това покушение стой Русия.

139

Анонимен

преди 6 години

158 Ти чувство за хумор нямаш ли

138

ognyanz

преди 6 години

До Русофил: Това от някакъв британски комикс ли го извади? Ако беше вярно, щеше да го има на клип досега. А уж откритите следи в ресторанта, на дръжката на вратата на жилището им? И там ли е идвал някой, пръскал и пял руския химн.

137

МЪЛНИЯ:Показанията 2

преди 6 години

Извика "Поздрави от Путин,плъх",напръска баща ми и запя руския химн!"Баща ми не се предаде. Тогава онзи вика станете и го удари с пейката. Баща ми каза "Ротфронт, ноу пасаран!". Онзи пръска яко! Извади боб ли бе, гречка ли бе и вика "Яжте, мат вашую!". Баща ми я изяде пита за още. Онзи реве "Фък йю вашта кожа" и т.н. След една седмица дойде Скотланд ярд и вика стига шумели, не ви ли е срам *** и т.н. К Цял ЕС ви гледа излагацията, ще се обадя на ООНето и пр.

136

Гост+

преди 6 години

Ми то ако Лондон трябва да се извини, това е в сила и за останалите Западни васали.

135

Русофил

преди 6 години

МЪЛНИЯ:Показанията на Юлия Скрипал:-Стояхме с татко на скамейката.Към нас се приближи странен мъж-дали заради надписа "ФСБ" на гърдите,противогаза на лицето или ущанката?Носеше нещо като дезодорант с надпис "Новичок-унищожител на предателите".Извика "Поздрави от Путин,плъх",напръска баща ми и запя руския химн!"Още ли има невярващи в руската вина?

134

SpaceX

преди 6 години

Тези кога са си признавали , никога , така че няма ад признаят и сега ще отричат като комунист на разпит

133

SpaceX

преди 6 години

151 Защо не е ли прав за Катин , лъгаха половин век дори изкарваха нацистите виновни

132

Анонимен

преди 6 години

149 Русия сама си изпомпва ресусрсите и ги изнася на Запад

131

Анонимен

преди 6 години

До патриотНе се наричай с този ник ,м.ъ.р.ш.о,ти си толкова патриот колкото аз съм марсианец.Знаем ви "патриоти"-утре ако стане Китай първа сила ,със същата страст ще плюете САЩ,само да има кой да ви дава жалките ви стотинки.*** ,бе зработнаизмет ,по цял ден висите в нета и си драскате мерзостите