90

Учителя

преди 6 години

"Извини се бе!" Явно Воленчо е ходил на същите курсове там някъде в Русията... Значи Песков казва, че няма начин да се докаже...явно знае, че агента на кгб не е оставил никакви следи...

89

Анонимен

преди 6 години

ТЕРЕЗА ЛЪЖЕ МНОГО, ПОВЕЧЕ И ОТ ТОНИ БЛЕЪР.

88

8===о

преди 6 години

До 103САЩ си имат своите грехове. русия обаче (почти) няма своите положителни примери.От 60-те до 80-те русия прични много злини на България и не е тръгнала да се извинява (русофилите са най-краткопаметните същестества в България).Оправданието "ама що биете ***" не върви.

87

Референдум

преди 6 години

Лавров: Английските служби са отровили Скрипал ! +Възмутен: Съд за убийците на Скрипал -

86

Путин

преди 6 години

Късно е либе за китка..... Ако кралицата се събуди от дрямка да се извини на всички.

85

колко и да се пънете

преди 6 години

" белите каскети на шорош" следващи указанията на господарите си, вместо факти или доказателства щамповат едно и също"" на всички е ясно", без да казват кои са тези " всички" и какво е им е ясно!Някакво малцинство от " бели каскети на шорош" и " козяци" се опитват да се изказват от името на милионни български граждани! Както беше с джендърската ИК- 20- 30 НПО грантаджии и 200- 300 еврочиновници, се опитваха да налагат джендърската ИК на над 6 млн. български граждани!

84

Анонимен

преди 6 години

ПЕСков: Тяхната теория няма да се потвърди в никой случай, защото е невъзможно да бъде потвърденаТова е поредното изказване, което ПОТВЪРЖДАВА участието на Кремъл в отравянето на Скрипал с Новичок именно, защото Пресков знае много добре защо е невъзможно да бъде потвърдено !Това би означавало Кремъл да пусне английските служби в лабораторията на КГБ !

83

103

преди 6 години

101 Краварю , запада и любимата ти каубойска държава не е това което беше през 60-80 години на миналия век . Колко престъпления направиха по света и нито веднъж не се извиниха ..... и те почуствали ,че могат да бъдат безнаказни и лажажт ли лажат и шараните им вярват.

82

Анонимен

преди 6 години

Както се оказа, че не руските хакери, а Кембридж аналитика, фейса и други американски и западни соц. мрежи и сайтове са повлияли на изборите в Америка,така и ще излязат факти за отравянето на Скрипал от западните спецслужби!( бащата на Литвиненко си го каза директно- Литвиненко е отровен и убит от ЦРУ и западните служби)! По същия начин българина Г. Марков беше отровен и убит, както Скрипал, принесен като сакрална жертва в мръсната пропаганда на Запада срещу суверенни свободни държави!

81

Анонимен

преди 6 години

До 98Путин не е някакъв случаен криминален престъпник!той е началника на престъпниците

80

Анонимен

преди 6 години

Алоу ушaнките кво се правите на улави бе? Дори и на вас ви е ясно, че КГБ е организирало отравянето.С две думи - русский мир.

79

До Анонимен 92

преди 6 години

Абсолютно си прав! Путин не е някакъв случаен криминален престъпник!

78

Анонимен

преди 6 години

Кремъл отчаяно се опитва да разбере как точно са разконспирирани.

77

Анонимен

преди 6 години

Bulgaria trqbva da se otkaje ot kirilicata i da preminem na latinica. S tova sthe skusame i poslednata nishka s Rusiq. Ako iskame da budem evropeici trqbwa da pishem na latinica.

76

Kalin

преди 6 години

Ami tozi drugar Skripal kakto se e prodal na 2 dyrjavi, taka moje da se e prodal I na treat I ottam da mu e problema. Po koi nachin shte otide v UK I shte si kupi v tozi skyp grad kyshta kash. I shterka mu toku shto se domognala do druga skrita smetka s £150,000?

75

ognyanz

преди 6 години

До "извинисе ,БЕ!!!!": А ти ще се извиниш ли, че пишеш тия г'лупости. Скрипал отдавна си е казал всичко и в Русия, и на британските си господари (като двоен агент) и не представляваше интерес за никого. Сега да се обяснява какво е можел да каже е малко късно.

74

Анонимен

преди 6 години

Четат новината като дявола евангелето.Лабораторията казва че само" държава" може да произведе този отровен газ.Тоест не са някакви обикновенни криминални престъпници.

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 80: Нас да ни приемат в "голямото англосаксонско семейство..."? Откъде накъде? А и кой се натиска за там. Шотландците се канят да правят нов референдум за да се отделят от Великобритания. Пък и какви англосаксонци сме ние. Много си се объркал.

72

Анонимен

преди 6 години

Алхимиците от Душегубката на КГБ'то са тествали нa Скрипал най-новото поколение ракета невидимка (стария Новичок), която да се маже на филия, но се оказа, че това е за сметка на ефективността !Дано ***öтите не си правят някакви експерименти и на Световното по футбол !

71

извинисе ,БЕ!!!!

преди 6 години

руски шпионин Сергей Скрипал разполагал с компрометирани материали за Президента Путин и неговата любовна връзка с африкански мъже... За да затвори Путин устата на Сергей му пратил убийците.