173

@

преди 6 години

Спомням си един от предишните премиери на това островче как убеждаваше и беше сигурен за химическите оръжия на Ирак... пак така, никакво, нула доказателства, но това не им попречи да избият над 1 милион иракчани и окупират нефтените полета заедно с коалицията на "желаещите".Национален предател заслужава смърт. И обикновено го застига. Израелци, американци, французи, испанци, англичани... не оставят хората които са ги предали ненаказани.Не знам кой ликвидира този индивид. Не са руснаци.

172

Гошу

преди 6 години

Браво! Абсолютно вярна и много добре написана статия. На 100% отговаря на истината.

171

Еднозъб ром

преди 6 години

До 177,ДЕдо Попе блажиш ли, блажиш ли.. ?

170

Ха,ха , ха ...

преди 6 години

тия са достойни наследници на хер Гьобелс ........

169

Поп Андрей

преди 6 години

Вече има и новини и от България. Анита Мейзер е невинна. Съпругът и е убит от КГБ по заповед на Путин.

168

Еднозъб ром

преди 6 години

Яко си личи дългата ръка на ***, за разлика от други къси негови анатомични органи. Ха ха педелюха!

167

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 173Братчет, 10% от руснаците притежават 85% от Русия. За кво му е на когото и да е било да превзема азиатските варвари ?! Те сами се избиват и без чужда помощ

166

Анонимен

преди 6 години

Искат западните отреппки да докопат ресурсите и богатствата на Русия - това е цялата работа. "Да станете като нас на запад" да се чете "да наложим новия световен ред, да ни станете послушна колония". Да, ама ама на руския орел не му пука и като не го искат на запад, поглежда на изток и там има партньорство с Китай, Индия, страните от Брикс, да не говорим за Южна Америка и т.н. Никой досега не е успял да изолира Русия. Няма да и да успее.

165

Анонимен

преди 6 години

До фтгбДа бе .... откога когато обвиниш някого му предлагаш да се саморазследва ?!

164

Анонимен

преди 6 години

До СандоАгент на КГБ призна, че чадъра за Марков е направен по поръчка на ДС и е използван от ДС. Е, според РТ и русоробите - англичаните са виновни!

163

фтгб

преди 6 години

необективна статия! руснаците предложиха съдействие!!те какво искат да са като нас? прегръдки,потупване по главата,слугуване?

162

Сандо

преди 6 години

Скрипал е акглисйки шпионин работил в руското разузнаване. Англичаните са го убили както са убили и Георги Марков с цел обвиняване на другата страна. Нищо ново под луната

161

Do 164

преди 6 години

Да ти кажа честно единствената пропаганда, която засичам е руската. Колко е зле Европа и САЩ, а руснаците са велики и какви модерни бомби имат.

160

младен

преди 6 години

Сарказъм, подигравки, цинизъм: така отвърна Москва на реакциите след покушението срещу Скрипал и дъщеря му. Нищо ново всъщност: всеки път, когато не може да опровергае фактите, Кремъл ги обявява за западна ропаганда, пише "Дойче Веле"."Добре че сте написали от къде идат тия слова че иначе щях да ви кажа че сте най-долната овча медия. Не че не сте долни ама не ни най-долни.А относно реакцият на Кремъл, аз ако бях единствената ми реакция щеше да е да им покажем на USA, UK и EU дреден пръст.

159

До 162

преди 6 години

Неразбирам, защо мислиш, че ме интересува какво е станало в "кравария"?Темата е друга!

158

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 159Прав си в едно..............западната пропаганда ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ОЧЕРНЯ РУСИЯ (независимо в какво и качество Руско княжество, Руска империя, СССР и сега Русия), че наистина нашего брата така е облъчен с тази помия, че още се чудя как още вчера не сме изпратили един полк (хи-хи-хи) да тури ред там на тази територия!!! Ние нали сме по-храбри и по-светии от Папата!! Поне имаме една такава кукувица...храбра... Предлагам утре да я пратим на източния фронт, да докаже колко е вярна

157

До 146

преди 6 години

През управлението на Путин в Русия бяха убити над 30 журналиста. Както казваш при съмнителни обстоятелства загинаха още толкова дипломати и бивши руски агенти. Пак ще попитам, как при тези обстоятелства да вярваш на руснаците, че не стоят зад покушението в UK?

156

Анонимен

преди 6 години

До До 146 162Оооооооо.........искаш ли да ти кажа, че по време на предизборната кампания в краварията, в щаба на хилърчето ГИ ПОСТИГА "както казваш при съмнителни обсоятелства"...около 10-тина необяснени убийства и смърт на, забележи, БЛИЗКИ КЪМ ЩАБА И И ТО В МОМЕНТ, КОГАТО СЕ РАЗБРА ЗА ИЗТИЧАНЕТО НА СЕКРЕТНИ МАТЕРИАЛИ!!!! И НЯКОЙ НЕЩО ДА РЕЧЕ???? Странно как и тогава не обвиниха Путин! ТОВА ГО ИМА НАВСЯКЪДЕ! А нашите репортери и журналисти на такова не са ли изложени??? И то в "цивилизована"

155

93513

преди 6 години

О, я стига! Заводът в Узбекистан, където се е произвеждало това оръжие, е утилизиран от американски ниженерен корпус. Да спрем дотук.

154

Петърчо

преди 6 години

Скрипал бивш руски агент работил за британците, Мирзаянов живее в луксозен квартал в щата Ню Джерси САЩ 20+ години. Но прави са Путин ще се занимава с предатели точно пред президентските избори в Русия и световното по футбол. Ми да то руските агенти ако сега изпуснат Скрипал няма да могат никога повече да имат шанс да го убият. Наистина ли си вярвате? Те толкова време не са го затрили и чак сега преди изборите ще го убиват. Тия руснаци така и не се научиха да уцелват правилното време.