13

Анонимен

преди 6 години

До (-_-)Свали го и още не е забравен тоя самолет. Миналата вечер имаше документалка по Nat Geo

12

Докога ?

преди 6 години

Пак наказаха Путинова Русия...Докога ?

11

Анонимен

преди 6 години

Лелеее, цялата *** е на амбразурата....заработва копейки.

10

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е че русия сама върви по пътя на изолация и разпад. Евтините трикове от рода на дайте доказателства нещо не вървят при хитрите западняци.

9

Анонимен

преди 6 години

Има! Ретро вируса "Дурачок" е пуснат в британския парламент и скоро ще е доминантен алел при онаследяванетона гени.

8

Анонимен

преди 6 години

Ушaнките изпаднаха в обяснителен режим.

7

(-_-)

преди 6 години

Да, колкото Русия свали оня самолет над Украйна.. Там поне скалъпиха някакво разследване и накрая пак нищо, а сега директно сочат Русия, няма разследване, няма доказателства, самите жертви нещо хич ги няма, нито лекарите, които ги лекуват, итервюта с разни специалисти също нещо отсъстват.. Не, не е пропаганда това, хич!

6

Петров

преди 6 години

Предполагам че следващият дЕсидент в Англия ще бъде разстрелян с картечница Максим от Музея на революционното движение в Москва а наблизо ще се търкалят значка на КГБ и заповед за ликвидацията, подписана лично от Путин.

5

Петров

преди 6 години

Странно - щом някой "дЕсидент" отиде в Англия - хоп и го отравят или го мушкат с чадър или се самоубива. После англичаните обвиняват руснаците. Странна логика - живял си човека - дЕсидент в Русия, България или където и да е, дисиденствал, държавата го хранила и наакрая отишъл в Англия - и хоп, взели че го отровили "лошите руснаци".

4

АТАКИСТ

преди 6 години

Колко трябва да си КУХ, за да мислиш, че руснака е толкова кух, че да убива някой с руско оръжие на запад???Толкова са жалки!

3

nekoj

преди 6 години

Факти? За какви факти говори DW? На практика единственния факт до тук е че са намерили двама човека в безпомощно състояние на пейка в Лондон. Нищо друго до сега не е факт - а само приказки. Както отбелязват някои медии дори няма снимка на намерените хора! Не се неможе да се фалшифицира и снимка или видео - за справка войната против Ирак или сега нагласените карти от Сирия. Но факти няма поне до сега.

2

Анонимен

преди 6 години

Я и Cашко на хранилката се доредил. И какви са фактите, които Кремъл трябва да опровергае?Голословни обвинения на изпуснали нервите си ингилизи?

1

маке

преди 6 години

епа има как да нема сам Вова я е чертал еле така викат ингилизите я лично им вервам кат на царо де комарджията