133

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 137Падежи в Българския няма. Българският например има членуване на имената - нещо което няма в нито един славянски език.

132

Анонимен

преди 6 години

Падежи в в българския език е имало. 4 падежа . Руския е много близък до старобългарския.

131

Демократка

преди 6 години

Не вярвам на Дойче Веле и не искам да ми казват какво е демокрация. Само като пример - всяка година на 13 февруари пишат статия, че Дрезден е бил бомбардиран през 1945. Грешка - Германия не е била бомбардирана, а демократизирана и по-късно освободена, но мисленето им не е променено, за съжаление.

130

Василев

преди 6 години

Путин е еврейски ром с руски корени!Баща му е бил готвач на Сталин и възможно е той да го е отровил , евреите се тровят едни други, така както отровиха Литвиненко и сега Скрипал!Агент Роджър Флеминг!ЦРУ!!!

129

Анонимен

преди 6 години

До до 123Я ми кажи един падеж в българския бре ?

128

Анонимен

преди 6 години

Страхът от Путин, разлагането и ислямизирането на Велика Британия, безполовите ***, излизането от ЕС, кризата в морала, педофилията която расте, за всичко това трябва отдушник. Избирането на тази Баба Яга за премиер, видимата и неадекватност и слугинаж, обърканост и опит за отклоняване на вниманието, са в основата на този театър. И кой ще загуби? Руснаците да свикнали на всичко, да му мислят англичаните.

127

э

преди 6 години

След прочитането на няколко коментара установих, че знанията на коментиращите са на ниво - това ми го казаха зелените човечета от летящата чиния! Нормален човек явно няма работа в този сайт!

126

Анонимен

преди 6 години

До ПредложениеПРИЕМА СЕ! ЩЕ КУПУВАМЕ ГАЗ ОТ САЩ И ЩЕ РАЗВИВАМЕ ЧИСТИ ТЕХНОЛОГИИ.

125

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 114Нещо относно вноса на газ си се пообъркал. Острова не внася газ от Русия, а от Норвегия тъй, че няма как да предприеме такива действия като спирането на вноса от Русия.

124

Анонимен

преди 6 години

Учител в Русия взима 75 хил рубли, това са към 1300 долара. В България учителите са на 300 долара заплата..................Учител в русия 1300 долара не ги е виждал на куп през живота си.

123

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Учител в Русия взима 75 хил рубли, това са към 1300 долара."да, ама за една година

122

до 123

преди 6 години

Българският НЕ Е славянски език.-Ха, ха, ха! Ти направи цялата наука на пух и прах. Честито!

121

Петърчо

преди 6 години

Дойче Веле. Аз до тук бях.

120

Анонимен

преди 6 години

Лондон, 17 март /БТА/ Независимо разследване започна във Великобритания след разкритието на педофилски скандал в английския град Телфорд, който потресе обществеността, предаде Франс прес. Според разследване на британския в. "Сънди мирър" до 1000 деца, сред които най-малките на 11 години, са били жертви на агресия и изнасилване, ...

119

Анонимен

преди 6 години

До АнонименУчител в Русия взима 75 хил рубли, това са към 1300 долара. В България учителите са на 300 долара заплата.------Учител в русия 1300 долара не ги е виждал на куп през живота си.

118

Анонимен

преди 6 години

До до 109Славянски езици станаха сега :)) Повече от 1 Между другото, руският език е синтетичен такъв и 50% от думите му са с български произход. Българският НЕ Е славянски език. Прочети Лихачов по темата.

117

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ и Англия са платили на Скрипал и това е струвало живота и свободата на руски шпиони в САЩ и Англия. Скрипал си заслужава присъдата за предателство на родината.

116

Българин

преди 6 години

Българите сме англосаксоници и мразим Русия. Българите нямаме нищо общо със славяните.

115

✯

преди 6 години

Путин трябва да изгони британските дипломати от Русия като мръсни котета от аптека и да им отреже кабела за интернета на Островната джамахирия.

114

Василев

преди 6 години

Путин е ционист!!!Въпросът е затворен!!!Агент Дейвид Конъли!ЦРУ!!!