213

ognyanz

преди 6 години

А защо не поговорим за Великобритания? Това не се случва за пръв път, и интересно, че само Великобритания е била инициатор. Помня, че по времето на Горбачов също британците бяха експулсирали руски дипломати, тогава за "шпионска дейност". Горбачов отпрати обратно също толкова британски дипломати от Москва обратно на острова. Татчър не миряса от първия път и отпрати нови руски, Горбачов - същия брой нови британски. И ги попита "Ще продължавате ли?". С това се приключи.Та нищо ново под слънцето.

212

Анонимен

преди 6 години

точно-има схема!!нарисувана е от Путин, но там бяха Шойгу и Лавров! малко по отстрани стоеше още един, ама не го познах.и схемата е рисуваха с молив!!ама точно ви казвам.

211

Анонимен

преди 6 години

дано са платити добре на автора на този ***, такива глупости не бях чел от времената на комунизма.

210

Писмата на Джери

преди 6 години

Сега разбрахте ли защо се води 35години "разследване" за убийството на Г.Марков? Стана ли ви ясно кой и защо го е убил и създал мита за "българският чадър"?Ето това са наглосаксите! В чист вид.

209

Писмата на Джери

преди 6 години

--->Принципите са абсолютно същите. Разликата е само във формите - едните са по-груби и недодялани, а другите по-гладки. Всичко това, което ти говоря, ти вече си го познал. И всичко това аз имам твърдото намерение да напиша в един или няколко романа. Защото нито хората от Радио София, нито хората, които стоят зад тукашните радиостанции, ги е грижа за България и българите!

208

Писмата на Джери

преди 6 години

18-22.02.1977 г., ЛондонДраги Митко,...От много отдавна вече не вярвам всвобода на словото, която на практикасе свежда и в двата свята до свободатада крещиш на глас у дома си или преднеколцина приятели това, което те вълнува. Но я се опитай да изкажеш мнение в независимия вестник ТАЙМС илив независимото Би Би Си? Имаш много здраве от пробитата шапка на демокрацията. Там, но както и в Работническо дело, трябва да се съобразиш с линията на вестника или радиото. --->

207

Анонимен

преди 6 години

Има схема на ЦРУ и МИ -6. Скоро ще се разбере каква е.

206

Анонимен

преди 6 години

Оставка на националните предатели, окупирали с пропагандата на днес властта в България и водещи я към пропастта.

205

Анонимен

преди 6 години

Ултрадесния ортодоксален турски терорист Агджа кой нормален човек можеше да скалъпи, че е вербован от нашите комунисти. Западняците са безцеремонни и безсрамни хибридажии и лъжци. Колкото и руснаците да лъжат не могат да ги стигнат.

204

Анонимен

преди 6 години

Същите вкупом ""вярваха"" във вината на Сергей Антонов и го смазаха Днес никой не трърди че Сергей Антонов е виновен, ама човекът си отиде от този свят.

203

Анонимен

преди 6 години

212 Има да , така мобилизира електората

202

98

преди 6 години

Има ли на земята нормален човек с малко разум,който би повярвал,че Путин в навечерието на изборите ще си позволи да инициира тази акция срещу един напълно провалил се двоен агент,напълно безполезен!?Няма логика в твърденията на Мей!Значи той да работи срущу себе си и срещу Росия!Абсурд!Те и за Ирак твърдяха,че има химически оръжия,но се оказа лъжа,за която си признаха по-късно.Това е зловеща провокация на неконтролирани антируски сили,каквито има в Англия още от времето на руската революция.Има

201

Анонимен

преди 6 години

Путин не е луд да отрови двоен руски шпионин на английска земя точно преди изборите........нито е глупав за да не предвиди, че англичаните ще обвинят него и Русия.Западната пропаганда много куца................пък и педофилски скандал в Англия..........явно е зле замиследн сценарий на кралицата или на службите в Британия!

200

Анонимен

преди 6 години

Отровител е злото джудже. Всички го знаят.

199

пею

преди 6 години

До Анонимен 206моли се да не фалира, щото както казваше тачър, ще пусне ракетите!

198

радев

преди 6 години

нема начин да нема схема ама, лондонско джендърска

197

11

преди 6 години

Дойче веле? Всичко изброено беше с думичката "вероятно". Сега я няма, идиотска работа ...

196

Анонимен

преди 6 години

До анонименРусия ще фалира-това ще стане.

195

анонимен

преди 6 години

а какво ще стане в понеделник русия да спре газта за европа като ответен ударсрещу санкциите дали турция ще ги снабдява интересно ще бьде да гледаме сеир

194

Анонимен

преди 6 години

Схемата е от Великобритания. Те тотално прецакаха БРЕКЗИТ-а, вече това е ясно на всички. Европейците надделяха в преговорите и състоянието на британците само ще се влошава. Те са отчаяни, търсят съчувствие от разни "партньори", искат да бъдат забелязани защото са жалки. Правителството си търси враг. Нямам търпение веднъж завинаги да излязат от ЕС и да не ги слушам повече. Изключително досадна държава - един малък остров на който никой не обръща внмание а пък създава шум като за цял континент.