58

Анонимен

преди 6 години

Аз като жена не мисля, че трябва да се ратифицира тази конвенция. Изобщо не виждам как ще ме защити по какъвто и да било начин! Имаме си закони и те са достатъчни!

57

Към № 8

преди 6 години

Кои са те?Кои "те"?закони си имаме бол. Можем да изнасяме - НК /ясно/, ЗЗД /закон за закрила на детето/, ЗЗДН /Закон за защита от домашно насилие/ и т.н. Предостатъчно са. Административните органи ако работеха по тях и спазваха задълженията си за контрол, проблемите ни по този въпрос щяха да са минимални. И 100 ИК да приемем- все тая, ако няма работещи органи и служители там са с връзки. Не ни е нужна конвенция, още повече пък такава с неясно и чуждо за българина съдържание! Работа е нужна!

56

Ха-ха

преди 6 години

Нормално е джендърите да натискат за ратификацията.Въпросът е дали нашите модерни леви са леви и в другия смисъл на думата,Станишко си го знаем,ха-ха.Шоуто продължава!

55

Анонимен

преди 6 години

Абе станишко,що не се скриеш па да се търсиш.Сигурно конвенцията ще спре озверелия от ревност или алкохол примитив да посегне на жена си или приятелката си.И сега си имаме закони против насилието над жени и изобщо над хора.Ако всички инмституции в държавата си вършеха работата щеше да има по-малко насилие и повече респект към закона от страна на посягащите.Не ни трябва никаква ИК.

54

Анонимен

преди 6 години

До анонимене, щом в другите държави мъжете се плашат от конвенции, да си ги подписват там. а конвенцията за защита на мъжете от жените и джендърите кога се предвижда да си подписват.

53

Hsg

преди 6 години

серГЕЙ да си го начука ...28 членки.. 16 са я приели другите Не искат.Голям зор да прокарат тази конвенция!Пак въртят някакви схеми,не случайно искат бързо приемане!!

52

Анонимен

преди 6 години

Борисов и Станишеф много настояват за тази гнусна конвенция... Защо ли така пламенно искат ратификация?! Хонорарите им на колко възлизат по този въпрос само???

51

Долу ИК

преди 6 години

Крайно време е да спрат да натискат България. Не искаме тази идеология да наруши правата на нашите деца. Тези хора навън не живеят в България, не могат да изпитат върху гърба си безчиствата на фондациите, партийците и мафията. Щом не живеят тук да не дават акъл. За защитата на жените и въобще жертвите от насилие нямат нужда от ИК, а от спазване на законите, което няма да се промени с ИК.

50

анонимен

преди 6 години

И 10 истанбулски конвенции да подпишем, жените пак ще бъдат пребивани! Простите български мъже се не плашат от конвенции!

49

Анонимен

преди 6 години

Песове, гербери, ЕС, Съвет на Европа, НАТО и т.н. да знаят, че сме ПРОТИВ извратената им конвенция!

48

Анонимен

преди 6 години

Га, тъй. ПЕС-а каза. Изпълнявайте малки песчета.

47

Анонимен

преди 6 години

Никой не защитава жените и децата жертви на домашното насилие, за съжаление... Работата е там, че третополовите искат големи права, надвишаващи тези на всички останали нормални хора и целта им е да развращават и съсипват невинни млади хора...

46

Анонимен

преди 6 години

Защо ни искат подписа,като нямаме право на мнение? Доброзорно малко. Подпишете, да не стане лошо!

45

Иван Пешев

преди 6 години

Всичките членове на GREVIO дето ще надзирава ИК са жени активистки за правата на жените , еми сори ама нямате diversity 50:50 мъже/жени и тогава иначе не става.

44

Анонимен

преди 6 години

Станишев да строи в три редици подопечните си и да им каже що е то ПЕС.

43

SS

преди 6 години

на тиа "соцминистри" просто трябва да им покажем един як, дебел и дълъг... да речем среден пръст !!!

42

Членска карта №7

преди 6 години

До Не!Ми, демокрацие е! Всеки си избира приятелите, които да го блъскат в стената. Жилището ни е неприкосновено само за полицията.

41

Анонимен

преди 6 години

ПЕС заповядва местните аборигени не слушат. Що така?

40

Какво липсва?

преди 6 години

Досегашните закони, касаещи домашното и друг вид насилие върху жените защо не гарантират сигурността им? Или причините са и другаде?

39

Членска карта №7

преди 6 години

до 50Защото се ловиш на гола кукичка!