78

Анонимен

преди 6 години

Боко ако пак му се подава оставка нека да е приеме и то точно тогава ще види "ГАдОВеТЕ" които искат да го свалят няколко милиона граждани на България

77

до Косю

преди 6 години

Абе какво толкова напираш за тая конвенция бе,джендърче.И с нея,и без нея все си си същия ***-ерас.

76

Косю

преди 6 години

До gamile-Колко пъти да ти обясняват, че няма такова нещо в конвенцията, а *** Нунева го измисли. тя защото не си знае пола какъв е, нали се разбра че преди е била мъж, та затова вкара това с джендъра, дето всъщност не го пише в конвенцията. Досега можеше да се подпише таз конфекция и никой нямаше да разбере и да се коментира излишно из медиите незначителни неща..

75

Жена

преди 6 години

До gamileАбе ти чете ли конвенцията, щото аз съм я чела и не видях никакъв скрит подтекст в нея. Проблема е ,че обществото ни не намира нищо лошо че някой си бие жената и децата и смята ,че никакви конвенции не трябва да му се бъркат в тъй приятния нему начин за разтоварване от стрес и избиване на комплекси.

74

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с изгубените секретни доклади от Станишев??

73

Анонимен

преди 6 години

Станишев да не лъже, че ИК е за защита на правата на жените.............никой не му иска мнението, знаем ги неговите евтини номерца!

72

Анонимен

преди 6 години

По-добре BGexit отколкото джендърската конвенция.

71

gamile-

преди 6 години

След като твърдите , че конвенцията е за защита на жените от насилие , защо вмъквате в нея социален пол ,*** и тем подобни . Кои са Ви скритите цели? Засрамете се. Народа усеща ,разбира,че има и под текст в нея.

70

Анонимен

преди 6 години

Станишев е просто проводник на волята на началниците си. Имат си и тояга и морков. Засега не използват тоягата.

69

Анонимен

преди 6 години

Тоя сер-гейчо продължава да излага социалистическата партия!!! Не му стигнаха 10-те години, за които едва не базтиса БСП-то, ами сега и от дженърската еуропка продължава!!! А дано съсипе тях!!!

68

Бучински

преди 6 години

Защо бе СТАНИШЕВ защо не се спазват законите на република България,за чиста и свята?Защо не се решава ромскатаБитоватаОрганизираната престъпностГоните дивото ,а енергетиката, златното, газови инсталации, издънки с Русия,това нищо, кучета ни яли.Свърши тая свърши ,палите огън до буре с барут,нема лошо, време е

67

Анонимен

преди 6 години

Давайте да се организираме и да изметем от политиката всички социалисти и хомо****** първо в България, а после и от ЕС.

66

Анонимен

преди 6 години

На все повече хора им писна и почват да се организират да протестират. Тази събота пред парламента преди обяд щяло да има протест с участието на публични личности. Щели да протестират срещу джендърските простотии дето ги подкараха в България и срещу лицемерното и лъжовно поведение на правителството и премиера.

65

пенко

преди 6 години

Това ще бъде първият руско-украински "шпионин" или агент - продаден или продал се на запад ,който ще "хапне" полоний поради сексулни деформации !!! Да-да ... за сер..гей аджент иде дума ... иии- за всички соц. последователи нему !!!!! По обществения договор -ДЪРЖАВА - всички сме равни / и децата помежду си/ !!! Защо тогава извра.тени в ЕС искат привилегии! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ "РЕПЧАТ" -ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РЕПРЕСИИ ЩЕ ИМА !!!!

64

Анонимен

преди 6 години

БУНТ ,вашата м предатели

63

PPP

преди 6 години

От комунистите по продажни няма. Разделиха се на ГЕРБ, БСП. ДПС и кой знае колко други а и този баш комунист сега легна пред парите. Лошото е че никой от тях не работи за благото на България и народа. Всички трябва да се изметат и да се започне от нула, иначе оправяне няма в тази държава. Народен съд ли ще е какво ли, но без революция няма да стане. Сега се дава възможност на недоволните и бедни да изкарат някой лев на запад, но като се върнат тук пак ще им обират парите та това не е решението.

62

Анонимен

преди 6 години

Има закони, които се прилагат за нормалните хора.Конвенции трябват на третополовите, защото са извън закона.

61

Анонимен

преди 6 години

Единствената ми надежда за оцеляване на България народ е нашият инат,Престанете да дразните с тая конвенцияВие слуга на Народа Български ли сте?Решете ромската престъпност ,рекета , корупцията на всички етажи на властта и ако ви остане време,ще си говорим.Тая държава се казва още България и българите имат свои ЗАКОНИИ късмет да го забравите ,ще направя всичко възможно за да се търси сметка

60

И аз подкрепям

преди 6 години

Песове, гербери, ЕС, Съвет на Европа, НАТО и т.н. да знаят, че сме ПРОТИВ извратената им конвенция!

59

Анонимен

преди 6 години

Ех,Станишев,правиш ни показно,как голямата заплата може да замъгли мозъка ти.