18

Анонимен

преди 6 години

После какво ще поискат от нас? Да подарим половината си Родина на Ердоган ли, както той иска? По тяхно нареждане нямаме армия, нямаме енергийна система, забраниха износа на български стоки....

17

любопитен

преди 6 години

А Бог от кой пол е!?

16

ognyanz

преди 6 години

Да напишат нова конвенция, която да е приемлива за всички. Има консенсус по защитата от домашно насилие. Но да се пакетира заедно с това и ***-идеология - товва не.

15

123

преди 6 години

Тръгнат ли да я приемат тази конвенция ще хвърчат глави. Буквално. На прекалено много хора им писна от тези нещастници. Прекалено много причини станаха, това вече ще е върхът.

14

Анонимен

преди 6 години

Когато ни пуснат в Шенген, когато прогледнат и съдействат срещу корупцията, бедността, кражбите ......И дори тогава нямат право под натиск да искат от нас да ратифицираме нещо, което щяло да се бори с насилието! Ех, демокрацио!!!!!

13

Джендър Джендъров

преди 6 години

Аз за педеращината в отношенията между себеподобни не съм съгласен .А и в България никога не се торелирали различните полове от мъжки и женски .Всякви други протеворечат на разбирането на народа за пол .Ние не щем *** за деца !

12

Анонимен

преди 6 години

Ох, как с трогнах от тоя призив на първий "либерал" на ЕС Станишко. Давайте да приемаме, не някой случаен ни призовава.

11

Анонимен

преди 6 години

Кажи му социалист и не го плювай повече!

10

Заложих и ще спечеля

преди 6 години

Че България първа ще ратифицира. По-големи "послушковци" , или както някои ги наричат управници и по-големи "овце", както някои ги наричат избиратели едва ли има някъде по света. Резултата: за 28 години населението на България от 9 милиона стана 6 милиона. Човек от хубаво не бяга

9

Бай Хой от Ханой

преди 6 години

Натискат Бойко за конвенцията понеже са *** всички в европарламента .Сами си избират пола и социалният пол им е винаги надървен и готов .

8

глухи сме

преди 6 години

Призива на песоглавците и на купилия длъжността си техен водач не ни интересува.

7

УФФФ

преди 6 години

Ми от ЕС да натиснат Бойко да дигне заплати и пенсии, после да искат подписване на конвенции, мизерията води до насилие и никви конвенции не могат да го спрат.

6

Анонимен

преди 6 години

Кои са те?

5

Анонимен

преди 6 години

Населението на Република Бълария: Ами пък не щем! Не виждаме смисъл от това, след като си имаме нелоши наши закони, чието изпълнение зависи изцяло от държавните органи.Смисъл не виждаме, но за сметка на това пък съзираме доста опасности и подвони камъни.Съобразете се с желанието на хората. Не сте избрани и пратени по съответните органи да работите за себе си и за комисионни. Вие представлявате нас, българските граждани. А ние не желаем!

4

Анонимен

преди 6 години

соцминистри, начело със Станишката - ясни са. категорично - не

3

Анонимен

преди 6 години

Споко. След няколко месеца Боко и компания ще я приемат тихомълком, без да се отрази това от продажните медии. Така както тихомълком продадоха и държавните дялове в енергоразпределителните дружества, така както тичхичко източиха КТБ.

2

Анонимен

преди 6 години

Айде да си гледате работа с тази "конфекция". Няма да приемаме заповеди от ордена "братство на змията" (европейския парламент е 1:1 с недовършената кула на ВАВИЛОН) и някакви масони и илюминати. Да ми *** за "НОВ СВЕТОВЕН РЕД"

1

Анонимен

преди 6 години

Дори и този дребен въпрос Истамбулската конвенция беше използван от Русия за да внася раздор и смут в българското общество. Всички русофили като Матросов на амбразурата се заеха да пропагандират руската гледна точка като единствено правилна.