98

Анонимен

преди 6 години

Защо пишат на Председателството, да пишат на Корнелия - техен човек. Тя е против, Бойко е ОК

97

Изнасилен

преди 6 години

Е-ее, не мирясаха с тая гнусна ик. Всеки ден ни "изнасилват" да я приемем. А какво ли ще е, ако не дай Боже, я приемем???

96

Дани

преди 6 години

Някои държави се прецакаха с ИК и сега искат и ние да сме в кюпа

95

Кьорсуфра

преди 6 години

До гн от хората който разграбиха БГ да си сизди в Брюксел и ако иска да си сменя полаа може да го направи без конвенция.Защото ако комисията която създадоха ,изпълни задачата да се разследв разрухата И разграмбването наБГ.То пристояти може да проключи,в Брюксел и да бъде заменен с ,,Белене,,Ако това се случи и бъде стартирана работата по централата.

94

Анонимен

преди 6 години

Глупости. Европейският парламент не е приемал подобне документ. Имало е само някакви дебати, но не и решение! Поредната спусната манипулативна НПО новина!

93

Анонимен

преди 6 години

Ние българите не сме глупави

92

П.Петров

преди 6 години

До ЖенаЧл.3 в)Излишна дефиниция на "социален пол", което замества "биологичния пол" и легитимира транссексуалните в категорията нуждаещи се от специална защита.Чл.12,1)"...изкореняване на ...обичаи,традиции...основани на ... стереотипни роли за жените и мъжете"-ЛГБТ социален иженеринг за безполовост на обществото.Чл.13,1)"..включване на учебен материал ...нестериотипни роли на пола... на всички образователни равнища" - ЛГБТ социален инженеринг Резултат: психични проблеми,*** дисфория,самоубийства, социална импотентност!

91

Анонимен

преди 6 години

Запада има традиции в тормоза над жените. Такава им е културата. Но защо ни налагат закони, които нямат никаква връзка с нашето общество? Аз не познавам жена, бита от съпруга си някога. Нито в моето семейство е имало, нито в някое от тези на познатите и приятелите ми. В България на жените НИКОГА не е било забранено да гласуват. НБе е имало отделни закони за жени и мъже. За България всечки тези неща са пълна безсмислица и абсурд. Трябва да се махаме от ЕС.

90

8

преди 6 години

Тия соцминистри скоро няма да са министри, левите партии направо загиват, но продължават да хапят по джендърски - в Германия умряха, вече и в Италия, в цяла Европа избирателят в момента левите ги тика, където им е мястото - в *** rъз. Нашата левица се усети и зае правилна позиция по джендърската конвенция, затова ги е яд тия джендърски лелки, включително и съргей - скоро ще изпуснат навсякъде кокала и на никой няма да му дреме за тях

89

безпартиен

преди 6 години

Продължават да ни хвърлят прах в очите!Миналото лято един шведски турист изрита камериерка в хотел пред камерата.Видя се как тя припадна и не се движеше.Той бе "осъден" да плати 4500 лева.Преди една седмица турски тираджия уби на място български шофьор.Днес го пускат с парична гаранция,а ТИР а бил изчезнал от паркинга на който се пази като веществено доказателство!Помните ли и случая в който престъпник с 23 присъди уби 94 годишна учителка?Нуждаем се от правосъдие,а не от Истанбулска конвенция!

88

П.Петров

преди 6 години

Изтъкването на "която защитава жените и децата от домашно насилие", означава,че лъжа!Конституцията гарантира равенството на половете, Законът регламентира защитата на личността от посегателства, Истанбулската конвенция е излишна по явно рекламираната и цел, следователно остава само скритата и цел - императивно натрапване на ЛГБТ идеология чрез социален инженеринг върху децата и подрастващите, като по този начин застрашава психическото им здраве и обрича обществото на импотентност!

87

+++

преди 6 години

До Жена -В Северна Европа самоубииствата често се срещат - най-вече сред подрастващите. Чудят се какво да правят! Някои от вас може и да не знаят, че НПО-та искат да смучат милиони долари от ООН!

86

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ прехвърлиха горещия картоф на Станишев,за да не им падне правителството от тази джендърска измишльотина,но да приберат обещаните пари,много хитро,но номера няма да мине.Нито християни,нито мюсулмани,нито атеисти ви искат конвенцията!

85

k

преди 6 години

евреина Сергей Станишев отново рие срещу Българя ......колко прав е бил Хитлер !!!

84

Не щем конвенцията

преди 6 години

И не ни пробутвайте вашите номера !Много добре ги знаем !Нали уж беше нещо дребно ?Защо тогава от декември до сега не се спряхте ?Всяка втора новина за обратни и бити жени !Мъжете не ги ли бият ?Децата ?А за абортите нещо казвате ли ?Колко неродени деца си отиват всяка година без да имат право на глас ?Къде е ЕП, ЕК и т.н. по този въпрос ?Тук не става въпрос за правата на жените. Става въпрос за безусловно заграбване на власт и външен контрол !Обществото вече ви каза НЕ !

83

Франкофон

преди 6 години

До ЖенаЗа жената не знам ама децата трябва да се шамарат яко за да знаят кое е добро и кое е лошо.Тва като в Норвегия некой да те следи дали си биеш детето няма да го бъде!

82

фон Майнщофен

преди 6 години

До ХомосексуалистАко иска ама тя не иска искаме единствено парите им.Нищо друго не им щем!

81

Факт!

преди 6 години

Какви деца и жени бе жената и децата се възпитават с шамари!Така е било от векове и така ще бъде.Дали ние дали арабите нема значение!

80

Хомосексуалист

преди 6 години

България трябва да ратифицира конвенцията ако иска да бъде приета като равна в голямото семейство на цивилизованите западни държави.

79

ист

преди 6 години

Ако московският поп ни нареди, ще го ратифицираме.