254

Хахаха

преди 6 години

Яка истерия е обхванала герберошорощките джендаци. Леко ще спукате вратните жили!Решетников е напълно прав за руско/финландската/полската/влашката/украинската/беларуската/чувашко-ингушетската/ ипр. и пр срещу отоманската/турската/египетската/либийската/катарската/саудитската/английската/ватиканската и пр. ипр. Уф, изморих се, друг път ще продължа. Но все пак ми се струва - излагате ЦРУ. Лапате парата на балами данъкоплатци от ФАЩ и нищо не правите. Една конвекция не прокарахте! Гуям резил!

253

Анонимен

преди 6 години

Кат Русия няма втора,тъй велика на света! Това отдавна го знаем но искаме да го забравим,докато светът сега го осъзнава и протяга ръка към нея. И изобщо пак не сме в крак и тепърва ще си плащаме за това.И да не се чудим защо?Американска база,оръжия за джихадистите в Сирия,проваляне на Южен поток,подменяне на историята за ролята на братска Русия в освобождението.Това последното никой народ не би простил.Предателите трябва да се наказват!Народът ни не мисли така братушки.Тук има много провокатори.

252

PD

преди 6 години

Няма какво да се добави повече. Така е, срещу истината, не може да се рипа. И нашето натовско генералче, както и да се върти, не върви. Ама родина мила, щем не щем, тези ще приучаваме. Друг елит още нямаме. Може би имат съвсем малко време да се осъзнаят, а може би не. Времето се движи все по бързо.Има съдби, пратени за един единствен ход, в полза Истината и Свободата на Божия народ - Хората, и с това изпълват със съдържание цялото си съществувание. Ще поживеем, ще вдим.

251

Анонимен

преди 6 години

РЕФЕРЕНДУМ за изгонване на всички граждани не членове на ЕС от България !!!България не желае зелени човечета с калашници.

250

Какво ще отговори...

преди 6 години

другарят ген. Решетников на един такъв въпрос- Вие ген. Решетников руснак ли сте?

249

ЙОРДАН

преди 6 години

В КИЕВ можете увидит паметник на МАЙКА БЪЛГАРИЯ в ноги сидят Кирил И МЕТОДИЙ>>Рядом мощи в СВета СОфия собор православной //ХАН СИМЕОН ВЕЛИКИЙ заблокировал лично нагло вредная глаголица которая подали византииские диверсанти с цел ликвидация на охрана вес мир ..ПОСЛЕ това арестовали после смерти византииский разведчик КИРИЛ И создали КИРИЛИЦА

248

Василев

преди 6 години

Руската православна църква е превзета от рускитеи евреи ционисти!Агент Арчи Бенинг!ЦРУ!!!

247

Анонимен

преди 6 години

Референдум за изгонване на руснаците !!!

246

Анонимен

преди 6 години

Трябва всички цивилизовани страни да бойкотират световното първенство по футбол в Русия.

245

Анонимен

преди 6 години

Вековният враг на България е Русия.РЕФЕРЕНДУМ за изгонване на всички руснаци от България.

244

Йордан Иванов Geolog

преди 6 години

Дорогие друзя БОлшое спосибо за споменание с участие ПАтриарх БОлгарской Неофит и ПАтриарх Все росийsкой Кирил...

243

Анонимен

преди 6 години

Вън на руските потгъзници. България е суверенна държава и ген.Решетников не е човека който ще ни убеждава за каквото и да било.

242

Анонимен

преди 6 години

България фърст!ЕС да си гледат политиката,правите краставици и да не ни трият културата и вярата.Да извадят от резолюцията която са подписали забраната и гоненията над православието!Изобщо не се учудвам,че Англия се изсули от ЕС.Интересно какво е мнението на гърците по въпроса за православието.Тази резолюция са я подписали тихомълком,без знанието на православните държави.

241

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли как е моминското име на майката на Путин, а на тази на Ленин? Това е публична информация, има я в Укипедия.

240

Анонимен

преди 6 години

На дегенерата-грешник му бяха изтрили часовника за 60 000 лв от ръката на една снимка, но мужиците бяха забравили отражението в лакираната маса, на която беше седнал. Това е русия.

239

Василев

преди 6 години

Колко пъти да ви казвам, че няма такава държава Русия, има източно-еврейска провинция Раша с диктатор циониста Путин!!!Дани Джарвис!ЦРУ!!!

238

Burzum

преди 6 години

Борисов е позор за България ...дъното....национална катастрофа.....

237

Анонимен

преди 6 години

Той тоя цигарения митрополит е криптокатолик бре!!! Православието му е чуждо. Използва църквата за безакцизна търговия с алкохол и цигари.

236

ТЪ ПОТИЯ БОКОВА

преди 6 години

ПРАВ Е ПАТРИАРХ КИРИЛ, НО ТОЗИ РАЗГОВОР Е ЗА 4 ОЧИ С ПРЕЗИДЕНТА. НА ШИПКА ПРЕЗИДЕНТЪТ КАТЕГОРИЧНО ПОДЧЕРТА АБСОЛЮТНИЯ ПРИНОС НА РУСИЯ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ТОВА НЕ ГО РАЗБРА САМО ПЛЕВНЯТА, А И МУТРАТА ОТ БАНКЯ. ГРУБО КАЗАНО ОТНЕСЕ ГО ПРЕЗИДЕНТА, ЗАРАДИ ПРОСТОТИЯТА БОКОВА,КОЙТО СЪОБЩИ ТЪРЖЕСТВЕНО НА ПАТРИАРХА, ЧЕ Е ЗВЪНЯЛ НА ПРЕМИЕРИТЕ НА ПОЛША, ФИНЛАНДИЯ, РУМЪНИЯ. ДОБРЕ ЧЕ НЕ Е ЗВЪНЯЛ НА ЕРДОГАН И Е БЛАГОДАРИЛ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ. ПРЕЗИДЕНТЪТ СПОМЕНА САМО В'ОЙНИТЕ ИМ,А НЕ ДЪРЖАВИТЕ

235

dk

преди 6 години

изгледах видеото и нищо подобно не видяхедна нормална забележка за отношението към войната на нашите политици,които заслужават по гръмогласно да им се напомни за преиначаването на историятадруг е въпроса ,че ако наистина се избере друга дата за нац празник ще е по добре и за турците-как ли се чувстват като се говори толкова за кланета войни и5 т ноправдавам и руснаците да чуват че полша ............. са ни освободили и шепа опълченцимоля вдигайте си по друг начин гордостта че сме бълг