14

Анонимен

преди 6 години

Никой не те кара да я приемаш бе, какво подскачаш, не я приемай.

13

шматка

преди 6 години

Този и той се изходи."Пастирска любов":)))).Ние не видяхме любов а само пастир.Попа ви издъни бе.Преигра с поставената му задача и издъни поръчителя.

12

Го4о

преди 6 години

След 3 март 2018 г. в европейска България, РУСОФИЛИТЕ получиха поредния ШАМАР от руската мечка и имперската политика на Путин, Кирил, Решетников и т.н. .... Всички в България сме РУСОФОБИ - край на РУСКОТО РОБСТВО!

11

Психодиспансер

преди 6 години

Не мога да разбера по каква причина руснаците смятат, че сме длъжни да приемаме тяхната истина ? 45 години имахте всичко, което си пожелахте от моята страна, дерибействахте, имахте признателни слуги, готови на всичко да ви е добре. 1989 ТОВА СВЪРШИ, показахте, че не можете да управлявате себе си, камоли други. Ами не ви искаме ни жилото, ни меда.

10

Предложение

преди 6 години

Предлагам да спрем визите за руски туристи и вместо бедните руснаци да ни идват само богати американски туристи от Флорида и Калифорния!

9

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Добре, че навремето бяха руснаците да ни дават, че ако се развивахме с такива темпове, както през последните 28 години, щяхме да сме най-изостаналата държава в света !

8

Анонимен

преди 6 години

BRAVO TOVARISHT RESHETNIKOV--ISTINSKI RUSKI COVEK.

7

Циник

преди 6 години

Ген. Решетников се опитва да замаже лaйната на другия пияндурник с кръста.КурСланинова и Радев ще бъдат свикани на поредния инструктаж!

6

Русия е велика.

преди 6 години

Русия не се кланя на ***, няма значение дали е патриарх или генерал Русия не се поклони на Наполеон и Хитлер. Всички *** отивайте на гей-парад дедо Сopoc ще раздава кафета със бита сметана.

5

чиба-рашка Решетнико

преди 6 години

"България ми е много скъпа, целият ми живот е свързан с нея. Тук аз учих, бях кръстен и се венчах"- България не ти е изтривалка !!!!! Нито ти е губерня!!! Твоето мнение не е важно за нас-патриотите!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Еми прав е човека. Всяко едно изказване на някой от нашите политици е политически мотивирано - да се хареса на ЕС и НАТО.

3

Анонимен

преди 6 години

Решетников също смята, че много близки на Русия бил Волен Сидеров и Бойко Борисов.Ние пък не приемаме формулировката на Решетников.Тоя най-после изплю камъчето за кого работи.

2

аут

преди 6 години

Този нагъл милиционер , ако има късмета да дойде в България , веднага трябва , да се вкара в затвора , или да се изгони за Русия и там да дава акъл ......

1

Роналд Рейгън

преди 6 години

Ами годбай другарю Решетников.