234

Анонимен

преди 6 години

С две думи казано, ако стане нещо, и за нас ще има едно парче от руската ракета.

233

Анонимен

преди 6 години

Я глей 250 *** са писали като за последно

232

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

чудно ми е, какъв би бил отговора на ген. Вазов, след изказването на ген. Ершетников (ерш е един характерен руски коктейл)

231

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАз не съм в България,бе умнико,нито имам нещо против американците,в някои моменти,те постъпват по-добре от европейците.Но не искам постоянно да ни заличават,триейки културата ни или да не ни зачитат интересите,не се спряха да удрят по българската култураИскам да извадят православието от списъка със забранените и преследвани неща!Ние не им казваме в коя църква или храм да се кланят,нали?Католиците също са били част от тази православна църква и тях ли ще забранят?Мирише ми на фашизъм

230

Az

преди 6 години

Прекрасно казано от ген.Решетников, не се изисква много акъл и виШо, за да се разбере. Но дали могат българсктеи патриотари е интересен въпрос ?

229

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 248Сега разпадаща се и бъдеща ислямска държава.

228

Анонимен

преди 6 години

КГБ назначили един генерал за поп и го пратили на нашите русофили да му се тръшкат в краката, а до вчера бяха върли атеисти и баха готови всеки поп да го обесят на първия стълб ! От екшъна в Президентството разбрахме колко разбират от православни обичай ! Да седне един фалшив поп от КГБ с Макаров и да те заплашва !

227

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 242Русофиле, ако не беше НАТО ти сега нямаше да си в България а щеше да си в Задунайската Руска Народна Република, а лично ти щеше с автомата да тичаш пред американските Апачи в Сирия.

226

Анонимен

преди 6 години

Изкарайте православието извън тази *** резолюция за пропагандата,която сте подписали,това е противозаконно,НЕЗАКОННО!

225

Анонимен

преди 6 години

Ако Радев беше истински български президент и беше изгонил руския поп, сега руските шушумити щяха да си натискат паpцалите забравили за всякакви формулировки. Щяха да подсмърчат и да се оправдават както се оправзават в момента на Великобритания.

224

Анонимен

преди 6 години

И българската азбука,книжнина,която е създадена от българи и български цар -КИРИЛИЦАТА!Не искаме да се гаврят с българската култура!

223

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКакво е да удряш по културата и вярата на цели народи,под предлог,че уж се бориш с руска пропаганда???????На нас православието ни е дали културата,науката,писмеността,книгите,Царете Борис и Симеон.Спасило ни е от тотална асимилация,когато сме били под Османско робство!ПРАВОСЛАВИЕТО И КУЛТУРАТА НЯМА ДА СИ ДАДЕМ,НИТО ЩЕ СТАНЕМ ***!Престанете да убивате българската култура,Левски,Ботев,Вазов,.......,православието!!!!!!

222

Анонимен

преди 6 години

Русия си е една огромна казарма - там и поповете са генерали !

221

Анонимен

преди 6 години

От цялата работа стана ясно Радев какъв *** физкултурник е. През цялото време го гледаше като уплашена шушумига и не посмя да изпелтечи и една дума. Срам ме е от този президент.

220

Анонимен

преди 6 години

Признателна Бъгария трябва да помогне на Русия да си смени сегашното правителството на КГБ олигархията !

219

Анонимен

преди 6 години

Радев е скрит гербаджия и натовец и българите бяха излъгани за пореден път на изборите.

218

Анонимен

преди 6 години

Ако България е Гулаг'а, руските бежанци нямаше да са по морето...400 000 !

217

Анонимен

преди 6 години

Радев стана неприятен на руснаците заради грипените. Сега техен фаворит е Бойко. Той говори, че няма пари за нови (западни) самолети, т.е. ще си кретаме с руските таралясници. Той говори и за отваряне на проекта Белене... все мед за щръкналите уши на кремълския батюшка-цар.

216

УдрятПоПравославието

преди 6 години

Православието е първата официална християнска религия,приета във Византия и последвана от Балканските народи и много други народи."Свободен народ" - "ЕС: РУСИЯ НИ НАТРАПВА ХРИСТИЯНСКИТЕ СИ ЦЕННОСТИ! Приемаме Законопроект Срещу Руската Пропаганда"Немският журналист Холгер Екхоф сподели, че първоначално в проекта е отсъствала поправката за православната пропаганда, тя се е появила няколко дена по-късно в документа, той забелязал обновлението почти случайно по време на подготовката на своя ***

215

Анонимен

преди 6 години

До АПреди Тито, НАТО подарява Македония на кралство Югославия. Тито е продукт на запада за да матира България ако нападне Гърция или Турция. Същото и с Румъния.