274

БОЯРАШНИК

преди 6 години

КЛОАКА

273

до 297

преди 6 години

А НА ВЕЛА ПЕЕВА КОЙ ОТРЯЗА ГЛАВАТА И Я НАБИ НА КОЛ НАЛИ ВИЕ ФАШИСТИТЕ БЕ ЗАЩОТО СТЕ ДЕМОКРАТИ ЗАЩО УБИВАХТЕ ДЕЦА И ЖЕНИ ?

272

свинаря

преди 6 години

Благодарни сме на руските герои, дали живота си за свободата на България. Също така проклинаме руските престъпници окупирали България през 1945 година. Сегашния руски политически елит е наследник на тези,които окупираха нашата страна и няма за какво да им благодарим точно на тях. Стига с това навеждане.

271

до 290

преди 6 години

Въобще не се учудвам на комунистическо-сатанинската гавра с паметта на милионите жертви на Сталин ! Вие комунистите сте антихора !!!

270

Лошо иде демокради

преди 6 години

Тръмп уволни държавния секретар Рекс Тилърсън. По заповед на коварния Путин разбира се. Тилърсън не могъл да прокара Стамбулската конвекция на Балканите. Прецакал го някой тъмен балкански субект Борисооглу или как му е там името. Взел парите, казал "Няма мърдане, пускам троловете по всички линии и сме в конвекцията" После почнал да го усуква, лошо било международното положение, дигал кръвно/защото навремето лапал много филии с мас/, имало много гадове, комунисти, агенти на Дс и обикновени и пр

269

до 289

преди 6 години

ДА ВСИЧКИ ТУРЦИ И ДЪРЖАВНИ ИЗМЕНИЦИ МИСЛЯТ ТАКА И НЕ ОБИЧАТ РУСКИТЕ БЪЛГАРИ!ОТДЕЛИЛИ СЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ПРЕЗ 9-10 ВЕК ....ЗАЩОТО РУСА КОСА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДЪРЖАВА КАКТО ПОКРАЙНИНИ (УКРАИНА)НА ДРУГА ОБЛАСТ КЪДЕТО СА ПОГРЕБАНИ КОСТИТЕ НА АСПАРУХ!САМО БЪЛГАРОФОБИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ МОГАТ ДА НАСТРОЙВАТ ЕДИН НАРОД КАТО ГО РАЗДЕЛЯТ НА НЯКОЛКО НАРОДА !САМО ФАКТИ ГОСПОДА ДЪРЖАВНИ ИЗМЕНИЦИ!

268

Русофил

преди 6 години

Момче,стига си ги ръсил анти-руските си простотии,то и в пропагандата се иска малко акъл,не гол ентусиазъм.

267

Василев

преди 6 години

Русия не е независима държава, това е държава която се управлява от Синедриона и световния финансов капитал, а всички олигарси са евреи!!!Русия -просто такава държава вече няма!!!Абсолютно същото се отнася и за България!!!Дерзайте селяни, живота е жесток!!!Агент Джеси Джоунс!ЦРУ!!!

266

Говорител с лиценз

преди 6 години

Смея да говоря от името на жертвите на Сталин. Например дядо ми бе близък съратник на Бащата на народите, но веднъж кихнал и не казал наздраве. Сталин извикал Берия и Жуков и пребили дядо ми. Дори изяли черния му дроб. После, естествено го разстреляли. Това той лично ми го разправяше и помня, когато времето се сменяше, него го свиваше пашния нерв.

265

Анонимен

преди 6 години

От Русия никой не е видял нищо добро.

264

Анонимен

преди 6 години

И този кремълски паж и слуга радев дори покани диктатора Путин у нас-НИКОГА!!!

263

До до 277

преди 6 години

Не смей да говориш от името на стотиците хиляди български жертви на сталинска Русия !Първо, жертвите на Сталин са стотици милиарди, дори милиони. Второ, нали уж се борихме по барикадите за гласност и демонокрация, за повече банани и гъспапир?Успокой се, санитарите са наблизо...

262

Анонимен

преди 6 години

Вън на руснаците от България !!!!!

261

Анонимен

преди 6 години

Русия е сама. Върши гадости и целия цивилизован свят я мрази. Отровиха Скрипал и дъщеря му с невропаралитична отрова в Англия, плюят по всичко нормално... диваци.

260

Анонимен

преди 6 години

Вън на руските потгъзници от България. Тук е Европа.

259

Анонимен

преди 6 години

Трябват ни спешни законодателни промени. При продажба на недвижима собственост на граждани извън ЕС, да се дължи данък-продажба в размер на 25 % от сумата по сделката. Това ще спре разпродаването на майка България на подставени руски милиционери.

258

Инфо за демокради

преди 6 години

Гражданският шрифт (на руски: Гражда́нский шрифт), или както е по-популярен като Руска азбука или Руска кирилица, е модификация на кирилицата, въведена от руския цар Петър I в периода 1708 1710 г. Е, с тези букви пишете днес и плюете по Велика Русия за някой кирлив долар или евро. Излагаме се пред чужденците, сега, когато Бочко ръководи целиот Евросоюз!!

257

до 277

преди 6 години

Не смей да говориш от името на стотиците хиляди български жертви на сталинска Русия ! Не смей да говориш от името на българския народ, който ви ненавижда толкова, колкото и вашите съветско-руски " братушки " !!!

256

Анонимен

преди 6 години

Решетников ли си къв си. Това какво приемате много слабо ни интересува.

255

Анонимен

преди 6 години

Русия е смъртен враг на България и винаги е била. Те винаги са ни ненавиждали и са били срещу нас защото ИМАТ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН КОМПЛЕКС ОТ БЪЛГАРИЯ!