50

Суджук

преди 6 години

Аркадашлар, ако търсиш баланс в системата, моля те, не идвай при мен... *** при някой политик.

49

Анонимен

преди 6 години

Докторът е арестуван още на сутринта след като плъха е намерен върху колата, а това за фара е измислица на журналистите или махленска клюка..На сутринта само е привикан на разпит и пуснат. Не е съобщил изобщо, че е бил нападнат. Арестуват го по-късно след като при обиск у дома му намират незаконното оръжие с което е убит крадеца на фара. Няма как измисленият съучастник да го изпусне в дома на доктора.

48

Генчо

преди 6 години

До тотален позорЗаври си еврогей - прецедателството знаеш къде!

47

Анонимен

преди 6 години

в десятката си!работата е много миризлива отвсякъде...може да излязат и други неща.......Лошото е, че взеха да ги скалъпват вече много нескопосано. Може би е заради мат'ряла....

46

Анонимен

преди 6 години

До Защо ? 30Крадат това, което ние сме купили с пари, получени срещу висококвалифицирания ни труд!..твоят "високо квалифициран" труд и свърх заплащане идват от недоплащане на друг, който е бил "ограбен", за да имаш ти висок доход.няма равновесие в системата, товара не е равномерноразпределен, от там идват и грабежите, защото "природата" винаги търси равновесието и баланса!

45

тотален позор

преди 6 години

Абре хора едно не мога да разбера как е възможно Евро-председателство в държава в което правителството има отявлени фашисти,това не ми е ясно!?

44

българина

преди 6 години

до 48,значи на нас ни се налга да развием търпимост към животни, защото те не могат да станат хора! щом е така изселване няма защо да се мъчим взаимно, аз не искам да свиквам, щом той не иска да е човек.

43

Анонимен

преди 6 години

До45Ти какво ще правиш с твоите 10000?

42

Анонимен

преди 6 години

До Един приятел пита 33.в десятката си!работата е много миризлива отвсякъде...може да излязат и други неща...

41

Един приятел пита

преди 6 години

Знаете ли кога Жоро плъxa напада доктора? Защо сутринта след убийството жената на доктора не знае, че са били нападнати и казва, че мъжът и съвсем спокойно е станал и е отишъл на работа? Има и още въпроси, но ако питам ще започнете да се замисляте и вие, а такива мислещи никому не сте нужни. Нужни сте единствено като безмозъчна тАлпа.

40

Анонимен

преди 6 години

Като дете, а и после практикувах йога. Всичките учители бяха индуси и затова имам висок праг на търпимост към ромите, но сравнение не може да става, едните са достигнали до своята божествена природа, а на другите им дай кебапчета и мастика и sony- то на мах и после гледай какво става...

39

sas

преди 6 години

doktorska gre6ka

38

българина

преди 6 години

до 89 нямаше америка срещу България, Отворено общество и БХК и тези същества знаеха по не български и не живееха в гета, сега е обратното причината е в сащ!

37

българина

преди 6 години

тук не съм съгласен, можеш да образоваш и използваш нещо което е човек, а не животно. за 1500 г по нашите земи тези нехора са доказали че не стават за нищо. давате им по 10 хил лева и да връща бг гражданството да става европеец където иска. така прави израел с палестинците и нико не протестира. за цял квартал ще вдигнем цената с 50 процента защото ефекта за България ще епо голям, няма престъпност убийства разбити вили и убити пенсионери, въобще само ползи ако изчезнат завинаги.

36

До приятел дето пита

преди 6 години

Не изопачавай фактите НПО-стки шарлатанино!Докторът е арестуван още на сутринта след като плъха е намерен върху колата, а това за фара е измислица на журналистите или махленска клюка.Доколко оръжието е на доктора или на втория крадец още не се знае. А защо да не пхредположим, че втория крадец е стрелял по доктора и е убил авера си? Не му е бил точен мерника в тъмното.

35

До Шведката

преди 6 години

Това е разумно предложение, но трябва да се допълни.Който преустанови учението, за да заживее на семейни начала, още на следващия ден след карнавала, наречен ромска сватба, принудително тръгва на работа, за да се осигурява, за да има платено майчинство и минимални детски надбавки, докато децата му тръгнат на училище, за да се борят за стипендии.Щом на 12 г. иска да е съпруга, значи може и да копае или да мете улиците,а 15-годишният й осеменител може да е общ работник по строежите!

34

Анонимен

преди 6 години

Видяхме снимката на Жоро плъxa, а защо не ни показвате снимката на героя? Нали е герой и заслужава само похвали?

33

Защото

преди 6 години

До Защо ?Тази жена говореше за специални предприятия за тези роми както Хитлер е правил концлагери за Евреите!Това между другото е най-малкото,тази жена се опитва унищожи всички бедни Българи с политиката си,изгледай цялото и интервю и ще разбереш що за човек е и какво е фашизъм и нацизъм в едно!

32

Анонимен

преди 6 години

До леле малеНа теб и Господ не може да ти помогне, ако не ти е ясно, че дундуркането на любимите ти роми и техните нескончаеми безобразия ще имат в крайна сметка един единствен изход - ще се видят събрани в оградени места, над чиито портали пише "Работата ще ви направи свободни"! Сами си го просят!Това ли им желаеш?

31

Шведката

преди 6 години

Много трудно ще накарате ромите да учат. Те вземат бележка, че децата им са записани в училище и после ги пускат по кофите, а не в училища.Единкственият начин е не с помощи и детски надбавки, а със стипендии за успех, които да са еднакви за всички деца с еднакъв успех и приблизително еднакъв доход.И за да няма изстъпления като ромски побоища над учители и деца, които се учат по-добре от другите - общодържавно изпитване от независима национална комисия.