110

променете алтрета

преди 6 години

https://24chasa.bg/mnenia/article/6747969 Не сте прав,гусин Марковски-премахнете тези уточнеения в алинея 3 за взлом и насилие в жилището,а просто-влизане в жилището.Какво излиза,че ако обирджията проникне с шперц без да счупи нищо или на отворен прозорец,тогава правата ни се губят и ни вкарват в затвора при отбрана,така ли?Може да не сме юристи,но не сме и глупави Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата

109

Ром

преди 6 години

Та нали милиони се изсипаха за проклетото ромско образование! Да започнем от там- прокурорска проверка КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ ЗА РОМСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ. После да накажем виновните в Съда. Мечтиииии...Ние Съд имаме ли за нормално съдопроизводство?

108

До 95

преди 6 години

Зад тиквеника стоят твърдо 1 милион от контингента на Иво Христов. Каквото и да става в бг, те си знаят, че Бойко е невинен. Те са антикомунисти без да си имат хабер от комунизъм. Комуниста Бойко е за тях еталон за борец срещу комунизма. Вярват на всяка дума на членовете на ЦК на ГЕРБ дори и когато говорят очебийни лъжи. Преди години скачаха по сигнал на вождовете на СДС, а сега псуват като хамали седесарката Нинова. Що така? Ами така е сър.

107

Ник

преди 6 години

Човек който допринася много на народа, няма причина да лежи в затвора, заради ***.

106

До инститициите

преди 6 години

На народа ни трябва изкупителна жертва - плахът разбойник или съдебната система. Избирайте!

105

Адолф Хитлер

преди 6 години

До АнонименВ случая "който нож вади, от glock умира" :D

104

Анонимен11

преди 6 години

До МОЖЕ,трябва 7милиона да излязат,защото сме ограбени,всички от властта.

103

МОЖЕ

преди 6 години

ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА ВСИЧКИ ПОТЪРПЕВШИ ОТ КРАЖБИ И ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ПОЛОЖЕНИЕТО В СТРАНАТА!

102

Така е

преди 6 години

Изкарваш си прехраната с честен труд и идва някой у дома и ти взима наготово заплатата.Да не се лъжем братя, защото хората които работим честно трудно свързваме двата края.И на всичкото отгоре трябва да издържаме и туниядци.Те не обират олигарстите, а нас.

101

СТИГА

преди 6 години

СТИГА БИТОВИ КРАЖБИ!НАРОДЪТ ВСЕКИ ДЕН ГО ГРАБЯТ!А ОТГОВОРЪТ В ПОЛИЦИЯТА Е, ЧЕ ПО ПРИНЦИП КРАЖБИТЕ СА ТРУДНО ОТКРИВАЕМИ!ДОКОГА ЩЕ ТОЛЕРИРАМЕ СЪЩЕСТВА, КОИТО НИ ПИЯТ КРЪВТА КАТО КЪРЛЕЖИ?

100

Анонимен

преди 6 години

Който нож вади - от нож умира! Така знам аз!

99

Анонимен

преди 6 години

Добре казано. С приказките сме супер, а делата - кога?

98

Анонимен

преди 6 години

това го кажи на Борисов , защото по избори той им плаща и обещава и после не ги закача за нищо само помощи и пенсии по болест им дава

97

от "Афера"

преди 6 години

До АнонименДьщерята на КОСТОВ е омьжена за италианеца Алесандро Мерлини които работи като високопоставен банкер в МИЛАНСКИЯ клон на УНИ /Младия Мерлини е нешо като мьжка секретарка на капо ди тути капито Алесандро ПРОФУМО-член на Триларетаната Комисия член на АБИ-Асоциациа Банко Италиана освен на УНИ е шеф на Банко Монтепасхи ди Сиена-наи-мафоитската банка наИталия перяща парите на Мафията -Ндрагета .Профумо заедно с шефа н АБИ-Джузепе Мусури /калабриец от Катандзаро-Козенца/ перат Ндрагетски к

96

Анонимен

преди 6 години

Прав си за отвличане на вниманието. Евтин номер. Но за съжаление българинът не знае на кой бог да се моли. С битовата престъпност ни атакуват директно, а с далавери като ЧЕЗ индиректно. Дребни и големи крадци в братска прегръдка и пълна симбиоза.

95

дедо Ташунко

преди 6 години

Лозунгите са едно, реалността за съжаление е друго. Ще интегрираме римляните, колкото германците ще успеят да интегрират афганистанци, алжирци, мароканци и всякаква друга ***. И те са хора като нас, но не се поддават на цивилизоване. Това е за съжаление тъжната истина. Тъжна и страшна! Сега ще ме изтрият, защото твърденията ми не са политкорекртни. Султанче, Султанче, как да ги образоваме? По какъв начин и какви средства са необходими?

94

СТИГА!

преди 6 години

СТИГА!!! НАРОДЕ??? СТИГА ГАВРА С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

93

Анонимен

преди 6 години

"Да образоваме ромите вместо да ги използваме по избори"?!?!?!?!?!Ми да се образоват! Образованието до 16 г. е задължително, според конституцията.Какво дремят общинските служби и РИО - който не ходи на училище - кръц! помощите.Аз ли да уча буквите вместо тях? Къщи-палати, сателитни чинии, злато в устата, по ушите и вратовете, пък за учебници и обуща на ***, няма пари...

92

1

преди 6 години

До До 102А нещо да кажеш за циХаните произвеждащи по 10-15 просяка?

91

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко Боко си мисли че тактиката на снишванането ще подейства,този път сериозно се е объркал. Фиаското с ЧЕЗ няма да бъде забравено.